Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק, אין סיכוי שזה רכב אמיתי, ציפוי ב"אבק" לא יגרום לתחתית הרכב להיות שטוחה... :wink:

זה מזכיר לי שגם אני צריך שמן זית . שווה לנסוע רק בשביל הבג'ו.

haters will hate

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נצפתה באיזור התעשיה בירושלים,אין לי מושג מה הדגם,מישהו מזהה?

attachment.php?attachmentid=73961&d=1165096520

זוהי שברולט קאמרו שנת 69.... רקובה מדי לשיקום למרבה הצער... והבעלים בכלל לא מעוניין למכור.. הוא עוד חי בסרט שהוא ישפץ אותה... האוטו מת..

תמונה מימים טובים יותר..

back2.jpg

פורסם

טנדר פולקסווגן דבל קבינה (עוד 5 שנים אספנות).בשכונת גני אלון בחדרה.לא זז ממקומו.

סליחה על איכות התמונה.

תמונה 1163.jpg

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

בחדרה, ליד שכונת אחוזת דניה גרה חמולה שבבעלותה טרנספורטר דאבל קבינה דור שני צבע לבן במצב מושלם, נוסעת על בסיס יומיומי.

עוד בחדרה ברח' ביאליק עומדת משאית פורד D משנות השבעים עם קבינה אפורה וארגז פתוח. איזה יום ראיתי אותה נוסעת.

בפינת רחובות ביאליק והגיבורים עומדת בתוך חצר פרטית יונימוג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפורד D הזאת נוסעת על בסיס כמעט יומיומי, ועוד "על הקו": חדרה-ת"א-חדרה! והבעלים- בחור מבוגר, שביחס הגילאים מתאים לאוטו. אני מכיר את האוטו הזה כבר כמה שנים, עוד מאז, שהייתה לי חברה, שהורים שלה גרים באיזור ההוא...:-) מדובר, אגב, ב"D910", נידמה לי- הדגם הכי-קטן של ה-D, עם הגלגלים ממש קטנים, ותא הנהג מהצורה "החדשה" כבר- עם גריל נפתח ופנסים המלבניים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טרנספורטר דבל קבינה בהגנים בהוד השרון. הרכב נמצא בין הבתים הראשונים.

הרכב עצמו נחבא יש עליו כמה לוח עץ כך שאין לי מה לצלם. מרחוק אפשר לראות שיש קצת רטיבות {חלודה}. צבע כחול. שלם כולו אני חושב....

נמרוד....

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נכון היא בשימוש יומיומי והיונימוג בהמשך הרחוב למכירה עומד הרבה זמן

הפורד D הזאת נוסעת על בסיס כמעט יומיומי, ועוד "על הקו": חדרה-ת"א-חדרה! והבעלים- בחור מבוגר, שביחס הגילאים מתאים לאוטו. אני מכיר את האוטו הזה כבר כמה שנים, עוד מאז, שהייתה לי חברה, שהורים שלה גרים באיזור ההוא...:-) מדובר, אגב, ב"D910", נידמה לי- הדגם הכי-קטן של ה-D, עם הגלגלים ממש קטנים, ותא הנהג מהצורה "החדשה" כבר- עם גריל נפתח ופנסים המלבניים.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אהלן חברים....

בהרצליה מרכז פג'ו 404, 6 ספרות מוזנחת בחנייה של בית ( קומות ), הרכב נראה שלם בפנים ובחוץ , בודי נקי (קצת מאובק) , למי שמעוניין שהפנה בה"פ....

פורסם

לא יודע אם היה פה,אבל בתל אביב סובארו GFT אם אני לא טועה,אוטומטית,צבע כסף,משמשת כמחסן.מוזנחת מאד. הספרות שלה מתחילות ב193.

לידה חונה מרצדס ,4 דלתות,לא מבין כל כך במרצדס,אז לא יודע דגם.

מה שאני יודע,הספרות מתחילות ב:285.

אם מישהו מעוניין,אני אנסה לברר את שם הרחוב,אמור להיות אחד הרחובות הראשיים.

פורסם
לא יודע אם היה פה,אבל בתל אביב סובארו GFT אם אני לא טועה,אוטומטית,צבע כסף,משמשת כמחסן.מוזנחת מאד. הספרות שלה מתחילות ב193.

לידה חונה מרצדס ,4 דלתות,לא מבין כל כך במרצדס,אז לא יודע דגם.

מה שאני יודע,הספרות מתחילות ב:285.

אם מישהו מעוניין,אני אנסה לברר את שם הרחוב,אמור להיות אחד הרחובות הראשיים.

הרחוב זה, הנביאים אם אני לא טועה, אם באים משדרות שאול המלך ממשיכים ישר ברמזור (כשלונדון מיניסטור מצד שמאל) זה הבית הראשון או השני מצד ימין.

הסובארו דרך אגב ממש מפורקת, בלי כל החזית (פנסים גריל וכו')

המרצדס במצב הרבה יותר טוב.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אני כרגע חוזר ממילואים באיזור נילי, בכל אופן באחד מהסיורים בקריית ספר(מודיעין עלית) נתקלתי ברכבים הללו, זרוקים בצד חניון עפר, ונסיון לגלות את פרטי בעליהם העלה חרס.

Merc1.JPG

merc2.JPG

merc3.JPG

volovoG.JPG

volvo2.JPG

volvo.JPG

תורה לשוטים,

אהבה למדוכאים וחולי שפעת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...