Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של לאנזאר 430 שמוציא 125 אר אמ אס לכל יציאה ורמקולים פיוניר 6 על 9 80 אר אמ אס

השאלה היא אם אומרים שהמגבר של לאנזאר לא מוציא באמת 125 אר אמ אס אז אני יכול לכוון את המגבר כמעט עד הסוף מבלי שהרמקולים יהרסו ?

פורסם

שמע אני יכול להגיד לך איך אני וחבר שלי כיוונו את המערכת שלי כי גם אצלי המגבר קצת חזק מהרמקולים

הדבר פשוט תשאיר את לך מבט חשוף על המברנה כאשר תראה שהיא משתוללת הוא קופצת יותר מידי החוצה סימן שאתה מגביר יותר מדי ולכן תוריד ווליום עד שהיא תנגן רגיל בלי קפיצות כאילו היא טמפולינה ולהפך עם היא בקושי זז תעלה לאט לאט את הווליום עד שתגי למצב המדובר שהיא לא משתגעת

פורסם

Dome,

כיוון ה - GAIN של המגבר אינו משנה את ההספק שהוא מוציא. כיוון ה - GAIN של המגבר משנה את רגישות הכניסה של המגבר, ומתאים אותו ליתר הרכיבים של המערכת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...