Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכות ליובל מלמד !!!!!!! האיש הנכון במקום הנכון.

אני מתכוון לכל מילה כתובה שרשמתי

1. יובל כמתחרה בתחום האופנועים מכיר את תחום המרוצים לא פחות מכל מתחרה אחר בתחום זה.

2. יובל כמתחרה בתחום המכוניות מכיר יודע את התחום מצויין בכל התחומים הרלוונטים לישראל.

3. יובל עשה שעורי בית דבר שאף אחד משני המגישים האחרים כולל אותי לא עשה.

4. יובל מקובל על שכבות רבות של אוכלוסיית המתחרים יותר משני האחרים.

5. איך אשפר כיום לאחר שהוגש מכרז ראשון ובוטל הוגש מכרז שני ובו זכה יובל לבוא בטענות לאיש איפה היו כל השאר המכרז השני ככל הידוע לי היה ידוע לכל.

6. יובל יפנה לכל גורם / עמותה / התאחדויות/ יודע דבר ויעזר בהם לאיש אין כל "פאסון" בנושא זה ומול עינייו רק ספורט מוטורי.

הצעה: תרדו מעץ זה יש מספיק עיניים שבוחנות אותנו תנו להמשיך ולקדם את הספורט המוטורי

ושוב ח ח ליובל.:-D

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם

קראתי בעיון רב את השרשור המעניין הזה ,ואת התגובות בו ,וברשותכם תרשו לי להציג דעה שונה .

פרגון זה דבר חשוב

אפשר לפרגן ליובל מלמד על זה שהוא יבואן SPARCO בישראל

אפשר לפרגן לו שהוא עושה קורסי נהיגת ראלי מקצועיים ,

אפשר לפרגן לו שהוא מייבא בולמים טובים לראלי

ועוד ועוד

אבל שיוצא מכרז ממשלתי שתנאי הסף בו הוא שלמגיש ההצעה אסור שיהיה ניגודי אינטרסים ,זה כמו שכתבו במפורש " יובל מלמד אסור לך להגיש הצעה " :-D

הרי מי יותר ממנו הוא בעל ניגוד אינטרסים ?

אם הממשלה היתה נותנת לי לכתוב את התקנות בתחום העיסוק שלי (שאינו קשור לספורט מוטורי )הייתי האיש העשיר בישראל תוך זמן קצר .

מצד שני עולה הטענה - אם כל אלה שמבינים בנושא הם בעלי עניין בעצמם ולא יגישו הצעה,

אז מי ייעץ ? והרי כולנו רוצים שהעניין יתקדם .

לצורך כך אני יכול לומר בתור מי שבמשך 15 שנים מגיש מכרזים- ממשלתיים /משרד הבטחון /משטרה /מרכז השלטון המקומי וכל גוף מוסדי ציבורי אחר בישראל ,

יש כל כך הרבה דרכים לקבלת מידע ,מכרזי RFI ,מבלי לתת לבעל עניין אחד להיות גורם מכריע תוך ניגוד אינטרסים .

לסיכום - אני יודע שיש מי שהגיש התנגדות לזכייתו במכרז ,מהסיבה של ניגוד אינטרסים ,מישהו יכול לומר לו שהוא טועה ? שיראה איך פרנסתו הולכת להפגע ולא יפצה פה ?

כשאנו רואים תוכנית תחקיר בטלוויזיה או קוראים בעיתון על דברים כאלו ,אנו אומרים בחריקת שיניים "איזה מושחתים " מה ההבדל ???

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

וואלק בא לי להרים ידיים. הילד הקטן שלי אם ירצה להתחרות על מסלול (או אחרת) יאלץ לעשות את זה באירופה או בארה"ב. תראו מה קרה לאירוע "פשוט" (יחסית - יחסית) כמו מירוץ הדראג בערד.

כל חוק הספורט המוטורי הוא דפוק. ספורט מוטורי הוא ככל ספורט אחר ואין צורך בהסדר "הכובל" ואני הייתי אומר "החונק" של המחוקק. מעבר לחוק עצמו שמצאתי בו המון בעיות קטנות, כמות הבעיות שמסביב פשוט מסרסת. אני לא יכול להאמין כיצד כל האנשים הטובים שדוחפים את הספורט מצליחים להחזיק מעמד ועוד בעלויות עצומות עליהם.

העלו פה את סופן של ליגות מירוצים שונות שמתו בגלל "מלחמות היהודים", אז תאמינו או לא, אבל אפילו הליגה הוירטואלית של GPLIL נמצאת כרגע במצב של מוות קליני. ליגה וירטואלית ריבונו של עולם! אני חש באמת שכל דבר שמנוהל על ידי, ומתחרים בו ישראלים, נידון להשמדה עצמית.

כל הדברים האלה מובילים אותי לתוצאה אחת בלבד - צריכים עזרה והנהלה מבחוץ. מישהו מה FIA, לפחות בהליך ההקמה של הספורט בארץ.

פורסם

לצערי זה מזכיר לי את הבדיחה העצובה

על אחד שהבטיחו לו כל מה שירצה אבל שידע שהשכן יקבל כפול

התשובה המהירה היתה, תוציאו לי עין אחת

פורסם
האם יכול להיות???

שניגוד האינטרסים הוא זה שביטל לנו את האירוע תםשאינויודעלשאול???

נדב

שאלה מצויינת .

מה אתם אומרים . האם כל בעלי האינטרסים מוכנים להבדק במכונת אמת אם הם הגורם שגרם שדחף את המשטרה לביטול הארועים ???

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

כמובן שלאור התגובות הלא בדיוק אוהדות שנתקבלו לשאלתו של אותו הניסו רביץ המסתורי שהוא גם לא כ"כ תם, הוא נעלם כלא היה ולא התקבלה ממנו שום תגובה.

כמה לא צפוי :idea:!

בקיצור, משתמש מפוברק שקיבל את התגובה הראויה לו.

מוטי

נ.ב: לגבי תיאוריית הקונספירציה שמתפתחת פה בהודעות האחרונות, אם יש בה אפילו קמצוץ של אמת אני מקווה שמי שזה לא יהיה ייתפס בקלקלתו ושהוא יוקע מכל ארגון אפשרי של נהגי המירוץ/מארגנים וכו', למרות שלדעתי הקשר לא סביר במיוחד.

פורסם

אין ניסו רביץ, אין כזה בנאדם.

סתם איזה שפל שמתחבא תחת כינויים באינטרנט.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

לניסו רביץ שלום!

*כיצד יתכן שאדם יכול לרדת לפסים נמוכים, דוחים ומגעילים כ"כ.

וכל זאת על מה ולמה?

*איך יתכן שאדם יכול להיות צר דעת , צר עין ואכול קינאה עד כדי כך,

ולמה?

*האם יתכן שיש אדם הבקיא ברזי כל ענפיי הספורט המוטורי וותיק יותר

מהיועץ הנבחר מיהו?

במידה ויש מידע מקצועי כלשהו (משפט שמזכיר לי מישהו)

אני מצפה ממך למסור אותו ליועץ.

וכך תוכל גם אתה לתרום לספורט המוטורי לו אנו מייחלים.

*אדם המקיים ליגות של ספורט מוטורי, יש לברכו ולעודדו על כך.

אני מקווה שגם אתה ניסו רביץ ועוד רבים אחרים יקימו ליגות מגוונות ורחבות ככל האפשר

תחת שם מיסחרי זה או אחר.

למרשל היקר שלום

אין פה שום ניגוד אינטרסים.

הניגוד ינטרסים היחיד שאני רואה

שהאדם שהגיש התנגדות יפגע באינטרס המשוטף של

כל מי שרוצה שיהיה ספורט מוטורי בישראל בהקדם

(ואני יודע שאתה מרשל פעלת רבות בתחום זה ועל כך כל הכבוד)

וגם אותו אדם פוגע באינטרס שלו עצמו, אם הוא עסקן, או ראש התאחדות כלשהי,

לא יהיה לו במה לעסוק.

אם הוא יבואן של מוצרי ספורט מוטורי כלשהם

לא יהיה לו למי ליבא.

הדבר היחיד שהוא כן יצליח להשיג בהגשת התנגדותו

זה לדחות את חוקיות הספורט המוטורי בישראל מס' חודשים או מס' שנים

ימים יגידו.

ואם תהיה טעות בכתיבת התקנון כמו למשל

שרק מותגי ספארקו יכולים להיות מותקנים ברכבי המרוץ

או כל בלעדיות אחרת (על אינטרס זה מדובר, לא?)

נדאג לתקן זאת.

אני חושב שיובל מלמד מתאים מאד להיות יועץ בכתיבת התקנון

ואנחנו צריכים להודות לו על כך שהסכים לכתוב את התקנון,

ולסייע לו ככל יכולתינו ולא להפריע לו, לעליב ולעקב.

ולקוות שיריץ את זה מהר ככל האפשר לטובת כולנו.

ואת זה הוא יכול לעשות מצויין.

בכבוד רב

לייט צבי

פורסם

צבי שלום

קודם כל שיהיה ברור אני לא הגשתי הצעה למכרז.

אין לי את הידע המקצועי לזה ולדעתי אין לאף אחד בישראל את הידע המקצועי להגיש מכרז כזה ,

ב-FIA יש ספריות שלמות שעוסקות בתקנות כאלו ,

אז מישהו פה ב-400 שעות עבודה מסוגל לכתוב את זה ?

אבל אם במדינת החלטורה (ישראל ) החליטו לעשות את הדברים באופן הזה ? מבחינתי סבבה .

העיקר שיתחילו להיות פה תחרויות חוקיות.

שיהיה זה יובל מלמד /ברוך שליט /דני לוי או אנג'לינה ג'ולי ,

העיקר שיהיה פה כבר תחרויות חוקיות .

אבל ברור לי שחזית המלחמה שנפתחה עכשיו סביב העניין , הולכת לעכב את זה ,לדעתי היו צריכים לתת לדני לוי שהתחיל והוביל את כל מהלך חוק הספורט המוטורי לסיים אותו .

פורסם

באמת מגעיל.. כל צרי העין צריכים להבין שהם תוקעים לעצמם כדור ברגל.

סליחה על האנלוגיה המפגרת - אבל זה מזכיר לי שכשהייתי קטן ורבתי עם אחי על הכדור (אופס.. אהבתי מכוניות ולא כדורגל מגיל 0. אז כנראה על מכונית-הצעצוע) - אמא שמעה את הצעקות ואף אחד לא הרוויח.

אם כבר לריב (ועדיף שלא) - לפחות שיהיה משהו מוצק לריב עליו.

אביעד

• תוכן חדש...