Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום לקחתי מחבר זוג רמקולים 6X9 של אינפינטי מסוג 9613i

הם עוד לא הורכבו ואוכל להחזיר לו אותם במידה וארצה.

רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקולים.

כמו כן,

מה האפשרויות שלי להתקנה חוץ מבמגש האחורי?

האם זה עדיף לשים אותם במקום אחר?

אני מאמין שהמערכת המקורית של האוטו מאפשרת שתי יציאות בלבד.

האם כדאי להוסיף לקדמיים/אחוריים או לוותר על אחד מהשניים?

ואיך הם ישתלבו עם הסט אפ הקיים?

הבנתי שקיים HU של בלאנקפוט, יעודי לדגם שלי (שליטה מההגה ושימוש בצג של מחשב הדרך) מה ידיעתכם?

מדובר על 206 XS שנת 2003.

תודה,

ניב.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

הרמקול לא רע, לדעתי לא שווה את מחירו המקורי כמו שמצויין באתרים- באיזור ה 700 ש"ח לערך.

נשמע לא רע תלוי במחיר שהוצע לך, במחירים זולים יותר יש אופציות טובות יותר.

לגבי המערכת, אני לא חושב שכדאי לך לבחור מערכת שתתאים לרכב שלך (בשביל שליטה להגה) אני לא יודע גם לאיזה דגם התכוונת של הבלאנקפוט אבל לא בוחרים מערכת משיקולים כאלה!

בכל אופן תן תקציב ובטוח שאני יוכל לתת לך תשובה ראויה.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

תקח בחשבון מספר דברים:

1. הרדיודיסקים המקוריים של BLAUKPUNT, במיוחד אלה המוקדשים במיוחד לפזו' מכוערים מאוד מאוד.

2. תוודא שה HU המקורי הוא עם דיסק ולא קסטה.

3. אם זה דיסק תראה אם יש סיכוי שזה ינגן גם MP3.

4. אם התפעול הוא בעזרת המוט הנוסף שתקוע ליד הווישרים, כדאי שתנסה להשתמש בזה אצל מישהו אחר לפני שתיקח, לא בטוח שזה כזה אינטואיטיבי.

5. במידה ואתה משיג את המכשיר מהיבואן, תצפה להוצאה מכובדת חסרת פרופורציות יחסית למה שאתה מקבל.

6. בטח ניתן למצוא אחד כזה מיד שנייה, כי אני מאמין שאנשים מתיאשים מהמכשירים האלה די מהר.

טוב לגבי מיקום הרמקולים.

בדלת הקדמית תהיה בעיה להכניס 6X9 אני מאמין, חבל על המאמץ.

כמה רמקולים מקוריים יש ברכב? יש גם 2 מעל המושב האחורי לא?

לדעתי, המיקום הכי טוב זה במגש האחורי - שם לא צריך לבצע דברים מיוחדים על מנת להתקין 6X9. תראה שאתה שם משהו מאוזן, אם תשים רק 6X9 מאחורה, כל הסאונד שלך ישאר שם.

מקווה שעזרתי,

יואב

יואב :arrow:

פורסם

ה9613i מותקנים במגש האחורי באוטו שלי ועושים את העבודה מצויין, אני ממליץ בחום! מקדימה יש לי קומפוננט (גם כן של אינפינטי) וה9613i מאחור אחראיים בעיקר על צלילי הבס. במידה ובשלב מאוחר יותר תרכיב קומפוננט מקדימה ותגבה את הכל במגבר איכותי אני מאמין שתהיי מרוצה מאוד.

לדעתי, לא תפיק את המיטב מה6X9 הנ"ל ללא מגבר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לפי מה שזכור לי הרמקולים בפיג'ו ממקומים כולם בדלתות ובנוסף מקדימה יש מיקום לטווטרים

ה9613i רמקול חביב למחיר שלו אבל למה לשים 6X9 בפעם האלף שאני שואל אנשים אם אתם רוצה באסים בשביל זה יש סאב ואם אתם מהילדים הקטנים או ערסים שצריכים שדלת תא המטען תקפוץ קחו איזה פיוניר או משהו תגבירו אותו עם כל מגבר טיפשי ותקבלו הרבה רעש של פח

אני הייתי מציא שתחליף אותם לרמקול 6.5 אינץ סבבה שיתן לך איכות ותשים סאב עם מגבר נורמלי ותהנה אל תעשה טעויות שאחר כך תתחרט ותוציא עוד כסף

פורסם

קודם כל תודה.

אז ככה,

האוטו הגיע עם הHU של בלאנקפוט (כולל תפעול מההגה ושימוש במסך של מחשב הדרך) שהוא רדיודיסק לא קורא MP3 (אני מאמין) אבל זה לא חשוב לי.

התכוונתי לדגם נוסף של בלאנקפוט שכביכול יותר מתקדם.

בכל אופן, אלא אם הוא לא יקר במיוחד ומתעלה בהרבה על זה הנוכחי אין לי כל כך ענין בו.

בגלל זה רציתי לדלות עליו כמה פרטים.

באוטו ארבעה רמקולים - שניים מקדימה ושניים מאחורה (כולם מקוריים) יש מקום לטוויטרים על הקורות אבל אני בספק אם נמצא שם משהו כרגע.

הרמקולים הוצעו לי ב350 ביחד עם לבד והיו מורכבים אצל חבר שקנה אותם ב450 ולרוע מזלו השבית את הרכב בתאונה מצערת כשבועיים לאחר ההתקנה.

הרמקולים האחוריים יחסית באסיים והקדמיים יותר טרבליים

באופן כללי אני מעדיף את הגבוהים על הנמוכים אבל במצב הנתון, התדרים הנמוכים לוקים בחסר משמעותי ואם האינפיניטי יותר "באסיים" אני משער שיצא בסדר אם אנתק את האחוריים לטובת החדשים.

על כל פנים, אני לא מתכנן פרוייקט מערכת לאוטו.

ככה ששיפור המערך הקיים נראה לי בסדר כרגע ואם באמת לא מותקנים לי טויטרים אז אני מבקש גם המלצות לסט-אפ לא מסובך שיתן דגש קל לMID-HIGH.

בנוגע לחיווט,

האם העברת כבלים חדשים מ הHU עד למגש עדיפה על הארכת החוטים האחוריים?

אם יש לכם עוד עצה לרוקר המצוי ששומע גם אלקטרוני

אני אשמח לשמוע.

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...