Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום שילמתי להוט 220 שקל על טלויזיה 3 חבילות ואינטרנט 1.5 מגה.

היום הייתה לי שיחה עם נציגה בכירה שלהם והמחיר כבר קפץ ל250 שקל בחודש.

על אינטרנט לחוד תשתית היא ביקשה 55 שקלים.

בקיצור כל העסק נראה לי יקר מדי.

יש כאן אנשים עם מבצעים של תשתית יותר משתלמים או שכדאי לי להישאר אצלה במחיר של 55 שקלים??

שמעתי שבבזק יש מבצע של תשתית 1.5 מגה ב39 שקלים.. מישהו שמע על זה???

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באותו סרט כמוך {רק שורה 3 :-P }.

אני גולש דרך בזק במהירות 750,ב 25 ועכשיו קפץ ל 50 ש"ח,גם הוט רוצים 50 ש"ח,חוץ מספק שזה עוד 30ש"ח.

בקיצור אין לי הרבה ברירות כי אין תחרות בניהם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני משלם לבזק כבר כמה שנים כ 60 ש"ח (כולל מע"מ) לחשבון 1.5. תשתית בלבד.

זה בהתחייבות לשנה שכל פעם צריך לחדש.

המחיר היה סביר אלמלא התשלום המופקע על קו הטלפון עצמו (בו אני בקושי משתמש).

אצל הספק יש לי חשבון עסקי אז זה לא רלבנטי.

על HOT אנחנו משלמים כ 230 ש"ח כולל מע"מ עבור בסיס+5+VOD (יקרררר). יש לנו גם קו טלפון דרכם אבל את המחיר שם אני לא מכיר.

פורסם

חבילה 1.5 מגה

לבזק אני לא משלם (יס משלמים לי את זה כחלק מהחבילה אבל זה 50 שקלים בעיקרון)

ולספק אני משלם עוד איזה 50 שקלים נדמה לי בבזק בנלאומי.

החבילה שיש לי ביס זה בסיס פלוס 3 או 4 חבילות, פלוס הם משלמים לי תשתית אינטרנט ADSL של 1.5 מגה, כל זה עולה לי 250 ש"ח בחודש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כבלים 55 ש"ח לתשתית 1.5 מגה (זה המחירון הרשמי שמפורסם באתר. אני לא לקוח שלהם ב-TV). ללא התחייבות.

ספק 39 ש"ח למהירות הנ"ל. (נטויז'ן). התחייבות חצי שנה. ידוע לי שייתכן להשיג חבילה ב-29 אצל ספקים אחרים (או לפחות פעם היה אפשר)

זה אצלי.

--

(אצל מכר שלי):

תשתית בזק 1.5 מגה - 45 שקל, התחייבות לשנה - על מנת להשיג מחיר זה היה צריך לנסות פעמיים, עם הנציג השני היה צריך להזכיר כמה מילות מפתח ("קיבלתי הצעה טובה יותר מהכבלים") כדי לרדת ממחיר של 60 שהוצע בהתחלה.

ספק (ברק) - גם 39.

--

וכמה טיפים:

1. לא לסגור עם ספק אינטרנט לפני שסוגרים עם ספק תשתית. המו"מ היותר קשה הוא על התשתית כי יש פחות תחרות.

1א. חריג הוא אם יש הצעה לחבילה משולבת במחיר טוב. אז אין בעיה.

2. לא מסכימים להציע לכם מחיר שאמור להיות מוצע? נתקו, חכו 5 דקות (או יום) ונסו שוב.

3. שווה לבדוק חבילות עם מהירות שליחה גבוהה בכבלים (1.5/256 או 1.5/512). המחירים שלהן לא גבוהים מדי, ועם הספק גם אפשר להסתדר (את ה-256 אפשר לקבל במחיר של ה-1.5 הרגיל אם מתעקשים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפני חודש חידשתי את המבצע שלנו ב"בזק" (תשתית).

התקשרתי, שוב הציעו לי את המבצע עם 3 חודשים בזול (כמדומני 30 או 45 שח) ויתר ה-9 ב 60 שח כמדומני (1.5 מגה).

קודם לכן התקשרתי לכבלים (HOT) שהציעו לי ב 45 שח.

אחרי שבזק הציעו מה שהציעו, ביקשתי שינתקו אותי כי המחיר שלהם יקר ביחס לכבלים.

אחרי שיחה מאוד קצרה - זה ירד ל 45 ש"ח שנתי. אני מאמין שאפשר לקבל יותר אם מתעקשים יותר -אבל הסתפקתי בזה.

ובעניין הספק...

נטויז'ן הציעו לי מבצע של 30 שח קבוע לכל השנה עבור 1.5 מגה.

כמובן שזה היה שקר מוחלט - אבל לא ויתרתי.

כבר בבירור דרך האינטרנט ראיתי שמדובר במחיר של 39 שח לחודש לתקופה של חצי שנה... - עוד לפני שהגיעה החשבונית הראשונה.

אחרי כמה שיחות טלפון הבנתי שהנציג שהציע לי את המבצע (שלא קיים) פוטר, אבל בסופו של עניין פיצו אותי כמו שצריך (6 חודשים ב 39 שח לחודש ועוד 6 חודשים ב-ח-י-נ-ם. בחישוב שנתי זה יוצא ממוצע של כ-20 שח בחודש).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המחיר שלי:

בזק 1.5: 45 לחודש למשך שנה.

ברק: 26 שקל לחודש, גם כן למשך שנה.

אפשר היה להוריד עוד את המחיר בעיקר אצל בזק, אבל גם אצל ברק היה אפשר, עברתי אליהם לאחר 6 שנים אצל נזק בינלאומי, לאחר שנזק בינלאומי הציעו לי 40 ש"ח לחודש.

ROOONEEYY

פורסם

כמדומני

עבור 5 מגה

תשתית - 80 שקל בזק

ספק - 80 נטויזיון

סטייה של לדעתי סביב ה20 שקל, כי אני לא זוכר את הסכום המדויק שאני משלם. משהו בסגנון אבל.

אם אתה ממש חייב לדעת תשלח הודעה פרטית אני יבדוק ליסוד.

פורסם

50 לבזק

69 לבזק בינלאומי

-----

119 עבור 1.5 מגה.

*התחחיבות לשנה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מנצל את השירשור,

אני צריך לחבר מחשב שני לרשת האינטרנט. המחשב הראשון מחובר ב ADSL.

מה עדיף: מנוי נוסף , או "רשת ביתית"? מה ההבדל מבחינת העלויות? מה ההבדל מבחינת הביצועים אם בכלל קיים (הכוונה למהירות הגלישה)?

אסף

פורסם

רשת ביתית עולה פעם אחת בלבד כמו מנוי חודשי.

כמעט ולא תשים לב להבדל מהירות, רק אם בשני המחשבים משתמשים במלוא רוחב הפס.

פורסם

כמו שאמר ארז - על רשת ביתית משלמים פעם אחת בלבד וחיבור פרטי לכל מחשב יגיע תוך מספר חודשים לעלות הרשת (וימשיך לעלות בהמשך).

כאשר אצלנו היה מחשב בודד, רוחב הפס היה 750K ולאחר קניית מחשב נוסך והתקנת רשת ביתית, הכפלנו את רוחב הפס ל-1.5 בעלות זניחה למדי (סביבות 10 ש"ח נוספים לחודש).

לגבי רוחב הפס שעלול להתפס ע"י מחשב אחד בלבד - ישנן תוכנות כדוגמת Netlimiter המאפשרות שליטה על תעבורת הרשת של כל מחשב בנפרד וכך אפשר לחלק את רוחב הפס חצי-חצי בין שני המחשבים (אני עדיין מחפש תוכנה ששולטת על הראוטר עצמו, אך לא מצאתי עדיין).

• תוכן חדש...