Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קריית אונו:

המרצדס היא 220, של בחור בקבע בחיל האוויר והיא למכירה כבר הרבה זמן. הרכב צריך עבודה (בלשון המעטה), והמחיר גבוה, כיאה למרצדס...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקיבוץ העוגן סיטרואן ורנו 12 הפכו לעציץ

ובחולון לא זוכר את השם איקס 9 עם צפחה מאחור

DSC00234.jpg

DSC00251.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אני חושב שהרכב בזה נמכר לפני שבועים בהרבה פחות הרבה הרבה הרבה הרבה פחות משהוא כמו 65 אחוז פחות

ראיתי ברעננה טרנספורטר שנת 77 למכירה למי שמעוניין ב40K

0525400769-בוסי

המספר לא צונזר באישור הבעלים!

1445rl7.jpg

פורסם
אני חושב שהרכב בזה נמכר לפני שבועים בהרבה פחות הרבה הרבה הרבה הרבה פחות משהוא כמו 65 אחוז פחות

האוטו לא נמכר כי צילמתי אותו לפני חמישה ימים בערך!

פורסם

הרכב נמכר לבחור הזה לפני שבועיים בערך ועכשיו הוא יוצא למכירה שוב מה רע לעשות כמה עשרות אלפים בכמה ימים

האוטו לא נמכר כי צילמתי אותו לפני חמישה ימים בערך!

פורסם

בנמל בת"א בכניסה אליו מכיוון רידינג ממש מול המגרש כדורגל שהולכים לכיווון הנמל עומדת מכונית שאני לא יודע מה הדגם שלה בצבע צהוב מצב ריקבון פחות או יותר למספר בעל 6 ספרות משהו יודע באיזה סוג מדובר ?

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם
הפורד D הזאת נוסעת על בסיס כמעט יומיומי, ועוד "על הקו": חדרה-ת"א-חדרה! והבעלים- בחור מבוגר, שביחס הגילאים מתאים לאוטו. אני מכיר את האוטו הזה כבר כמה שנים, עוד מאז, שהייתה לי חברה, שהורים שלה גרים באיזור ההוא...:-) מדובר, אגב, ב"D910", נידמה לי- הדגם הכי-קטן של ה-D, עם הגלגלים ממש קטנים, ותא הנהג מהצורה "החדשה" כבר- עם גריל נפתח ופנסים המלבניים.

הדגם הקטן ביותר היה 0707

פורסם
בנמל בת"א בכניסה אליו מכיוון רידינג ממש מול המגרש כדורגל שהולכים לכיווון הנמל עומדת מכונית שאני לא יודע מה הדגם שלה בצבע צהוב מצב ריקבון פחות או יותר למספר בעל 6 ספרות משהו יודע באיזה סוג מדובר ?

אני חושב שבעזרת תמונה תקבל תשובה יותר מהר.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

אם אני לא טועה זו השברולט קמארו המתפוררת שבעליה רוצה 10K.

פורסם
זו שלידה חונה סמוראי שראה ימים יותר טובים? אם כן זו קאמרו... כשהיסתובבתי לידה עבר שם איזה כלב והשתין עליה, אני חושב שראיתי חתיכות נופלות ממנה אל הריצפה... :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גם לי נדמה שזאת שברולט קמרו אבל אני לא כל כך בטוח , אני לא מכיר כל כך דגמים ישנים אבל אחרי שיפוץ עצבני היא היתה נראת סוף !!! גם בטח נשמעת סוף ,ומגיע לסוף הכיס של הבעלים שלה עם הצריכת דלק של האמריקאיות האלה:-D סתם צוחק .

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

• אחראי פורום
פורסם

רנו נדירה ויפהפייה נצפתה אתמול בראשל"צ, ליד קוסמוס וכל החנויות הגדולות.

רנו 9 "אליאנס" מודל 85 ,קבריולט , צבע חום מטאלי כהה ושמורה בצורה יוצאת דופן.

מנוע 1.7 , וחישוקים בדיוק כמו בתמונה:

a000579om.jpg

מישהו יודע לתת פרטים על הרכב? מנוע?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
רנו נדירה ויפהפייה נצפתה אתמול בראשל"צ, ליד קוסמוס וכל החנויות הגדולות.

רנו 9 "אליאנס" מודל 85 ,קבריולט , צבע חום מטאלי כהה ושמורה בצורה יוצאת דופן.

מנוע 1.7 , וחישוקים בדיוק כמו בתמונה:

מישהו יודע לתת פרטים על הרכב? מנוע?

ישנו מועדון רנו 9 אליאנס. כנס לאתר לראות תמונות וללמוד מעט על רנו 9

http://www.renault-alliance-club-passion.com/fr/voitures_club.php

בהצלחה

אילן

פורסם

פיאט 127 בז' מהדגמים המאוחרים נצפית בקלות מהכביש, עומדת תחת בנין משותף בביאליק 144 ר"ג, ליד מחלף ההלכה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...