Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוקפורד P2 או Phoenix Gold Octane ZR12 אני פשוט כבר לא יודע תודה רבה לעוזרים.

מוגבר על ידי אינפיניטי 7541A, תיבה 28 ליטר ומה עדיף יותר אטום או עם פורט.

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

אני הייתי הולך על האוקטן! סאב מדוייק וחזק! יש לציין שלא שמעתי את הרוקפורד אבל הדיעות עליו גם טובות. מהאוקטן תוכל לקבל יותר הספק, אם זה מעניין אותך.אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני לא יכול לשלול את האוקטן R כי לא שמעתי אותו, אבל הP2 הוא סאב טוב מאד ונותן יופי של תוצאה בתיבה אטומה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני רוצה כבר לקנות אז אולי יש עוד מישהו שיש לו ניסיון עם הסאבים האלה אז שיציין את הדעות שלו...

+ מתנה לקונים

פורסם

לי יש ניסיון עם ה-P2. סאב מצויין (לרמות של סאבים בעוצמות ומחירים שלו), לטעמי דיי מדוייק (כמובן הכל יחסי) בתיבה אטומה, והבאסים משתלבים יפה עם המוזיקה כשהסאב בתיבה אטומה (כרגע אצלי בתיבה אטומה). בתיבה פתוחה ה-P2 (לפחות אצלי) פשוט משתגע. דופק חזק, מפציץ יחסית לכוח שהוא מקבל (120W) ויחסית לכוח שלו עצמו (200), אבל דופק פחות מדוייק.

לטעמי, סאב טוב מבית טוב. אישית מאוד אהבתי את הסאב, ואם לא הייתי מגלה את הקסנון (שקניתי אחרי ששמעתי אותו), הייתי הולך על 2 P2 אצלי בבגז, כי פשוט אהבתי את הצורה שהוא דופק ומשמיע באסים, ועדיין אוהב (עד שניפרד :cry: ).

לצערי מצד אחד אני מוכר אותו, אבל לשמחתי מצד שני מחכה לי הקסנון :twisted::-D .

בהצלחה בבחירה, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ושניהם זה בסדר מבחינת זה שהתיבה שלי 28 ליטר?

+ מתנה לקונים

פורסם

לפי היצרן של ה-P2 (רוקפורד פוסגייט) התיבה המומלצת ל-P2 אטומה 24.07 ליטר ותיבה פתוחה 49.56 ליטר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לי רנו מגאן אתם חושבים שתיהיה לי בעיית וויברציות בבגאג'?

לא עשיתי שום אטימה...

+ מתנה לקונים

פורסם

אם הפח שלך הוא כמו של היפניות (כמו שלי לדוגמא (מיצובישי לנסר)-הוא נשמע כאילו מישהו בפנים ובועטים בו) אז כדאי לך לעשות אטימה, כי אצלי יש בעיית ויברציות. מבחינת עוצמת הסאבים לא נראה לי שתצטרך לעשות איטום, כי בעיה כזאת אני לא חושב שתהיה לך, למרות שאיטום בדרך כלל רק עוזר.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

y.k,

קיבלת כאן המלצות גם על ה - P2 וגם על האוקטן ZR. ההמלצה הטובה ביותר שאני יכול להציע לך זה שתשמע את הסאבים, ותתן לאוזניים שלך לקבל את ההחלטה עבורך. גם אני, ליפני שבחרתי את הסאב, שמעתי מיגוון רחב של סאבים ורק אח"כ החלטתי איזה סאב לקנות. כאמור, אצלי ברכב מותקן הפניקס גולד אוקטן ZR, בתיבה אטומה, ואני מרוצה מאוד ממנו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...