Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחרות המצומצמת לא ידעתי על כך, אלא רק אחרי התחרות הגדולה יותר.

.

נראה לי שיש לך בעיה בהבנת הנכתב אייל, או שכבר לא מעניין אותך מה אני כותב..

תחשוב מה שבא לך, לי זה לא כ"כ משנה מה אתה חושב או מה המארגנים עושים.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה לי שיש לך בעיה בהבנת הנכתב אייל, או שכבר לא מעניין אותך מה אני כותב...

למרות שיש לי בעיה בהבנה האם אפשר להבין מזה שבעצם זה נודע לך דרך צד שלישי?

תחשוב מה שבא לך, לי זה לא כ"כ משנה מה אתה חושב או מה המארגנים עושים

חשבתי שכתבת שאתה כבר ילד גדול.

פורסם

שינוי רגישות של מיקרופון זה בהחלט עבירה חמורה

אם באמת תוכל לגלות מאיפה המידע או להביא הוכחה, הדבר יתקבל בברכה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

לדבריך...

אני בטוח שיש אנשים שיודעים. אבל בגלל שכולם מכירים את כולם זה בעיה לפרסם את זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז אלי אני שוב שואל לא מתוך היתנגחות בך או במשהו אחר, האם היו רכבים שהיתחרו שאתה או כל אדם אחר יכולים להגיד שהרכב ההוא שהיתחרה ויצא מקום x היה צריך לצאת מקום y בגלל ככה וככה והרכב הזה היה צריך לצאת מקום z במקום מקום w בגלל ככה וככה וככה

ואני אישית יודע שלא היה רכב שהיתחרה ויצא במקום שלא הגיע לו לטובה או לרעה, אז להגיד דברים סתם באוויר זה לא מוסיף שום דבר לאף אחד ולהגיד שהכל מושחט והמארגן הוא גם השופט וגם הזוכה גם לא נכון להגיד בגלל כל הסיבות שציינתי

איך???

בוא נראה... לפי זכרוני. לקחו מכוניות ששמעון (סאונדסטורם) בנה.! מקומות ראשונים.

והוא בצוות השופטים. איך זה הגיוני! ? @?

ואני חייב לציין שהסאונד היא טוב. אבל היה הרבה מקום לשיפור. והיו יותר טובים.

אז מה שיש תקנון.

זה דווקה עוזר לשמעון. הוא יודע איפה לא לחפש אצלו (אם יש פאשלות). ואיפה לחפש אצל אחרים.

(לא שזה רע. אבל זה חייב להיות שוויוני.) (אני לא אומר שזה כך. אבל זו אופציה)

לגבי אממה. אני ישבתי ברוב המכוניות! ויותר מדקה. והמערכות של שמעון, חלקן נשמעו יותר טוב. וחלקן נשמעו פחות טוב. היו מערכות שלא התמודדו בSQ. ונשמעו יותר טוב.

פורסם

חייב להגיב

בזמנו ניסיתי לארגן תחרות ,ההענות הנמוכה,חוסר הרצינות,וחוסר רצון לשנות משהו של חברי הפורום

ביטלו אותה

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=128485&highlight=%FA%E7%F8%E5%FA+SPL

לצעוק עכשיו לא פייר, לא הוגן ודופקים אותנו זה ילדותי

הייתה לכם הזדמנות לעשות משהו בקשר למה שמפריע לכם,אבל המעט שרצה לקחת חלק מראה מי מדבר באויר ומתלונן מול מסך

ומי מוכן להזיז את הידיים מהמקלדת ולעשות איתם משהו בשביל לשנות משהו לא בסדר

גל אתה מוזמן לראות מה אמרת בנושא קודם על התחרות תגובה אחרונה בעמוד 2

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=128216&page=2&pp=15&highlight=%FA%E7%F8%E5%FA+SPL

להשתתף בארגון קשה מדי ,אבל סתם בשביל הכיף, למה לא?

בנוגע לרגישות אני לא אתערב כי אני לא יודע את זה בוודאות

אבל מתקינים "לשעבר" ושאר ירקות ראיתי בעצמי

ציוד ליום אחד ראיתי בעצמי

תמשיכו (תמשיך בעיקר אתה,כן כן אתה) לבכות ולהגיד דופקים אותנו בלי ליזום משהו

אחלה דרך להגיע רחוק בחיים ולשנות משהו לא בסדר

בנתיים כל עוד מישהו מרים את הכפפה ועושה תחרות אין מה להתלונן נגדו

הרי זה לא שאתם (אתה) תעשו משהו

פורסם

לצורך גילוי נאות: אני מכיר את שמעון מסאונדסטורם וזכיתי במקום החמישי בSQ בשנה שעברה.

now, with this out of our way...

אני אנסה לתאר לכם את הצד של שמעון בכל הסיפור...

הארגון של התחרות האחרונה לקח לו משהו כמו 3 חודשים. החודש האחרון כמעט נטול שינה.

זה דרש ממנו הרבה מאד שיחות עם המפיצים ושאר החבר'ה שעושים כסף מהתעשיה הזאת. לחפש ספונסרים - ממש לא היה קל. היו ספונסרים שחזרו בהם לאחר שהתחייבו לתת תמיכה. לאומתם היו כאלה ששילמו הרבה יותר כסף ממה שהתחייבו - כדי שהאירוע יצא לפועל. והעניין של הספונסרים היה עוד סביר לאומת כמות ההשקעה שצריך כדי להרים אירוע יש-מאין. לחפש הגברה. להתחנן בפני התקשורת שייתנו לפחות פיסת במה כדי לקדם את התחום. שלא לדבר על להכין את המקום פיזית לכל הסיפור - לתלות פוסטרים, תאורה, הגברה... הכל בכוחות עצמו - כי אין כסף להביא חברות שיעשו את זה. לומר שעבר עליו גהנום - זה לא לומר כלום.

בערך חודש לפני התחרות, בעודו מכין את אחד הרכבים שלקח מקום ראשון - הייתה לי איתו שיחה על ניגוד האינטרסים של המארגן-שופט-משטטף. הוא יודע שזה נראה רע. הוא מבין למה אנשים אומרים שזה מסריח, זה קורע לו את הלב אבל הוא אמר דבר פשוט:

"אם אני לא ישתתף - אז מי כן?"

בתחרות האחרונה נרשמו משהו כמו 60 רכבים. משהו כמו 40 מהם היו בSPL.

הSQ היה מחולק לאיזה 3-5 קטגוריות.

היו קטגוריות עם רכב אחד. זאת בדיחה להרים אירוע עם רכב אחד בקטגוריה. לכן שמעון דחף את כל החברים שלו להשתתף. אני חייב להודות שגם אני נפלתי "קורבן" ללחץ הזה.

הוא אמר שאין סיכוי שהוא ישפוט משהו וקיים - לא הייתה לו כל נגיעה בשיפוט.

הוא טרח במיוחד לא להתקרב לשולחנו של השופט הראשי.

אז כן, זה נראה מסריח.

אבל אירוע עם 6 מכוניות שכל אחת מהן בקטגוריה משל עצמה - נראה עוד יותר מסריח.

כששאלתי אותו למה הוא מכניס את הרכבים שלו, למרות שהוא יודע שהוא יחטוף אש מכל הכיוונים הוא ענה לי:

"אני רוצה שהדבר הזה יהיה שואו. אני רוצה שזה יהיה פסטיבל צבעוני שאנשים רק יחייכו בו ויהנו. אני רוצה שהחברות הגדולות יקימו תצוגות - כמו שזה קורה בחו"ל, אני רוצה בחורות יפות עם פליירים. אני רוצה מוזיקה ותחושה של מסיבה."

אולי זה נשמע לחלקכם כמו הזיה - אבל אני ראיתי מולי בן אדם שאכפת לו מהתעשיה הזאת ושאכפת לו מזה שהיא תצמח ותתפתח.

אז במקום לצעוק על שיפוט לא הוגן - לכו תעשו קורס שופטים ותשפטו בעצמכם.

במקום לצעוק שלא היה מה לראות - פעם הבאה תביאו את הרכב שלכם.

תגרמו לאנשים שיש ביכולתם להשקיע כסף בהפקת אירועים כאלה להבין שיש סיבה להשקיע.

עד אז...

לפחות על תקברו ברפש את האנשים שכן עושים משהו בנידון.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

אני גם יכול להגיד מילה טובה...

האמת התחום בארץ היה מפותח רק בשנים אחורה שהיו ערבי מתקינים והתחילו להזוז בתקופה ההיא עיניינים ...מראות נשברו..עמודי חשמל זזו........בשנות ה-90 המוקדמות..)

מאז התקופה ההיא שררה רק שריקה של רעש וצילצולים...(סתם רעש)

הרבה רעש (רציני)לא היה פה ....אולי מידיי פעם באוטומוטור...וזה גם היה בספק!

מישהו "הרים פה משהו"? ממש לא... :(

אני יכול לציין באמת שאוטופרט ניסו(נכון יש להם אינטרס..וגם לנו יש בתור חובבי סטריאו :) )

מה שאירגון EMMA והרבה קוראים לו שמעון(אני לא חושב שזה צריך להיות ככה...אולי בגלל שהאיש ממש חי את המצב ומנסה לעשות משהו בעיניין)הוא בעצם לעשות אירוע \אירועים.

אירוע עולה כסף(השכרת מקום סגור/פתוח ...לכו תשאלו כמה עולה ביום יום מטר מרובע בגני התערוכה...אחרי זה תכפילו פי 15 כמה זה יוצא בחג/באוטומוטור +שילוט\פירסום +אבטחה ואז תבינו במה מדובר)

בשביל זה צריך ספונסרים.

בארץ יש כאלה שיכולים להיות..אבל הם לא מעוניינים...הם רוצים שזה יקרה ביחד אם עוד יום גדול כמו האוטומוטור(ביום כזה כמו האוטומוטור 20 מטר מרובע עולה כמה אלפי דולרים טובים לאיגוד כזה קטנטן בלי קופה לא יכול להיות כלום..ובגלל זה היבואנים לא מעוניינים להוציא שקל לטובת יום התחרות)

דמי ההשתתפות שנתנו המתחרים אפילו לא הספיקה...

שני ספונסרים שהיו ממש לא הספיקו (או לפחות אמרו שזה מה שביכולתם לתת )אבל גם זה היה משהו מצידם ומגיע להם התודה.(אז אני אומר בשם כולם ...תודה :) )

לגייס ספונסרים ממש לא קל במיוחד שאתה בונה על כמה והם מבטיחים הרים וגבעות.

חשוב לציין כי לא חוכמה לדבר ולהגיד "מי רוצה אני מוכן לתת יד ולעשות"

אף אחד לא עשה דבר"עד היום" חוץ ממפגשים קטנים מידי פעם.(וגם זה ברכה..)

אז לכל החכמים שרק יודעים לדבר עדיף לשתוק מאשר להגיד דברים שלא יוצא מהם כלום.

כולם ישמחו אם יהיה עוד אירוע כזה או אחר..הרי כולנו אוהבים את התחום.(פאק העולם אנחנו רוצים סאונד!!!..שיהיה לנו רק 10% ממה שיש שם בחו"ל)

אף אחד לא מעוניין במרמות או דברים תככנים כאלה או אחרים.(תמיד יהיו כאלה שיעשו שחור על הלבן שלנו)

פה בארץ היבואנים לא יכולים לעשות פעם אחת יד אחת ולהרים אירוע כזה וחבל...(כל אחד פה זאב ושועל לשני...)הרי יש להם אינטרס לקדם את היבוא והמכירה שלהם...ולתת לנו הצרכנים והחובבים אפשרות להנות כמו בכל מקום בעולם מהענף שלהם ושלנו.(אז מה יקרה אם תתאגדו ליום אחד הא?!)

לגבי הרכבים שהשתתפו(מי שחכם יכנס ויקרא את חוקי האיגוד)כל מי שעשה רכב בהתאם לחוקים יכל לקבל את מלוא הנקודות..אני האמת חיכיתי לראות את הרכב של אייל R חוטף גביע אבל הוא לא הגיע.

זה היה נותן לכל הספקנים למינהם לראות כי יש צדק והיגיון גם בEMMA.

אף אחד לא אשם ששמעון בנה רכבים יפים וידע לבנות הכל לפי כללי EMMA(וככה להרוויח ניקוד גם בדברים הקטנים)אגב גם שופטים מותר להם להתחרות (יש כללי EMMA בנלאומיים והם לא חוקים ישראליים או רוסיים)

אגב שמעתי שיש מישהו בקשרים פה אם אירגון IASCA אז אולי מישהו יכול להרים פה כפפה...?

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

אני מעולם לא הייתי בתחרות מסוג כזה (למרות שהייתי רוצה) ,

אני לא כל כך מבין את אותם"ספונסרים" מכיוון שאם הם יגיעו - הם ירויחו מלא רק מהסקרנים שיהיו שם ובטח מהחבר'ה של הפורום שקרועים על סטריאו .

אפשר לבצע שם מכירות חיסול ואלוהים יודע מה של מוצרים מוזלים וחדשים כאחד אבל לצערי הכל תלוי ועומד בנושא הזה.

לכן זה בסך הכל קצת מוזר לי ,

באוטומוטור היו דוכני סאונד מגניבים והייה כיף אבל עדיין ממש מעט (3-4 גג)

בעיתונות הרכב בארץ בכלל נדיר לראות משהוא בנושא (אני מנוי על "הגה")

כך שזה לא מפתיע אך מאכזב .

מקווה לשיפור , אני בטוח אשמח לבוא !

תומר .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני אומר עכשיו לכולכם משהו אחד , לא הייתי אצל שמעון בחיי , אבל אני יודע בוודאות שאם מישהו יש לו תקציב והוא רוצה ל"ראות" את המוסיקה , אז אם זה רכב טיפה בעייתי עדיף שישלם לו מאשר לאחרים . וזה אומר לי שכול מה שDROID אמר זה נכון .

ולא משנה מה אתם חושבים , ולא משנה כמה אתם חושבים שנדפקתם ואתם שונאים את זה , אבל או שתמחלו בלב שלם ותטו יד ולב , או שאני מבטיח לכם שבעוד כמה שנים , כשתבינו עד כמה התחום לא פרח כי לא עזרתם אתם תבכו .

אני אתן לכם דוגמא ממשהו שונה לחלוטין אולי זה יבהיר למה אני מתכווין .

למשפחה המורחבת שלי יש שני אחים שירשו דירות בכפ"ס , לפני כ15 שנה , המצב אז היה שיכולת למכור את הדירה בכפ"ס לקנות באשקלון/אשדוד שתיים ולקבל יותר שכ"ד . אחד האחים עשה זאת . בנתיים היה שפל ארוך בענף , והשנה היות והייתי בבית לווינשטיין אז נפגשתי עם זה שגר בכפ"ס , הדיר ישנה ב15 שנה אבל מחירה עלה הדירה באשקלון ירדה בערכה בכ20-30 אחוז .

ועכשיו הקטש : למה השינוי כי כפ"ס עבדה על השינויים הנכונים והיה לה ראש עיר טוב ואשקלון עבדה על קוסמטי, הנקודה היא שאותו אחד שהתמזל מזלו להיות בצד של הביצועיסט הרוויח ואצל הקוסמטי הפסידו

אותו הדבר כאן יש בעיות קוסמטיות של שקיפות והכול אבל הביצועיסט זה הוא , אז או שתצטרפו אליו או שתפלו עם הקוסמטיקה

ואני מקווה שהבהרתי עצמי טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אגב שמעתי שיש מישהו בקשרים פה אם אירגון IASCA אז אולי מישהו יכול להרים פה כפפה...?

כבר בימים אלה מתנהלים מגעים עם הארגון לגבי הבאתו לארץ בצורה רשמית (ממקור מוסמך).

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

בכלל התחרויות ירדו מאז שירד בפורום המתח של מי יותר חזק :).

אנ יכבר לא הרבה בפורום אבל זה לא אומר שאני לא פעיל בעניין, יש לי עוד 2 חברים שנולדו להם מערכות חזקות מאוד, הם מחכים רק להוראה כאשר תהייה תחרות.

תמיר

פורסם

חברה לא בא לכם הסוחרי אודיו לרכב יארגנו תחרות...אז בבקשה אפשר לעשות תחרות חובבנים בלי פרסים או משהוא...תעשו את בידיוק כמו מיפגש אודיו אבל אחד גדול בו 3 המיפגשים הגדולים(בתיקווה שהדרומי יצליח כמו המרכזי והצפוני) נארגן או אפילו נישכור מכשיר למדידה SPL או למדידת SQ ..ב SQ אני לא מבין איך שופטים אבל אני בטוח שעופר ועוד אנשים יודעים אבל ואם הם יועילו בטובתם לישפוט ולתת ציון אז זה יהיה מצויין...הרי בסופו של דבר לא עושים פה כסף..אלה אנחנו באים מתוך תחביב ולא בא לי ולעוד הרבה אנשים לבוא לתחרות יחצון של איזה מתקין כמו שהיה בצפון או במרכז...

כניראה שחכתם איך ניראת תחרות הSPL הריאשונה פה במיפגש צפון בעדיבות אוטופרט שאירגנה מכשיר למדידה ככה לדעתי צריך להיראות תחרות ברמה חובבנית בארץ כי ברמה מיקצועית זה עדיין רחוק פה... ואם כבר מדברים הכי כיף זה להישתתף ולא רק להזיל ריר על מערכות של אנשים אחרים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...