Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לנסות להמציא את הגלגל מחדש? הקבל שיושב בתוך הקרוס לא יעזור לטוויטר להשמע יותר מפורט, כי הטוויטר הזה לא בנוי להשמע בצורה כזאת. דרך אגב, שניים מאותם הטוויטרים שדיברתי אליהם עובדים אצלי ברכב, דרך הקרוס של פולס (באופן זמני). הקרוס מקורי. ההבדל בינם לבין TW1 - שמיים וארץ. אתה מפנה את האנרגיה שלך לכיוונים לא נכונים.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אריאל צודק, דיברתי על קבל capacitor שיושב בתוך הקרוס. אוקיי אז מצטער לא הבנתי אותך כפי הנראה.

יש שם קבל YONTEX שאפילו גוגל לא מכיר.

סיכוי לא רע שקבל נורמאלי ישפר את הצליל של הטוויטר. את האמת? אני חושב שאם קבל רגיל לא ממש עוזר אז אין טעם גם לקבל שבקרוס. הרי יש לו פריקת מתח חד פעמית עד התמלאות חוזרת וכו' וכו'. תקנו אותי אם אני טועה.

אני אנסה ומבטיח לדווח :-)

12345

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

רכיבים של הקרוס זו סוגיה משמעותית מאוד ברמקולים.

אם מישהו חושב שקבל של חצי דולק וקבל של 40$ "ישמעו" אותו דבר - אז שינסה ויווכח.

אני בכל אופן חושב שיש הבדלים.

אני הולך לעשות את זה כי זה מאוד קל ומאוד זול (אני הולך על קבלים של 4$ - ובכלל כבר 2 חברים אמרו לי שיש להם מיותרים לתת לי מפרוייקטים הקודמים שלהם).

זה בגדר הדברים של "למה לא?".

וליוני, התופעות שמתרחשות בתוך הקבל הן יותר מורכבות ממה שאתה מתאר.

הסבר הנדסי היא מאוד מסובך (אני מכיר אותו בצורה שטחית). ולפעמים אף מגיעים לנקודה שכבר נגמרים ההסברים :wink:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...