Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לעשן לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי בעיה שהתחילה לאחרונה לשגע אותי, אני יכול לנוסע ברבב יום יומיים אפילו שבוע, פתאום אני מתניע את הרכב ונוסע קצת וזה לא מחייב בהדלקה של הבוקר אפשרי גם אחרי שהרכב עמד מכובה גמעט שעה, פתאום אני קולט עשן לבן מאחורה, אני ממשיך לנסוע משהו כמו 6 קילומטר יוצא מהרכב מסתכל מאחורה אין טיפת עשן ?

וככה עובר שבוע אולי קצת פחות אולי קצת יותר , ושוב אותו קטע?

מה נראה לכם, שצריך לבדוק?

פורסם

רציתי לציין עוד משהו אבל אני כבר לא יכול לערוך את ההודעה , זה קורה גם בימים שיש מזג אוויר טוב ולא קר בכלל, שפשוט לא תחשבו שזה אדים של קור או משהו כזה.

פורסם

אם אתה בטוח שהעשן הלבן שיוצא מהאגזוז הוא לא בגלל אדי מים במערכת הפליטה (בגלל קור).

אז תיתכן בריחת נוזל קירור לתוך תא הבעירה במנוע, כנראה בגלל אטם ראש לא טוב, או במקרה הגרוע יותר סדק קטן בראש.

מה שיוצר עשן לבן.

תבדוק את מפלס נוזל הקירור שלך, ותדווח האם המים נעלמים משם.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לא נעלם לי מים משם, אבל לפי מה שאתה רושם סדק כזה או בריחה קבועה של מים, באופן קבוע היו צריכים להוציא לי עשן לבן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...