Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב המתח הוא 13.8 אבל שמגביהים את הווליום של המערכת אז המתח נופל ל-11.2 ולפעמים פחות (10)

המצבר חלש וצריך להחליף אותו

השאלה היא איך זה משפיע על המערכת (2 סאבים , מגברים , 4 רמקולים) ?

זה משפיע על העוצמה של הסאב , הרמקולים ? זה משפיע על התדרים הנמוכים של הסאב ?

פורסם

על פניו זה נשמע אלטרנטור עייף.

איזה עובי החיווט? איזה מגברים?

אם למגבר יש ספק כוח בלתי מיוצב (90%+ מהמגברים בשוק) אזי יש הבדל בעוצמה ובמרווח הנשימה (הד-רום) של המגברים. מגבר שלא מקבל את המתח שהוא צריך ישמע חלש ועייף ועלול להיכנס לפרוטקשנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ערב טוב.

אני לא יפתח עוד נושא אני פשוט ישאל פה, זה גם קשור למתחים.

האם זה בסדר שהמתח על המגבר הוא 11.2? בזמן של מזגן אורות קומפוננט ומגבר ורדיו דיסק?

בעתיד אני יקנה סאב האם יהיו לי בעיות?

פורסם

האם זה בסדר שהמתח על המגבר הוא 11.2? בזמן של מזגן אורות קומפוננט ומגבר ורדיו דיסק?

בעתיד אני יקנה סאב האם יהיו לי בעיות?

בעתיד יהיו לך בעיות, המערכת תיכבה לך פשוט היה לי את זה פעם.

והשאיפה של כולם היא שיהיה מתח יציב גם בזמן עבודה מאומצת של 14.4

אבל גם 13.8 זה טוב.

פחות מזה זאת כבר בעיה.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

ומה ניתן לעשות על מנת לשפר את המצב ?

אצלי ברכב המצב מעולה גם כשאני מפעיל מזגן, פנסי ערפל קדמיים ואחוריים ומערכת בווליום גבוהה.. אך נורא מסכרן אותי לדעת מה הפתרון.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

מצטרף לשאלה, האם חוץ מאלטרנטור חדש \ חזק יותר יש מה לעשות?

בסיטרואן AX שהייתה לי החלפתי אלטרנטור לאחד חזק יותר רק בשביל המערכת (האלטרנטור היה חלש מדיי ולא עמד במשימה).

השאלה אם המצב הוא גבולי, עדיין יש חשמל, אבל המתח הוא לא הכי טוב, מה עושים?

קבל יעזור? או שהוא רק לצריכת מתח רגעית? (כמו צליל באס חזק)

פורסם

אם אפשר לקבל פה חוות דעת מקצועית. אני רואה שהבעיה מציקה לדי הרבה אנשים.

האם שלושת הגדולים זהו הדבר הראשון שצריך לעשות על מנת לעקוף את הבעיה עם המתח הנמוך?

או שצריך ישר להחליף אלטרנטור או מצבר.

פורסם

קראתי מאמר על איבודים של זרם בכל שרשרת החיווט.

ממה שכתוב שמה שאם יש התגדות של 0.01 אום בכל אחד מהמחסומים בחיווט שהם בערך 8 (+ של המצבר,קונקרטור של הכבל ל + של המצבר,בית פיוז ,פיוז עצמו וכו..)

אז בסוף מתקבלת התנגדות של 0.08 אום. במגבר 4 *50 WATT אם צריכת זרם של 30A (עד 60A בפיקים).נפילת המתח תהיה כ 2.4 VOLT המגבר יקבל לא 12VOLT אלה 9.6 VOLT ההספק שלו יפול ל 32WATT לערוץ.זה יגרום לנפילות בפיקים.

מאמר זה על חשיבות של רכיבי חיווט איכותיים ,והוא לא מאמר מסחרי.

• תוכן חדש...