Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-HU שהיה ברכב (6850) הושבת בעקבות תאונת טוטל לוסט לרכב.

מכיוון שהכל היה מבוטח אני מקבל סכום של כ-1600 ש"ח על הרדיודיסק

ועכשיו יש לי דילמות בקניה של חדש, אלפיין 55/53 או קלריון DXZ756MC. התקציב הוא בסביבות ה-2000 ש"ח למשומש תקין או חדש, חשוב שתיהיה אפשרות לBI-AMP,שיהיה נוח לתפעול ואחריות 3 שנים של היבואן.

מהם השיקולים בבחירה ומה עדיף לקנות למערכת SQ בינונית (מורל הייבריד, בי אמפ בעתיד)?

עוד שאלה:

יש לי מגבר שמוציא 120X2 ובמידה ואני מעוניין לעשות בי אמפ לקומפוננט הקדמי, איזה מגבר אני צריך לטוויטרים, 50X2 יתאים או שצריך יותר?

פורסם
ה-HU שהיה ברכב (6850) הושבת בעקבות תאונת טוטל לוסט לרכב.

מכיוון שהכל היה מבוטח אני מקבל סכום של כ-1600 ש"ח על הרדיודיסק

ועכשיו יש לי דילמות בקניה של חדש, אלפיין 55/53 או קלריון DXZ756MC. התקציב הוא בסביבות ה-2000 ש"ח למשומש תקין או חדש, חשוב שתיהיה אפשרות לBI-AMP,שיהיה נוח לתפעול ואחריות 3 שנים של היבואן.

מהם השיקולים בבחירה ומה עדיף לקנות למערכת SQ בינונית (מורל הייבריד, בי אמפ בעתיד)?

עוד שאלה:

יש לי מגבר שמוציא 120X2 ובמידה ואני מעוניין לעשות בי אמפ לקומפוננט הקדמי, איזה מגבר אני צריך לטוויטרים, 50X2 יתאים או שצריך יותר?

תוותר על קלריון, אין לך אפשרות לעשות זאת דרך המכשיר, אין לו קרוס 3 WAY.

באלפיין 9855/53 יש קרוס ולכן תוכל לעשות דרך המכשיר.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אני ממליץ גם על ה9855... בכדי לא להיסתבכך עם 3 מגברים עדיף כבר למכור את ה2 ערוצים או לגשר אותו לסאב ולהביא אחד גדול של 4...

פורסם
אני ממליץ גם על ה9855... בכדי לא להיסתבכך עם 3 מגברים עדיף כבר למכור את ה2 ערוצים או לגשר אותו לסאב ולהביא אחד גדול של 4...

נניח שמכרתי, וקניתי במקומו מגבר שמוציא 150X4 ב4 אום

למידים זה יתאים, אבל האם לתת 150 וואט לטוויטרים לא יגרום להם לעלות באש?

הכוונה שלי הייתה מגבר 2 ערוצים למידים 120X2

50X2 לטוויטרים ועוד מונו בלוק לסאב

מה החסרון ב3 מגברים? אין לי מה להסתבך מכיוון שכשיגיע הרגע אני יילך למתקין מקצועי ולא ינסה להסתבך לבד בהתקנות.

כרגע מבחינת ה$$ לא יודע אם שווה לי למכור את ה2 ערוצים ולנסות להביא 4 ערוצים, מכיוון שזה יעלה עוד סכום נכבד.

לגבי הHU, מה ההבדלים בין ה53 ל55 - גם מבחינת פונקציות וגם בעלות הכספית?

פורסם

אתה יכול גם לחבר מגבר של 1000 וואט RMS לטוויטרים ולא יקרה להם כלום, כל עוד שתשמע בווליום נורמלי עם כיוון נכון.

טוויטר צריך וואטים בודדים ע"מ לפעול במיטבו. גם מגבר של 20 RMS יספיק ל 90% מהטוויטרים בשוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
גם מגבר של 20 RMS יספיק ל 90% מהטוויטרים בשוק.

הבנתי. אז אין שום בעיה לצרף עוד מגבר 2X40-50 איכותי ולא יקר למגבר של המידים.

מה לגבי הרדיודיסק? בתקציב של 2000 ש"ח אפשר להשיג 9853 חדש עם 3 שנות אחריות?

פורסם

גם אני חושב שכול עוד תיכוון נכון ולא תהרוג אותם בקליפניג 150 ראמסים לטוויטרים זה בסדר גמור כול עוד הכול שליטה.

אגב על איזה קומפוננט מדובר?

פורסם

ברור לך שאתה פותח תיבת פנדורה, נכון?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי יש לדבר הזה מקום נכבד ליד כבלים באלפי שקלים של כבלים של ון דר שטות "שפותחים את הסאונד"

אולי בקרוס של 3.90 מטורקיה יש חשיבות אבל בקרוס איכותי אין שום סיבה לעשות בי אמפינג

אולי לקנות מגבר חזק

מה שכן אם הטוויטר מוגזם זה יכול לסרס אותו יופי במגבר חלש אבל בשביל זה יש הנחתה

• תוכן חדש...