Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא לוקח על זה כסף?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמו בעבר.

איך המארגן יכול להשתתף.? וכמובן@!@ לזכות מקומות ראשונים? זה לא מריח רע. זה מסריח רע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
כמו בעבר.

איך המארגן יכול להשתתף.? וכמובן@!@ לזכות מקומות ראשונים? זה לא מריח רע. זה מסריח רע מאוד יכול להיות , אבל תגיד לי מי היה מארגן את זה אם לא הוא ? ויש ספר תקנון שע"פ בודקים , אז תבדוק מי השופטים ותראה אם יש להם קשר איתו או לא .

לא נראה לי שיש הרבה קופצים על הארגון למרות שאנני מכיר אף אחת מהנפשות הפועלות

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני לא בעד ו אני לא נגד!

אבל לכל האנשים שמדברים שזה לא מריח טוב וכל השאר השמועות וכל אלה שמסקימים אם זה. האם למישהו אחד יש איזה שהם הוכחות או לפחות מישהו שמאוד קרוב לעניין ואמר שזה כן קומבינות או משהו בסיגנון, כי בוודאות יודע ואפשר להאמין לו? לא זה רק נירא ככה כי זה לא נירא אחרת? הכל שמועות סתם דיבורים וזהו. יכול ליהיות שיש בזה היגיון או משהו דומה להיגיון!

אבל זה סתם, זה רק יכול ליהיות ככה, אבל זה לא באמת קורה! אז למה כל הזמן לדבר על זה וזה יכול ליהיות בכלל לא אמת.

אני לגמרי לא יודע מה קרה שם באמת אבל רק בגלל שאני לא יודע אז אני גם לא אחשוב כך!

למה "מתקיון על" חייב לבסס משהו?

הוא חייב להוכיח שזה לא אמת?

מי שמאשים חייב להוכיח שהוא צודק.

שלא תבינו לא נכון אני בכלל לא מכיר אותו!

זהו...

פורסם

עזבו אותכם רמאויות, נצחונות או הפסדים!

אירוע כזה הוא מבורך לא משנה אם הכל שם טהור או לא.

כל אירוע כזה מעלה את הרמה בארץ, גורם לבנייה של רכבים מאוד מושקעים ותחרותיים וזה מה שחשוב.

ואם יהיו הרבה תחרויות הרמה תעלה ואז כבר ימצאו פתרון לכל בעיות השיפוט.

בינתיים אף אחד לא הלך לסאונדסטורם רק כי הוא זכה בEMMA אלא בגלל שרואים בעיניים מה הוא שווה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

בעיה להיכנס לאתר של EMMA ולקרוא קצת?!

השופטים ישראלים שעברו הכשרה בחו"ל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לסאונדמאן איך החלטת שהמארגן מישתתף?

בתחרות הקודמת שמעון היה שופט ונכון שהשופטים הם מהארץ אבל הם עובדים לפי התקנון של EMMA שזה תקנון רציני ומיקצועי ביותר

לפי מה שאני יודע התחרויות לא מיתקיימות כי אין מי שיירים את הכפפה(אין ספונסרים)

אני בטוח שכל מי שהתחום יקר לו היה רוצה שתחרות כזאת תיתקיים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...