Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה רכשתי רכב מסוג פיג'ו 205 forever שנת 97.

הרכב הגיע עם רדיו דיסק פיוניר שחלק מהכפתורים שלו כלל לא עבדו.

החלטתי לפרק את הרדיו דיסק בעצמי ולהרכיב במקום רדיו דיסק שהיה כבר אצלי בבית של jvc.

(JVC KDS5050)

kds5050.jpg

כשהוצאתי את הפיוניר היה מחובר אליו מן חיבור כמו 21 פינים :

(זה שמוקף בעיגול האדום)

123.jpg

אותו חיבור התאים לי בידיוק לכניסה של ה-jvc אך המכשיר כתב לי - See you כמו שסוגרים את המכשיר ויותר מזה כלום. לא נדלק המכשיר.

פורסם

אומנם גודל החיבור דומה אך סדר החוטים בצמה לא דומה

כלומר איפה שנמצא הפלוס (החוט האדום בשבילך) בפיוניר יכול להיות שנמצא המינוס(שחור בשבילך) של ה JVC

תעלה תמונה של הצמה של הJVC מאותה זוית

פורסם

אז מה השאלה שלך בדיוק אני לא מבין?

קרוב לוודאי שגרמתה לונזק, מכיוון שהצמע אולי התאימה אבל אף אחד לא הבטיח שהקונפיגורציה של החיווט תואמת את המכשיר השני....

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

הפתרון הטוב ביותר הוא שתקח את הרדיו למתקין ותן לו סכום מזערי 50-70 שקל וסלאמת יש לך רדיו

אך עם הקטע הוא שאתה אישית רוצה להתקין ככה לניסיון אז קודם כול תשאיר את הצמות במקום כול רדיו דיסק עם הצמה שלו

תתחיל שלב שלב תפרק מהרדיו הישן חוט ותחבר חוט של הרדיו החדש לפי הצבעים יותר קל מזה לא יכול להיות

דגשים קטנים שהחוט השחור לא יפגע בטעות עם האדום או הצהוב

וההחוט הצהוב או האדום לא יגעו בגוף מתכתי אחרת קצר במקרה הטוב הלך פיוז במקרה הגרוע סע למוסך מורשה של פיזו או קפוץ לחשמלאי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

Snorki,

דבר ראשון תרכיב בחזרה את הפיוניר ותראה אם הוא פועל, כך תדע אם לא שרפת פיוז/ים במערכת החשמל של הרכב. אם הפיוניר פועל ללא צורך בהחלפת פיוזים, סביר להניח שגרמת נזק למכשיר ה - JVC. (במקרה הטוב נשרף פיוז במכשיר ה - JVC, או שגרמת לנזק גדול יותר, ויש לקחת אותו לתיקון במעבדה.) אם נשרף פיוז/ים במערכת החשמל של הרכב, החלף את הפיוז/ים ותפנה לבעל מקצוע שיתקין לך את ה - JVC. גם במקרה הזה, לא בטוח שאין נזק למכשיר ה - JVC.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לך למתקין 50-70 שקל(אני יודע שבאוטו דיפו זה המחיר בערך) ולא יהיו לך כאבי ראש.

נ.ב. סנורקי זה על שם מלך הדולפינים בסמפסונס?

פורסם

הפתרון הטוב ביותר הוא שתקח את הרדיו למתקין ותן לו סכום מזערי 50-70 שקל וסלאמת יש לך רדיו

אך עם הקטע הוא שאתה אישית רוצה להתקין ככה לניסיון אז קודם כול תשאיר את הצמות במקום כול רדיו דיסק עם הצמה שלו

תתחיל שלב שלב תפרק מהרדיו הישן חוט ותחבר חוט של הרדיו החדש לפי הצבעים יותר קל מזה לא יכול להיות

דגשים קטנים שהחוט השחור לא יפגע בטעות עם האדום או הצהוב

וההחוט הצהוב או האדום לא יגעו בגוף מתכתי אחרת קצר במקרה הטוב הלך פיוז במקרה הגרוע סע למוסך מורשה של פיזו או קפוץ לחשמלאי

ממש תודה רבה לך!

בסופו של דבר זה מה שעשיתי והצלחתי להתקין בעצמי את הרדיו-דיסק.

בלי תקלות ובלי בעיות.

נכון שהייתי יכול ללכת למתקין ולגמור את הסיפור אבל כל העניין זה שבאמת אני רוצה ללמוד להתקין בעצמי.

נ.ב. סנורקי זה על שם מלך הדולפינים בסמפסונס?

לא.

סתם שם שעלה לי לראש.

אבל אני רואה שאתה ממש עוקב אחרי הפרקים של הסימפסונס. :wink:

פורסם
ממש תודה רבה לך!

בסופו של דבר זה מה שעשיתי והצלחתי להתקין בעצמי את הרדיו-דיסק.

בלי תקלות ובלי בעיות.

נכון שהייתי יכול ללכת למתקין ולגמור את הסיפור אבל כל העניין זה שבאמת אני רוצה ללמוד להתקין בעצמי.

לא.

סתם שם שעלה לי לראש.

אבל אני רואה שאתה ממש עוקב אחרי הפרקים של הסימפסונס. :wink:

אני בכלל בהתחלה חשבתי שכתוב שנורקי שזה ברוסית = שרוכים של נעלים!

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

• תוכן חדש...