Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

M5 יכולה להיות פחות מסוכנת מאשר דייהטסו סיריון - הכל תלוי בידיים של הנהג.

הרבה קונים בשביל פוזה רכבים ספורטיביים ולא מנסים לנהוג איתם מהר. לעומת זאת הרבה ילדים מנסים להיות שומאכר על היונדאי הקטנה של אמא. מי מהם יהיה מסוכן יותר?

כמו שאמרו פה לפניי, הבעיה היא הנהג ולא הרכב.

Back to the original - NC again.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקסים התחלת יפה, ההמשך לא משהו.

קורס נהיגה מתקדמת זה טוב ויפה אבל זה לא מה שיימנע תאונות שנובעות מבריונות, חוסר כבוד, והשתוללות בכבישים.

לדעתי הפתרון הוא חינוך וענישה כבדה, מי שחוצה פס לבן, עובר באדום, משתולל באזור שבו משחקים ילדים, לא עוצר לילדי משמרות הזהב כאשר מסמנים לו וכד' מקומו בכלא! בתור התחלה כמה ימים במעצר לעברייני תנועה כבדים יהיה רעיון לא רע בכלל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מקסים התחלת יפה, ההמשך לא משהו.

קורס נהיגה מתקדמת זה טוב ויפה אבל זה לא מה שיימנע תאונות שנובעות מבריונות, חוסר כבוד, והשתוללות בכבישים.

לדעתי הפתרון הוא חינוך וענישה כבדה, מי שחוצה פס לבן, עובר באדום, משתולל באזור שבו משחקים ילדים, לא עוצר לילדי משמרות הזהב כאשר מסמנים לו וכד' מקומו בכלא! בתור התחלה כמה ימים במעצר לעברייני תנועה כבדים יהיה רעיון לא רע בכלל.

דרך אגב,מי שלא עוצר למשמרות זהב זה אנשים ללא ה'.

ילדי משמרות זהב עושים הכל כדי לתת לילדים בכתה א' לעבור בשקט ובשלווה.

בן אדם שלא מציית להם,שוכח שגם הילדים שלו הולכים לבצפר.

לגבי קו הפרדה רצוף,ישנם הרבה מקרים בעיר לפחות שבהם אין ברירה אלא לעבור את קו ההפרדה.

אבל! בתנאי כמובן שזה בהתאם לתנאי-הדרך.

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם

לא מספיק שכתובות שם שטויות במיץ, אם תקראו את הכתבה בתשומת לב, תבינו שהדביל בכלל חושב שהרכב הפוגע הוא X5 ולא M5 שאין לו בכלל מושג מה זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שיטת הניקוד הנוכחית מחמירה מאוד. מי שהגיע ל 36 נקודות תוך 4 שנים מקבל שלילה ל 3 חודשים במקום. מי שהגיע שוב מקבל שלילה ל 9 חודשים.

אם הבן אדם לא היה בשלילה יכול להיות שפשוט חלק גדול מהעבירות היו עבירות מינוריות, או ישנות. סך הכל זה יוצא שיש לו הרשעה וחצי בשנה אחת, לא משהו גרנדיוזי. במיוחד שאנחנו לא יודעים מה הן העבירות.

3 חודשים אמורים לחנך נהג סורר? 9 חודשים אמורים לחנך את אותו נהג? ומה קורה אחרי 9 חודשים? שהוא חוזר ממורמר ומתוסכל לכביש עם אותה גישה של "שם ז*ן" ?

אם היית קורא לפני התגובה, היית רואה שלנהג הזה ספציפית יש כמה עבירות חמורות מתוך ה-63 האלה.

בינהם 4 עבירות על עקיפה שלא כדין, 2 חציית צמתים באדום ו- 11 עבירות מהירות.

3 פעמים נשלל רשיונו! 3 פעמים!

זה עדיין לא מעט. נקודה. וזה מגמתי.

אבא שלי עם 35 שנות רשיון ונהיגה על הכביש לא מגרד אפילו במעט רק את 17 העבירות "הרציניות" של זה (עזוב מגרד, לא יגיע לזה גם בעוד 35 שנים).

ואני בטוח שזה נכון גם לרבים אחרים.

(דו"ח חניה מגיע לכולם.גם חגורה. אבל 2 מעברי צמתים באור אדום בנסוף לשאר ה-15 העבירות הרלוונטיות לא!)

אז עכשיו שאתה יודע את העבירות... זה מספיק גרנדיוזי בשביל לראות שמתנהלת כאן שערוריה?

אגב מקסים, שמציע קורס נהיגה מתקדמת לכל רוכשי "המפלצות" למינהם-

גם ערס צעיר שקיבל רישיון בגלל שנהג כמו סבתא בטסט ועכשיו הוא עולה על "ההונדערס סיויק 1.6 ליטר המשופרת מהתחת שקנה"- גם לו לא יזיק קורס כזה, אולי אפילו יותר, מרוכשי "המפלצות".

אז עכשיו יעשו אפליה בעת קניית הרכב לפי קטגורית ה"מפלצת-לא מפלצת"?

פורסם
למה לא להתייחס לנקודות הנכונות שלו? 99% ממה שהוא כותב זה חרטא,חרטא,חרטא.

אבל שוב,אף אחד לא קונה M5 בשביל ליסוע בה בשקט וברוגע,רוב החבר'ה פה בפורום עם בהמות יודעים לשלוט על עצמם ומוצאים מגרש חניה נטוש,או המנחת בערד.

אבל עובדה שיש חלק גדול,שמשתמש בזה על הכביש.

אתה טועה בתפיסה שלך כבר מן הבסיס, שמצוטט למעלה. אנשים קונים M5 גם בשביל פוזה, גם בגלל שזה כיף ואולי גם בשביל הכוח, מדי פעם. באיזור מקום העבודה שלי מסתובבות מספיק מכוניות מהירות (3 או 4 SL55, למשל, M6, 911-ים וכו) ומעולם לא ראיתי דווקא אותם מתפרעים.

מעבר לזה, מה כבר משנה העובדה שיש לה 500 כ"ס? גם ב.מ.וו 330 יכולה להיות כלי חוליגניזם במידה לא פחותה, ואם כבר אידיוט משתולל, עדיף שזה יהיה במכונית כמו הM5 - שבאמת מצויידת במיטב העזרים הדינמיים ותכשל רק אם אתה מכוון אותה חזיתית לעצם אחר - כפי שקרה במקרה המדובר, לצערי.

מעבר לזה, לגבי תפיסת אותו מתי גולן - אין לי ביקורת כלשהי על איכותיו ככתב, וגם לא צריך , מספיק לחשוב על העובדות היבשות בשביל להבין כמה חובבנות וחוצפה אגורים באותו רצף מילים מיותר:

1. הM5 אולי בעלת מנוע 5000 סמ"ק, אבל שוקלת כמו 530 ממוצעת. למעשה, היא שוקלת משמעותית פחות מלנד רובר דיסקברי (יותר מחצי טון פחות), ולא שוקלת הרבה יותר אם בכלל מטנדר מצוי (1850 ק"ג או משהו דומה, אם אינני טועה).

2. ציטוט בכירים במשטרה הוא מראש השענות על דעה לא צלולה (ודי להזכר במקרה המכונית שנתפסה על 200 קמ"ש ונראתה בדיוק כמו פרארי - והייתה בכלל איבו).

3. אם הנהג היה שיכור, ועוד עם 63 עבירות קודמות, מדובר בבנאדם שמסוכן גם כהולך רגל, ואין קשר לרכב הספציפי בו הוא נוהג.

4. פגיעה של מרצדס S500, שבוודאי לא הייתה נכנסת לקטיגוריית המכוניות שמפחידות את הכתב החסוד, גרועה לא פחות מזו של M5. היא שוקלת יותר, למעשה.

5. דרך אחרת להסתכל על זה היא שאם נוסעי המיצובישי לנסר היו נוהגים בגולף 5, למשל, הם היו בחיים כרגע.

כן, אני מוצא את עצמי יושב ומגיב בגלל שאחד, מתי גולן החליט להפריש כתבה בדיונית, לקול תשואות האספסוף. ועוד אולמרט אמר שיהיה כיף לחיות כאן...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עצם היות המכונית M5 או Mזדה3 לא משנה את מהות הבעיה, את אותו נזק בדיוק , אם לא יותר גרוע היתה עושה גם מזדה 3.

סתם משהו שמציק לי.

העשירים נוסעים במכוניות כבדות בזבזניות ומהירות.

זה נורא מעצבן שבמפגש בין עשיר לבן אדם ממוצע בכביש העשיר הוא זה שפוגע יותר חזק, זה ששורד וזה שבמפגש בבית המשפט גם ינצח בגלל העורכי הדין העשירים שלו שבטח גם הם נוסעים במכוניות של עשירים.

פורסם

זה נקרא דרוויניזם שלומי.

החברה המודרנית מנסה לצמצם את זה, דבר חיובי בפני עצמו, אבל הגבול הוא עדין מאוד, וביטול ההבדלים מתוך אילוץ עוצר את התקדמות החברה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זה נורא מעצבן שבמפגש בין עשיר לבן אדם ממוצע בכביש העשיר הוא זה שפוגע יותר חזק, זה ששורד וזה שבמפגש בבית המשפט גם ינצח בגלל העורכי הדין העשירים שלו שבטח גם הם נוסעים במכוניות של עשירים.
רוב הסיכויים גם שהבית שלו עמיד יותר לרעידות אדמה משל העני.

מה לעשות, בטיחות עולה כסף. ובתור אדם עני תאמין לי שזה מטריד אותי. :|

מה שכן, להיות עשיר גורם להתנפלות ציבורית עליך.

אם היה מדובר בנהג משאית קשה יום ובעל 80 עבירות שיצא לעקיפה והרג משפחה, היו מדברים על זה יום וחצי. אבל אם זה עשיר בM5? אוהו! ישר יוצאות הצעות חוק בעניין.

סיפור דורי קלגסבלד חוזר על עצמו. מתייחסים לתאונה בגלל התימה של מלחמת המעמדות שמתלווה לה.

אני לא בא להגיד שמגיע לנהג עם עשרות עבירות שחיסל משפחה יחס קל. להיפך, אני בא להגיד שהלוואי שכל הנהגים הדומים על הכביש יזכו לאותו יחס וכל הטרגדיות והתאונות יזכו לאותו הד ציבורי.

כי אל תשכחו שכל יום נהרגים פה אנשים, חלקם עקב עבירות תנועה קשות של עברייני תנועה סדרתיים. אבל הפופוליזם ותרבות הרייטינג עושה מזה עניין רק אם יש בזה משהו עסיסי.

אז קחו בפרופורציות את התאונה הספציפית הזו. היא דומה לעשרות תאונות כמוה שיש כל שנה.

פורסם
כי אל תשכחו שכל יום נהרגים פה אנשים, חלקם עקב עבירות תנועה קשות של עברייני תנועה סדרתיים. אבל הפופוליזם ותרבות הרייטינג עושה מזה עניין רק אם יש בזה משהו עסיסי

זוהי אחת הנקודות המעצבנות של כל הסיפור הזה. אפשר לחשוב שזו התאונה הקטלנית הראשונה שמתרחשת בין שני רכבים, ואפילו יותר. הסיבה היחידה שיש כזה סיקור לנושא זה בגלל הM5 "רכב ספורט קטלני ומסכן את הציבור".

פתאום כל מיקרוב במדינה הזאת מגיב לנושא, כי הוא יודע שהוא יימצא באור הזרקורים, אז כדאי שייראה כאילו הוא פועל לטובת הציבור, כאשר הנושאים העיקריים, שיכלו להציל את ההרוגים הם:

1) נאמר הרבה, אבל שוב - 63 הרשעות! בכל המשפחה שלי, עם מאות שנות נהיגה במצטבר אין 10 עבירות רציניות, אם בכלל. לכל אלו שאומרים שזה כולה ממוצע של X לשנה ולכן זה לא כזה נורא - שטויות. זה עדיין מעיד לאיזושהי תפיסה של הנהג. מילא אם זה היה רק דוחות חנייה, אבל מפליא אותי שהיחס של אנשים ל"אי חגירה" הוא כזה נינוח.

2) המחירים השערורייתים של רכבים בישראל מונעים ממעבר לרכבים מודרניים ובטיחותיים. כשתחזוקה ממוצעת של רכב עולה אחוז ניכר מהמשכורת הממוצעת, ורכישת רכב חדיש יכולה להגיע לשנתיים משכורת, לא פלא שהמונים נוהגים ברכבים מתיישנים ולא בטיחותיים.

לסיכום - עד שהממשלה לא תתאפס על עצמה, תחליט שחיינו יותר חשובים מאי-אלו מיסים שהיא מרוויחה על רכבים (או על דוחות מהירות אשר מבזבזים את זמן המשטרה), כל אחד שיידאג כאן לעצמו.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

נהיגה ברכב כמו ה M5, אינה דומה לנהיגה ברכב משפחתי רגיל. תחושת העוצמה והכוח שהרכב נותן כמעט ואינה מאפשרת נהיגה רגילה. מבחינה זו לפחות היא כמו נהיגה בג'יפ גדול, שגם היא מסוכנת, בייחוד מאותה בחינה, היינו תחושה של בטחון ועליונות, התורמת בחלק ניכר מהמקרים, לנהיגה מהירה ופרועה. זכותכם לקפוץ ולצווח כאוות נפשכם, עד כמה הכתב " מטומטם " ו " דביל ". אלא שהוא פשוט צודק.

פורסם
נהיגה ברכב כמו ה M5, אינה דומה לנהיגה ברכב משפחתי רגיל. תחושת העוצמה והכוח שהרכב נותן כמעט ואינה מאפשרת נהיגה רגילה. מבחינה זו לפחות היא כמו נהיגה בג'יפ גדול, שגם היא מסוכנת, בייחוד מאותה בחינה, היינו תחושה של בטחון ועליונות, התורמת בחלק ניכר מהמקרים, לנהיגה מהירה ופרועה. זכותכם לקפוץ ולצווח כאוות נפשכם, עד כמה הכתב " מטומטם " ו " דביל ". אלא שהוא פשוט צודק.
כן? באמת? מתי בפעם האחרונה נהגת באמ5?

לצורך העניין, כל מרצדס S ממוצעת חזקה הרבה יותר ממכונית משפחתית נורמלית, ועדיין הן מתנהלות, לרוב, בעצלות-משהו. מסתבר שמכוניות כמו הM5 נמכרות בעולם באין מפריע, ורק כאן, מסתבר, הן לא מסוגלות להשתלב בתנועה באין מפריע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...