Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בייבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

באתר יד2 יש הרבה מודעות של מכירת רכבים שנת 2006 בייבוא אישי.

למשל, יש מודעה של M3 קבריולט מודל 2006 משומשת. תראו התמונה המצורפת.

המחיר הדרוש הוא 462,000 ש"ח, במחירון לוי יצחק 01/2007:

מודל 2005 קופה (לא קבריולט) המחירון 455,000 ש"ח. כלומר 2006 קבריולט צריכה להיות לפחות 562,000 ש"ח במחירון.

לאותו בן אדם יש הרבה מודעות גם במרצדס וגם בב.מ.וו !! יש גם את ה SLK 55 AMG במחיר נמוך יחסית למחירון לוי יצחק.

השאלה שלי היא:

האם הבן אדם הזה צודק, האם זה אמיתי ? או שהוא משקר ורוצה לרמות אנשים ???

קצת מפחד ? לא ?

תודה.

M3.JPG

פורסם

תראה, יכול להיות שזו האמת ויכול להיות שזה חירטוט.

במידה ואתה באמת מעוניין, תדבר עם הבן אדם ותשיג כמה שיותר פרטים כדי לקבל מושג על אמינות המודעה, במידה ומתאים לך תיפגש איתו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ואאו ממש מציאה... תראה, זה הגיוני שמכוניות שעולות סכומים כאלה ימכרו הרבה מתחת למחירון כי מאוד קשה למכור אותם (מי שיש לו 400000 להשקיע ברכב הוא יוסיף עוד 100000 ויקנה חדש) . אם אתה מעוניין -דבר איתו ,תבדוק את הרכב ובהצלחה...

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לא ממש, יכול להיות שאותו אדם מציע ייבוא של רכב חדש יד 0 שיוצא מהחברה, ולכן יש לך אפשרות לבחור צבעים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

גם אני נתקלתי במודעות שלו. אני מנחש שהוא מיבא רכבים ע"י הזמנה ולוקח עמלה מסוימת-

לא חדש ועדיף תמיד חברה גדולה עם מוניטין לעניינים כאלה.

1.8T 8)

פורסם

גם בהינומה מוטורוס מוכרים רכבים עם מעט ק"מ ( משומשים משהו ) ביבוא אישי ( וגם שם התמונות לא מהארץ ) .

אני חושב שזה על מנת להפחית מהמיסים ( לא בטוח לגבי זה ) .

בכל אופן התמונות כנראה הגיעו לצורך המחשה , זו לא מודעת רכב ספציפית .

פורסם

אני קונה אצלו קבוע, לפחות פעם בשבוע.

למחירון אין שום קשר למציאות במקרים האלו, הוא רק הערכת שמאי לצרכי ביטוח, והוא בטח לא מבוסס על ממוצע של עסקאות שמתקיימות בכל חודש, כי אין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...