Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

לפני מספר ימים הרכב בנסיון התנעה לא הניע, הזמנתי חילוץ ונאמר לי שמשאבת הדלק החשמלי נכנסת למצב של ניתוק. לאחר ההתנעה על ידי הגורם המחלץ במשך היום הרכב הניע כרגיל, לאחר יומיים התופעה חזרה, בזמן נסיונות ההנעה מנורת דלק מהבהבת ושוב יש מצב ניתוק של משאבת הדלק, הרכב כרגע במוסך כבר יומיים והם הודיעו לי שהם לא מוצאים את הסיבה לתופעה, יצויין שבמקרים שכן הצלחתי להניע בכוחות עצמי זה היה בשילוב פתיחה וסגירה של הדלת ע"י מוביייזר המובנה של הרכב. נראה לי שאני בבעייה הנובעת מתקלה זו מבקש סיוע שלכם

בתודה יוסי

פורסם

במונדיאו, כמו בהרבה מכוניות, יש חיישן שמזהה התהפכות או סחרור ויודע לנתק את הדלק. איני זוכר את מיקומו, אך זה מצויין בספר הרכב. האם אליו המחלץ התכוון? אם כן, נסה לבדוק את מצבו בעת שהרכב מסרב להניע.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אם נניח שאכן מדובר בניתוק של משאבת הדלק, וכשהצלחת כבר להניע זה היה רק תוך כדי משחק עם האימובילייזר - יתכן ומדובר בניתוק של האזעקה או האימובילייזר.

לדעתי - כדאי לבטל תחילה את האזעקה והאימובילייזר. אם זה לא עוזר - לפנות למתקין המערכת כדי לוודא שלא מדובר בניתוק של המערכת.

רפי - יוסי מאשקלון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפני שאתה מחליף את כל האוטו ,בדוק את המחברים החשמליים בכניסה למשאבת הדלק בדוק התפחמות שינוי צבע ,ריח ,כנל לגבי הממסר והנתיך ,לגבי חיישן האינרציה, נמצא בעמוד דלת קדמית שמאל בחלקו הפנימי מאחורי צירי הדלת הוצא את הפלסטיק ותראה אותו לחיצה עליו תחדש את המגע, את התקלה הכי טוב לבדוק בזמן אמת לבדוק ניצוץ והגעת דלק

יגאל

• תוכן חדש...