Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה בנאדם שמשתין על "עצור"? יש שוטרים שנותנים לך דו"ח כ "גלשת" ולא עצרת עצירה מוחלטת. אז 5 גלשות כאלו וגמרת?

בעיקרון- כן!!

קו המחשבה שלי הוא:

נתפסת "גולש" פעם אחד: שוטר מ***ק חיפש אותך

פעם שנייה: יש בשכונה שלך מלא שוטרים מני**ים

פעם חמישית: יש לך בעיה עם תמרורי עצור.

כמו שאמרתי, בשביל זה יש אנשים אחרים (מקצוענים) שיקבעו על מה תאכל אותה ועל מה תחטוף רק קנס.

"גלישה" איננה שווה להשתנה על התמרור (אני בטוח שאתה יודע למה אני מתכוון). כמו שאמרנו על המהירות ש105 זה לא כמו 185.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם אנשים מקצוענים כמו שיש במשרד התחבורה, מי צריך רכב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

את זה, כבר כל גולשי הפורום מכירים. אם הם ב א מ ת היו מקצוענים.....אוף! נמאס לי לפנטז כבר! :mm_mad:

פורסם

תשמע הרגת אותי מצחוק עם הגרריסט,הרבה זמן לא צחקתי ככה

5 עברות ואתה בחוץ אמרתם?

אתה נוסע לסופר השכונתי בדרך פיספסת חניה הכביש ריק נסעת קצת יותר מ5 מטר רוורס משטרה רואה את זה 1

נסעתם באילון אחרי ניידת שגרמה לכם ליסוע שבעים (בנוהל) השוטר מאיץ לפתע ובורח לכם מהעיניים

אז גם אתם עושים את זה ועולים ל120 בינתיים השוטר שעומד על הגשר מעליכם כבר מדד אותך ב30 מעל המותר 2

אתה מתקרב לרמזור טיפה במהירות ולפתע מתחיל האור הצהוב, אתה מביט המראה ורואה רכב מאחורייך שלא ממש מאט אלא דבוק לך לתחת אתה עובר בצהוב-אדום (בורדו) הניידת מעבר לסיבוב ראתה ולא אכפת לה שהייתה מכונית והיה בדיוק צהוב על הקו 3 (אגב מאחוריך הייתה אישה במזדה לאנטיס שבועטת בברקס כדי לעצור)

אתה לוקח פניה ברמת הגולן (בית המכס) ועולה תוך כדי עם חצי גלגל על שטח ההפרדה

עלית על שטח הפרדה 4

אתה נוסע לפגוש מישהי והיא מתייבשת בחוץ כי בדיוק שכחת את הספר שירים של רבי נחמן מברסלב בכספת של דודה שלך,היא גרה קרוב ואתה מכיר את הדרך בעל פה ועיוור

אבל הלו למה ליסוע בשטח עירוני 20 מעל המותר 50 5

רגע מה עכשיו כל החיים לא יהיה לי רישיון?

חלק קרה לי וחלק לחברים

פורסם

אז כנראה לא קראת- 5 עבירות חמורות המסכנות חיים. לא 105 באיילון, לא חצי גלגל על שטח הפרדה ולא 5 מטר רוורס בשכונה

אלא 50+ בינשוף, 185 על איילון, וחצייה מלאה של שטח ההפרדה.

פורסם

העברות שרשמתי מסכנות חיים

רוורס בשכונה מוריד ילד קטן

120 באיילון יכול להרוג אופנוען

מי אתה שתקבע מה עלול להרוג?

החוק קובע לגבי כולנו הוא לא פרטני במקרה

תחשוב מה יקרה אם תיתן לשוטר כושר שיפוט להחליט מה הורג ומה לא

מספיקה צעקה קטנה עליו והוא ניכנס לניידת ומכין לך את החופשי חודשי

אצלנו שוטרים משחקים במשחקי כבוד מטופשים

ערסים עם מדים

ובלשים זה ערסים עם תעודה

פורסם

לשוטר?!?!

מי אמר לשוטר?? חס וחלילה!

אני יודע שיש שוטרים שהם ערסים עם מדים, אבל מה אתה מציע?

כמו שאמרתי, הסיכוי ש5 פעמים שוטרים מניאקים ישחקו איתך משחקי כבוד ואתה בכל הפעמים היית טלית תכולה...:roll:

פורסם
אז כנראה לא קראת- 5 עבירות חמורות המסכנות חיים. לא 105 באיילון, לא חצי גלגל על שטח הפרדה ולא 5 מטר רוורס בשכונה

אלא 50+ בינשוף, 185 על איילון, וחצייה מלאה של שטח ההפרדה.

סליחה, אבל מי יקבע מה חמור ומה לא? אני בעד הגישה שלך, אבל לצערי אין אף אחד שאפשר לסמוך עליו בנושאים האלו במשרד התחבורה או הכנסת. אין לי שום ספק שאם יחוקק כזה חוק, גם לסוע 130 בלילה בכביש החוף (במקום 90) יהיה עבירה חמורה, או לסוע 90 על דרך השלום בת"א (במקום 60), שניהם מקרים נורמטיביים לחלוטין.

במצב הזה, אני מעדיף חוסר חקיקה.

מה שכן, 63 עבירות ועדיין נוהג? כאן לא צריך חקיקה, צריך COMMON SENSE.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למי ששאל קודם: אני לא הרחתי ריח אלכוהול ברכב, וגם לא ממש התאמצתי להריח כי זה לא עמד לי בראש.

חוץ מזה שבזמן שאנחנו היינו שם, ריח השמן שנשפך בכמויות מ-2 הרכבים והעשן שיצא ממכסי המנוע של 2 הרכבים נתן אוירה שונה של ריחות.

גיסי טוען שהוא כן הריח ריח מוזר מפיו של הנהג.

אגב, למי שהזכיר ניסאן סאני- טעות!

הרכב ה-3 שנפגע קלות היה מיצובישי לנסר.

הרכב שבו נהרגו בני המשפחה היה מיצובישי סופר לנסר ולא סאני.

אני לא סתם טענתי לפניכם בתחילת השרשור שהתנהגות הנהג עוררה בי חשד!

אמיר.

פורסם
בשביל זה נתתי 5.

או אם תרשה לי לפרט מה אני מציע: הרכבת רשימה של מס' עבירות מסכנות חיים באופן ברור ומיידי (פס לבן, אור אדום מהירות ב50% מעל למותר.. ולא עבירות שטותיות כמו פנסים ביום בחורף....) ומהן לספור 5.

"החלקתי" פעם אחת - קורה.

"מיהרתי" פעם שנייה - כבר פחות לגיטימי

אבל מי שימשיך להשתין על חוקי התנועה גם אחרי 4 פעמים - שיפנק את עצמו ב"חופשי חודשי" ולא צריכים להתקבל שום תירוצים!!!

לבחור המדובר היו 63 הרשעות תעבורה, כמה לדעתך הן עבירות כאלה של 110 באיילון?

יש הבדל בין עבריין סידרתי שכזה לבין אחד שנתפס על 106 בכביש של 90.

לא מסכים איתך,מסיבה אחת ברורה,אדם שמקבל שלילה לכל החיים,תאמין לי נוהג כאילו אין מחר,יתפסו אותו? אז מה יקבל קנס וילך הביתה,כאן הבעייה בחוקי המדינה,אנשים שמקבלים עבודות שירות +שלילה על תאונת דרכים,נוהגים לעבודות שירות על הרכב ,למרות שהם בשלילה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני חושב שרובינו נסכים שיש הבדל בין נהג שמקבל פה ושם דו"ח, אולי אפילו שלוש וארבע וחמש דו"חות, לבין מי שיש לו עשרים / שלושים / ארבעים / שישים ושלוש עברות.

רוב הנהגים אחרי שנתפסו כבר שלוש-ארבע פעמים בזמן קצר יחסית, שנתיים למשל, יתחילו להזהר יותר ויותר ולא יגיעו בחיים למספרים כמו שלושים עברות.

אני נוהג 12 שנים, פעם אחת נתפסתי על עברה שמביאה גם נקודות. וגם אם מישהו נתפס חמש או שש פעמים בתקופה כזאת, אפשר להבין. אבל שלושים עברות? שישים עברות ? מה כל המשטרה מחכה דווקא לו בכביש , לדפוק לו עוד דו"ח ?

מזמן הוא היה צריך לעוף מהכביש. מזמן.

וגם השופט אשם. זה שאחראי לזה שהוא עדיין נוהג, ולא בשלילה או אפילו בכלא על הפרת שלילה קודמת.

ואני לא בטוח שסירוב להבדק יסייע לו במשפט. הרי זו הודאה באשמה הכי ברורה שיש, ולא רק בעיני אלא בעיני החוק. כל אדם נורמלי היה שמח להראות בבדיקה שהוא לא מסומם/שיכור.

אם אני לא טועה, דורי קלסגבד דווקא נבדק כדי להראות במשפט שהוא לא שיכור. רק שהטריק שלו היה להתעכב בדרך למשפט, כך שיהיה קשה לחשב כמה אלכוהול היה לו בדם ברגע התאונה.

פורסם

עם כל הכבוד לדיון שהתפתח פה,אבל בזמן שאתם מתווכחים על השערות,הנחות והצעות חוק משולות מהמציאות,בבקשה תקדישו קצת זמן למה שכתב spring 2005.

זהו כניראה המידע הכי חשובה שנכתב בפורום בכמה הימים האחרונים.

אני מקווה שהוא ימשיך ויפרסם את ההנחיות, ואלה יתנוססו בראש הפורום.

אלה דברים שממש אבל ממש מעצבנים אותי בתור איש צוות באמבולנס שמגיעה לטפל בתאונה/ כל אירוע אחר שמתאספים אנשים, כל אחד חייב לזרוק את הטיפ היעני מציל חיים שלו כאילו הוא לפחות קרדיולוג או נוירולוג!

לא מזיזים פצוע מתאונת דרכים מילימטר מהמקום בוא הוא נמצא אלא אם יש חשש לחייו- לדוגמא רכב בוער או רכבים חולפים שעלולים לפגוע בפצוע וכו'.

לא משקים פצועים במים- חד וחלק, כמה שהם צמאים וכמה דם שהם איבדו לא משקים אותם במים, נקודה!

זה רק חלק קטן מהדברים שנתקלתי בהם- היו עוד "טיפים" כמו להעמיס פצוע עם חשד לפגיעה בעמוד שדרה, על מיטה ולקחת אותו בנסיעה דחופה בלי לקבע ללוח גב ולקבע צוואר.

אני אפרסם בהמשך הנחיות, איך מתנהגים ומה עושים מבחינת עזרה ראשונה כאשר יש תאונת דרכים עם פצועים.

פורסם

מסכים עם איגור ודבריו של spring2005.

אמנם לא פעם שמעתי שאסור להזיז פצוע ממקומו לאחר תאונה עד להגעת האנשים המוסמכים לזה, אך העניין הוא שבזמן אמת שיש כל-כך הרבה פאניקה,לחץ והלם , אנשים פשוט לא חושבים.

אגב, מה הבעיה לתת מים לאדם שהוא בהכרה מלאה והוא צועד והולך בעצמו?

• תוכן חדש...