Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לסאונדמאן איך החלטת שהמארגן מישתתף?

בתחרות הקודמת שמעון היה שופט ונכון שהשופטים הם מהארץ אבל הם עובדים לפי התקנון של EMMA שזה תקנון רציני ומיקצועי ביותר

לפי מה שאני יודע התחרויות לא מיתקיימות כי אין מי שיירים את הכפפה(אין ספונסרים)

אני בטוח שכל מי שהתחום יקר לו היה רוצה שתחרות כזאת תיתקיים .

איך???

בוא נראה... לפי זכרוני. לקחו מכוניות ששמעון (סאונדסטורם) בנה.! מקומות ראשונים.

והוא בצוות השופטים. איך זה הגיוני! ? @?

ואני חייב לציין שהסאונד היא טוב. אבל היה הרבה מקום לשיפור. והיו יותר טובים.

אז מה שיש תקנון.

זה דווקה עוזר לשמעון. הוא יודע איפה לא לחפש אצלו (אם יש פאשלות). ואיפה לחפש אצל אחרים.

(לא שזה רע. אבל זה חייב להיות שוויוני.) (אני לא אומר שזה כך. אבל זו אופציה)

ואתה יודע. הוא חבר של השופטים. וזה עוד יותר בעייתי!

עם השופטים היו ניטראלים! מחו"ל. או יודע מה. לפחות התוצעות לפי מה הניקוד היו שקופים (לפי זכרוני זה לא כך). אז עוד איך שהוא סביר.

OK. צריך עוד... ?

אז קבל קישורים לתחריות EMMA הקודמות.

תקרא את השרשורים. תמצא דבר אחד עיקבי (בעניין הSQ) תענות קשות. מקומות ראשונים.

רכבים מתחרים בקטגוריות לא נכונות. (וזוכים).

מכוניות של שופטים מנצחות (והשופט לוקח את הפרס בחולצה של EMMA).

תחרות 2004.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=32166&page=3&pp=15

תחרות 2005

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82397&page=7&pp=15

עכשיו תחשוב שוב על מה שאמרתי בהתחלה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסאונדמאן

חוץ משמעון היו עוד שופטים ומה לעשות עם אלה שהוא בנה להם את הרכבים?

לא לתת להם להישתתף ביגלל שאנשים כמוך שיש להם כניראה משהו אישי תמיד מיתלוננים!

עם אתה כזה מבין גדול לך ותרים אירוע כזה תיבנה את הרכבים וגם תיהיה שופט לבריאות !!

זו ממש לא חוכמה לשבת מהצד ולבקר כל הזמן כולנו פה צמאים לאירועים מהסוג הזה ותמיד יש חכמולוגים שמיתלוננים עד כמה שידוע לי השופטים עברו השתלמות בגרמניה והישתלמות מיקצועית ביותר יש וגם יש מכשירים לצורך העיניין !!

ושוב אני חוזר עם אתה כזה מיקצוען לך ותארגן אירוע כזה ואני בטוח שכולם פה יודו לך

:fadein:
פורסם
לסאונדמאן

חוץ משמעון היו עוד שופטים ומה לעשות עם אלה שהוא בנה להם את הרכבים?

לא לתת להם להישתתף ביגלל שאנשים כמוך שיש להם כניראה משהו אישי תמיד מיתלוננים!

עם אתה כזה מבין גדול לך ותרים אירוע כזה תיבנה את הרכבים וגם תיהיה שופט לבריאות !!

זו ממש לא חוכמה לשבת מהצד ולבקר כל הזמן כולנו פה צמאים לאירועים מהסוג הזה ותמיד יש חכמולוגים שמיתלוננים עד כמה שידוע לי השופטים עברו השתלמות בגרמניה והישתלמות מיקצועית ביותר יש וגם יש מכשירים לצורך העיניין !!

ושוב אני חוזר עם אתה כזה מיקצוען לך ותארגן אירוע כזה ואני בטוח שכולם פה יודו לך

יש לי כמה שאלות אליך.

1. הייתי בפורום בתקופה של התחרויות הקודמות. (אני הייתי באחרונה) איפה אתה היית?

אני מקווה לפחות קראת את התגובות על התחרויות הקודמות .

2. למה אתה חושב שאני אוהב להתלונן.

אולי אני פשוט יודע מה יהיה, ולדעתי זה לא בסדר שאנשים ישלמו להשתתף. ויקח מקום ראשון שופט.

3. איזה השתלמות בגרמניה?

(אני לא יגיד לך את השובה. התשובה בקישורים שנתתי בהודעה הקודמת)

אין לי כלום אישי. אני בעד תחרות. ואוהב את התחום.

אבל אני לא אוהב דברים לא תקינים.. ואפשר להגיד מסריחים.

4. לתחרות SQ. איזה מכשור מיוחד יש? תספר לי.. בעצם לכולם.

(אני לא מדבר על SPL. זה סיפור ארוך ואחר)

5. קראת פעם את החוקים לתחרויות EMMA? (לי הם שמורים במחשב.)

אני אמרתי שאני רוצה להיות שופט?. או מארגן? לא.

ואין לי בעיה לעזור עם צריך. ואני היית שמח להיות שותף בעתיד להרים ארוע כזה. (אני ירגיש כבוד להיות שותף. אבל לא שופט)

עכשיו מה אתה אומר. ? אני סתם מתלונן? או שיש משהוא בדברי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

בקיצור לא משנה מה היה!!!

עם יש מישהו שיכול להרים אירוע כזה אני בטוח שתיהיה הענות עצומה וכולם יהיה מאוד שמחים זה רק יכול לשפר את תחום האודיו לרכב בארץ ובטח לספק קצת הנאה מימה שבחו"ל רואים כל הזמן

פורסם
לסאונדמן

אולי כדאי שתיקרא את התגובות של EyalR שעל האובייקטיביות שלו אין עוררין!!!!!!

נראה לי שאתה אפאטי לחלוטין לדברים שסאונדמן רשם לך.

בכל מקרה, אני חולק את אותן תחושות עימו, וכמונו עוד ותיקים רבים.

שורה תחתונה, התחרויות היו בדיחה, השיפוט עוד יותר, והתוצאות היו הפאנץ' ליין.

אגב, כל תחרות שאורגנה פה בארץ התנהלה תחת סוג של מרמה מסויימת, כולל התחרויות שארגנו

אוטופארט.

ולסיכום:

היוזמה שלהם? ברוכה ביותר ומקדמת את התחביב בארץ, אבל את הכיס שלהם עוד יותר!

פורסם

אין בעיות .היות ואלי אמר שהוא מוכן לעזור , ואייל אמר בתרד שהוא למד אבל הפסיק , אולי יש אפשרות שהחברה שזה חשוב להם, ינדבו קצת כסף/זמן וכול מה שצריך ותרימו תחרות עים שקיפות יותר טובה אם זה אפשרי

מה דעתכם?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מסכים עם יהודה.

רק אנשים שהתחום יקר לליבם ואין להם קשר למתחרים או לעסק כלשהו, יהיו נייטרלים באמת.

פשוט להפיק את הלקחים מפעמים קודמות ולהתקדם הלאה, אי אפשר להחליט שיותר לא עושים תחרויות רק כי היו רמאויות ולקחו לאנשים תכסף.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אפשר לחשוב איזה שופטים מקצועיים היו בתחרות

בדקו לי את האוטו כאילו מינימום צריך להיות PIMP MY RIDE אבל סך הכל הגיוני שמי שמארגן את התחרות רוצה גם קצת להנות מכל המאמץ, סך הכל זה העבודה שלו. וכל מי שהיה שם נהנה בתחרות אז מה הקטע? חצי פורום פה לקח את המקומות הראשונים, יש לנו עוד תמונה עם כל הגביעים

אז היה סבבה, תפסיקו להתלונן

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

הבעייה (או לא בעייה, תלוי מאיפה מסתכלים על זה) בארץ שלנו היא שהיא קטנה וכולם מכירים את כולם.

לדעתי לא ניתן לקיים בארץ תחרות סאונד כלשהי בצורה נייטרלית, אובייקטיבית והוגנת.

עם כל הכבוד לאממא ולמקצועיות שלהם - בארץ השיטה הזאת לא עובדת. שופט לא יכול להיות מישהו שבנה את הרכב ומתחרה לא יכול להיות חבר או מוכר בדרך כלשהי לשופט.

תחשבו על זה שיש שופט בבית משפט שהוא חבר ילדות של הנתבע. האם הוא יהיה נייטרלי? האם יעשה צדק במשפט? כנראה שלא. לכן יש שופטים שפוסלים עצמם מלדון במשפטים.

עם זאת מאחר וכולנו רוצים לפתח את תחום הסאונד בארץ - אפשר לארגן תחרות רצינית אבל להתחרות בה רק מתוך רצון טוב ומתוך הרגשה שלא משנה הניקוד, משנה שתרמתם משהו לטובת תחום האודיו בארץ.

חבל על הויכוחים והעצבים בשרשור הזה. קודם שיהיה עוד אממא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גל, אתה כותב בביטחון ש"כל תחרות שאורגנה פה בארץ התנהלה תחת סוג של מרמה מסויימת". אציין שלפחות בתחרויות שבהן נכחתי לא הייתי מודע לרמאות אבל אם זה באמת נכון מדוע בתחרות המצומצמת שבה נכחנו שנינו לא חשפת אותה?

אם ידעת ולא אמרת, נתת לזה יד. אם אין לך הוכחות שהיו רמאויות זה חמור יותר.

פורסם

אני רוצה לשאול את כל אלה שאומרים ואמרו בעבר שהנה הרכבים הראשונים כולם יצאו מסאונדסטורם והשיפוט לא הוגן ו"יש רכבים שנשמעים טוב יותר" או "ציפיתי יותר מתחרות ה SQ " האם אותם אנשים יכולים להגיד בביטחון שהם ישבו ברכבים שניצחו ושמעו אותם, וישבו ברכבים שלא זכו, ואז לעבור על ספר החוקים שבו כתוב בדיוק כמה ניקוד מקבלים כל דבר, ואז להגיד שלפי הניקוד הרכב ההוא היה צריך לזכות וההוא לא, אני בטוח ב 100% שזה לא יקרה כי זה שחלק מהאנשים אהבו איך שרכב אחר נשמע לא אומר שהוא צריך היה לנצח בתחרות, יש חוקים ברורים לגבי הניקוד וכן הרכבים שזכו כווונו לפי הספר, כוונו לתת את השיחזור הכי מדוייק עם הבמה הכי עמוקה והגובה הנכון והצלילות הכי טובה וכו וכו, אז אני לא חושב שצריך להיות בכלל וויכוח לגבי טוהר הזכיות כי הרכבים הזוכים קיבלו את מירב הנקודות ואני לא זוכר שהיו משתתפים שעירערו על הניקוד בתחרות ה SQ

פורסם

אייל היי,

בתחרות המצומצמת לא ידעתי על כך, אלא רק אחרי התחרות הגדולה יותר.

המרמה היתה פשוטה ואופיינית לאוטופארט, שינוי הרגישות על המיקרופון.

אני ילד מספיק גדול בשביל לא לתת יד לשטויות כאלו, וגם מספיק גדול להבין

שזה לא רציני ולהתרחק מזה.

לעולם לא אמרתי לאף אחד להזהר או השמצתי במטרה לעורר מהומה או לקומם.

שוב אני חוזר, המטרה של המארגנים היא ברוכה (קידום התחביב) אך עם זאת

היא מקדמת את כיסם.

ואני מדבר ספציפית על אוטופארט ועל "תחרויות emma".

פורסם

התחרות האחרונה. באשדוד היתה בדיחה!

להביא רכב עם3 מצברי משאית. מונו. ולנתק את כל השאר (כדי שהרכב יגיע.) הסאב היה ברכב אחר! בגלל המשקל.

זה רציני? משהוא יכול להתחרות מול זה? זה רכב יומיומי לא. ועוד הוא התכונן לפני זה עם המקרופון למדידה. ובדק. איך להוציא את התוצאה הכי טובה.! יום לפני.

לגבי אממה. אני ישבתי ברוב המכוניות! ויותר מדקה. והמערכות של שמעון, חלקן נשמעו יותר טוב. וחלקן נשמעו פחות טוב. היו מערכות שלא התמודדו בSQ. ונשמעו יותר טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...