Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. עכשיו חורף.

2. המאווררים מופעלים בזמן.

בהתחלה חשבתי שאולי התרמוסטט נתפס סגור (למרות שאני יודע שהיום הם מתוכננים להיתפס פתוחים ולא סגורים), אבל אז הרכב לא היה מתקרר בנסיעה (הנחה הגיונית?).

אני מעריך שחיישן החום תקין וזאת כי המאווררים נפתחים בזמן.

אני שומע אחד שעובד, באיזו טמפ' השני אמור להיפתח?

אין לי נזילת מים נראית לעין בתוך הרכב או חיצונית ולמרות זאת חסר מעט מים (זה גם יכול לנבוע מהעובדה שהחלפתי מים לפני כמה שבועות ומאז לא בדקתי).

מה עוד פיספסתי? אשמח לשמוע פנינים בנושא.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

1. מה זה מתחמם?

2. כמה מהירויות אתה שומע שנכנסות לעבודה?

3. אתה בטוח שנקזת אוויר כמו שצריך? שווה לנסות שוב

אצלי לפחות מאוורר אחד שייך למזגן ורעו למערכת הקירור.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שני המאווררים אצלי תמיד עבדו ביחד ורק במקרה קיצוני יחסית עבדו במהירות גבוהה, אבל תמיד ביחד.

ניקזת אויר מהפעם הקודמת שדיברת על זה? :idea:

פורסם

אוקיי, סליחה חברים על ההטרדה. חשבתי שיש לי נזילת שמן הידראולי אבל עכשיו (לאחר הידחפות מתחת לאוטו) התבררה הטעות - נזילת מים. אותו צבע.

מחר נלך למוסך ועל הליפט נראה מה קרה שם.

אין נזילה נראית לעין בחלק העליון או מהרדיאטור, זה מגיע מהחלק הימני של הרכב. היכן אני צריך לחפש את המקור? אולי משאבת מים נוזלת?

בריאות לכולם!

פורסם

חלקו הימני, קרי הצד של הקאמשפט ?

אם כן, אז משאבת מים באה בחשבון. הייתי בודק קודם את שלמותו של הצינור המגיע מצידו התחתון של הרדיאטור אל חלקו האחורי של הבלוק, מעל תושבת המנוע התחתונה.

פורסם

כן, אין משהו אחר, התבוננתי היטב ולעומק ובעצב, ורואים מים ירוקים מטפטפים ממקור לא נראה בצידו התחתון של המנוע. זה לא צינור המים העבה (והיבש :cry: ).

אלא אם כן ישנו עוד מתקן/ צינור באיזור ההוא שאני לא מכיר אבל לצערי הרב לא נראה לי.

יש למישו הארחת מכיר לגבה המשעווה ועם קבר עז גם קדעי לעחליף עת חגורט התיימינג?

(מותר לי לדבר ככה, אני עצוב, הרגע החלפתי צינור יבש שקרעתי ועכשיו משאבת מים? לזה מתכוונים כשמדברים על חוסר אמינות?).

בריאות לכולם!

פורסם
יש למישו הארחת מכיר לגבה המשעווה ועם קבר עז גם קדעי לעחליף עת חגורט התיימינג?
בכיף. אני מקווה רק שהבנתי למה אתה מתכוון.

הארחה אצל מישו זה 200 ש"ח לשלושת רבעי שעה, בלי נשיקות על הפה אבל עם קבב מכל הכיוונים.

שעווה לגב זה באיזור ה-800 ש"ח. אם התכוונת לשעווה לגבות זה פחות כסף אבל פינצטה עדיף.

קבורה של עז ממוצעת זה באיזור ה-150 ש"ח (תיש זה עוד כמה גרושים יותר). אם אתה רוצה להביא רב וקדיש והכל אז זה בתוספת כסף. פנה בפרטי.

קדאיף זה לא יקר במיוחד. חפש בשוק לוינסקי (טווח הליכה מבלצר אלקטרוניקה). אבל אם זה בשביל החליף אז תקנה קדאיף ברמה. החליף הוא הרי "אמיר אל-מומנין" כלומר - שליט המומינים.

חגורט אל תעיז לנסות. זה בלוף של הנבלות שהמציאו את הקינואה. בת'כלס זה תערובת חרא ויוגורט והם מספרים לך שהחיידקים ידידותיים אעלק.

טיסה לתיימינג זה 1239 דולר לא כולל מיסי נמל דרך פרנקפורט או שתיקח טיסה ישירה לבייג'ינג בג'ורדניאן ומשם תמשיך ברכבת.

• תוכן חדש...