Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה אמא שלי ליפני כמה שבועות נכנסה בעמוד (נשים.....) ואתמול אבא שלי נכנס באבן שהייתה על הכביש (גברים) ומהאבן הטמבון כזה נכנס פנימה ונוצר בו שקע ומהתאונה של אמא שלי ירד קצת הצבע ולא יותר מזה רציתי לדעת אם אפשר לתקן טמבון או שחייבים לקנות חדש?

מדובר ברכב מסוג פורד מונדיאו מודל 2003

תודה לעוזרים

פורסם

בפורד מונדאו הטמבון הוא חלק מהמרכב או חתיכה מורכבת?

תלוי גם בנזק אם הוא קטן אפשר אולי לכופף את הפח בחזרה אבל אם

המכה משמעותית צריך להחליף את כולו

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מה פתאום להחליף את כולו.

תקשיב ממה שהבנתי העמוד הכניס את הטמבון לבפנים, קח פטיש ותן מכות קלות מהצד הפנימי של הטמבון כלפי חוץ, תנסה להחזיר אותו כמה שיותר לצורה שהוא היה בה.

לגבי תיקון הצבע כל מוסך לצבע יצבע לך את הטמבון.

לגבי מחירים כל זה לא יעלה יותר מלהחליף לטמבון חדש תהיה בטוח.

פורסם

זה מה שרציתי לעשות לפפוק את זה מבפנים אבל אבא שלי אומר שזה יכול להישבר וחבל

וזה ניראה לי פלסטיק או משהו כזה קשיח מתכת זה בטוח לא

אם אני ינסה עם פומפה יש מצב אני יצליח? (אני רציני עכשיו זה עלה לי לראש)

פורסם

לגבי חלקי פח, לעיתים עוזר לחמם את המקום עם מייבש שיער, לפני שמנסים ליישר אותו. מכיוון שלא ברור מאיזה חומר עשוי הטמבון שלך, לא יודע אם זה מומלץ במקרה המסוים הזה. כדאי שתברר באיזה חומר מדובר והאם הוא מגיב בגמישות לחום.

פורסם

חום של מייבש שיער הנו נמוך מדי. לפחחי הרכב ומשפצי פגושי פלסטיק יש מכשיר תעשייתי חזק המפזר חום גבוה. לאחר תיקון או שיפוץ פגוש פלסטי, יתכן שצריך יהיה לצובעו, חלקית או במלואו.

בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

פורסם

נסה עם פופמה קצת מים וסבון לאחיזה טובה.

ואם כבר אתה מתכוון לדפוק עם פטיש אז עדיף פשיט גומי, או פשוט תשים חתיכת בד עבה או ספוג כדי למנוע נזק נוסף מהפטיש

:-) just smile
  • תוכן חדש...