Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה תודה רבה על העזרה! במידה ואצתרך עוד עזרה אני יפרסם הודעה חדשה, אלא אם תוכל לסייע לי דרך הודעה פרטית או בטלפון(במידה ותרצה)?

תודה רבה לך על הטיפים, תהיה בטוח שזה יהיה שימושי עבורי!

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם
אחלה תודה רבה על העזרה! במידה ואצתרך עוד עזרה אני יפרסם הודעה חדשה, אלא אם תוכל לסייע לי דרך הודעה פרטית או בטלפון(במידה ותרצה)?

תודה רבה לך על הטיפים, תהיה בטוח שזה יהיה שימושי עבורי!

בברכה, יוני.

היה בטוח שכל פעם שאוכל לעזור - אהיה כאן להגיב.

בטוח שזה ימצא חן בעיניך, ואני חותם לך שתאהב את הסאונד של התיבה.

רק תקפיד על מה שהמלצתי ויהיה בסדר גמור.

פורסם

חשבתם שהשירשור נסגר? אז זהו שלא. הסאב הוא אותו סאב פיניקס גולד קסנון.

אז ככה הסתכלתי במניואל של הסאב שלי דגם 12D4 (המניואל בא עם הסאב בקופסא) עכשיו רשום לי שם ככה:

אם אני רוצה MUSICAL שזה SQ בתיבה אטומה אני צריך לשים אותו ב-3.0 FT^3, שזה יוצא כ-85 ליטר (84.משו לא זוכר).

מצד שני, אם אני רוצה SPL רשום שם 1.0 FT^3 שזה יוצא כ-28.5 ליטר. לא הבנתי את הקטע פה, שבתיבה אטומה קטנה הוא יותר חזק מאשר בתיבה אטומה גדולה, ומנגן יותר יפה בתיבה אטומה גדולה?

העיניין הוא שאני אישית רוצה שיהיה חזק אבל מדוייק. SQL בקיצור. תיבה בין שתי התיבות האלה, עם כל הטיפשות שבזה :lol:

מה לעשות? הצעות תשובות ותגובות יתקבלו בברכה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חבל על הזמן איזה טיפשות זה כל הסיפור הזה! איזה חוסר סדר.

שומכר אתה עשית לבד את התיבה? או שנגר?

אני לא מצליח למצא נגר נורמאליייי!!! מי יכול לעזור לי?

המחיר שקיבלתי הוא עף וחיתוך: 180 שקל. עבודה - 200 שקל. וזה אחרי שעברתי ב3 נגריות!

אני גר באיזור השרון. מישהו מכיר נגר זול וטוב שיוכל לעשות את העבודה עד 200-250 שקל?

תודה מראש!

בברכה, יוני.

פורסם

עוד לא עשיתי. הלוואי והייתי עושה כבר. כעיקרון אני עושה אצל נגר. מחיר? אין לי שמץ של מושג. תחפש טוב טוב בעוד נגריות יכול להיות יותר זול. אבל אל תשכח לשאול אם יש להם עץ MDF 19 מ"מ לפחות! ואל תשכח את המידות לתיבה-חיצוניות!

וכן, יצא פה בלאגן כל העיניין של התיבה של הקסנון. ולי אישית אין מושג ממש על איזו תיבה ללכת.

אגב, חבר שלי אמר לי שיש לקסנון מאין מנגנון בתוכו שהוא מתאם את עצמו לנפח שבו הוא נמצא (ככה רשום באתר של פיניקס גולד הוא אמר לי). אם זה נכון, הקסנון ינגן יופי בהרבה תיבות. בוא נקווה כך.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מנגנון שמתאים את עצמו??? וואלה זה חדש לי.

והיום עברתי בכל העיר ופשוט כמו שגל אמר "בזיון".

מידות חיצוניות לתיבה אמרת ל 60 ליטר 40 40 45. אלה הן החיצוניות?

וד"א שום נגר לא הבין את הנתונים מהמפרט הטכני (למרות שאמרתם לי שהם יבינו. בקטנות)

גל רק הנסיעה לחיפה תעלה לי יותר מלקנות תיבה אני מנסה להשיג בזול דרך אנשים/חברים/דודים וכל דבר שזז :)

נקווה שיהיה טוב בסופו של דבר.

בברכה, יוני.

פורסם

כנראה שהמידות שאמרתי לך הם מתאימות לדרישות שלי, שרציתי לקבל SQL ותיבה שבינהם ואולי זאת התיבה עם נפח של 60-62 ליטר. והמידות הם כן 40 40 45 ה-45 הוא הרוחב. 40 גובה 40 עומק. איתמר אמר שתנסה לא לבנות את הפלטה שמאחורי הסאב בצורה ישרה אלא בזווית כלשהי כי הגלים שיוצאים מהסאב מוחזרים אליו וזה יכול לגרום לנזק. את זה אני אישית לקחתי בחשבון. תיקח גם אתה. בקשר למידות- התאיישתי. אין לי מושג מה לעשות. נדבר מחר עם חבר ונקבל החלטה.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סבבה אחי לקחתי בחשבון. תודה!

גל, זה נכון הסיפור הזה עם הגלים שהורסים את הסאב?

תעדכן אותי! (גם בקשר למידות וגם בקשר לזוית)

תודה מראש!

בברכה, יוני.

• תוכן חדש...