Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יודע מה איגור בו נצא מתוך נקודת ההנחה שלך ונעזוב רגע את העניין המשטרתי, תומר אשם.

עכשיו בו תסביר לי איך יכול להיות שבמשפט שנעשה במדינה נורמלית ( לכאורה )

השוטר העיד שזרק את הקרש וחוקר העיד שיש שבבי עץ שננעצו בקסדת הרוכב,

איך ייתכן שלא נמצא קשר במשפט בין זריקת הקרש לתאונה ולמוות של 2 אנשים ובכך לנקות את ידי השוטר?

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניב, באותו לילה שנסעת על איילון, והשוטר קפץ לעצור אותך אבל אתה עברת אותו, לא שמו לך אחרי זה מחסומים וכד' ואתה עברת דרכם נכון?

אתם מוציאים את דבריי מהקשרם.

לא טענתי ולו לרגע שהמעשה של השוטר היה נכון/מוצדק/מובן/הגיוני.

סה"כ טענתי, שגם לאופנוען היה איזשהו חלק בהתגלגלות העניינים.הוא לא היה צריך לשים ז%^ על המשטרה,לא היה צריך לברוח/לעבור מחסומים וכד'.

בקשר למשפט "השוטר הגדיל ראש".לא הצדקתי את השוטר, סה"כ אמרתי שהוא ניסה לצאת מהבועה ולנסות באמת לעשות שינויי, וכפי שכתבתי, לצערנו הוא בחר בשיטה הלא נכונה והכי טראגית.

פורסם

באותו לילה עברתי למהירות נסיעה נורמלית והשוטר עצר אותי ושלל את רישיוני. אז לא זכיתי להנות מחוויה של בריחה אמיתית :-) רק שתבין שאפקט הבריחה אצלי לא היה משהו רציני, פשוט לא הספקתי לעצור בזמן והעדפתי להמשיך.

במקרה של האופנוען אני הבנתי שזה היה המחסום הרשון שהוצב והאופנוען לא פרץ דרך המחסום, הוא פשוט ראה שיש עיכוב בתנועה ועבר לנתיב הצדדי שהיה שם - דבר שרוב האופנוענים היו עושים באופן טבעי. וכן אני מדבר מניסיון של אופנוען לשעבר.

כמו כן במהלך כל הנסיעה האופנוען לא נסע במהירות מופרזת ולא התנהג כאילו הוא בורח. אחרת השוטר שרדף אחריו לא היה מצליח להשאר קרוב אליו בכלל.

כל מה שאני רוצה זה לא להקל בשוטר בשל האשמה המסויימת של האופנוען. לא להתיר חיים של אזרח - אפילו אם הוא עבריין תנועה .

פורסם

שוב.

תוצאת מעשיו של השוטר הייתה שקולה לירי על האופנוען.

ירי מותר במקרה של סיכון חיים של השוטר או הציבור.

את מי בדיוק סיכן האופנוען (גם אם נניח לרגע שברח מהמשטרה , מה שלא בהכרח נכון) ?

רוצה עוד דוגמא?

במושבים ליד מקום מגוריי משתוללים חוליגנים צעירים על טרקטורונים. השתוללות אמיתית, מסכנת חיים (שלהם, בלי קסדות ועל שני גלגלים בכביש שלא מיועד לנסיעת הכלים הללו, ושל הציבור שנוסע ליד, וגוזלים ממנו זכות קדימה, עקיפות מסוכנות ומה לא).

יום אחד ראיתי ניידות מנסות לעצור את החלאות הללו (לא בפעם הראשונה, אבל זה היה מקרה בולט).

נהג הטרקטורון ברח בתחילה, ואז הגיעה לידו אחת הניידות והשוטר פתח חלון עם צעקות "לעצור" וכו'.

נהג הטרקטורון לא התבלבל , האט, דפק וואחד מוחטה לשוטר וברח.

לשיטתך - השוטר היה צריך לשלוף באותו רגע ולחסל את החולירע. לא?

לא שאני מצדיק את נהג הטרקטורון. מבחינתי שיישב בכלא לזמן ממושך. אבל לא על השוטר להחליט מה עונשו.

השוטר בנס ציונה - עם זריקת הלוח האמורה , היה גם התליין של הבחור - וזה אסור לו.

תאמין לי , שאם משטרת ישראל רוצה , היא תגיע אל כל אחד הבייתה ,גם אם הוא הצליח להימלט.

ראה מקרה זרגריאן (זה שהרג את השוטר אריאל מורי ליד נתניה), ראה סיפורים שהיו בפורום.

סגירת התיק נגד השוטר הינה בושה למשטרה ולמערכת המשפט.

פורסם

ניב ושמר, אין שום ויכוח בקשר לאשמתו של השוטר, זאת בהחלט בושה שהתיק נסגר.

לא זאת הייתה הנקודה שלי.

אני מקווה שהצלחתי להסביר אותה בהודעות הקודמות.

ניב, יכול להיות שאני טועה, אבל ממידע שאני שמעתי מבלש שהיה בשטח, זה ממש לא היה המחסום הראשון שלו והוא בהחלט עשה את כל הסימנים שהוא בורח ובטח ובטח שהוא היה מודע שרודפים אחריו ושהמחסום מיועד לו.

שמר, בקשר למה שכתבת על סיכון חיים,אין דרך לדעת מה כוונת הבורח.

מאיפה לשוטרים לדעת שזהו בחור צעיר ולא מחבל מתאבד שמנסה להגיע למקום הומה אדם ולבצע פיגוע?

פורסם

שמר, בקשר למה שכתבת על סיכון חיים,אין דרך לדעת מה כוונת הבורח.

מאיפה לשוטרים לדעת שזהו בחור צעיר ולא מחבל מתאבד שמנסה להגיע למקום הומה אדם ולבצע פיגוע?

היה מיקרה לפני כמה שנים ששוטר רדף אחרי אופנוען שרכב עם חברה שלו...

האופנוען רכב על דו"ש, והסיבה שהשוטר החליט שהאופנוע חשוד היא ביגלל שהמיספר היה מקופל או מלוכלך...

בקיצור, האופנוען נסע, לדיברי השוטר בהירות חוקית, דבר שהעלה חשד אצל השוטר שמדובר במחבל... (:|)

בקיצור, הוא ניסה לירדוף אחרי האופנוען וליקרוא לו בכריזה, היות והאופנוען נסע במהירות של 80 קמ"ש, והיה במרחק כמה מכוניות ממנו, סביר להניח שהוא לא ממש שמע את הקריאה...

אחרי מיספר דקות של "מירדף" אחד השוטרים הוציא את פלג גופו מהחלון ובזמן נסיעה ירה באופנוען, ופגע ברגלו, דבר שהביא לאיבוד שליטה על האופנוע...

בתחקיר האופנוען המום לא ממש הבין מה ירו בו...

המיקרה פורסם במוטו אם אני לא טועה...

בקיצור, זו לא הפעם הראשונה ששוטרים "לוקחים את החוק לידיים" בצורה אבסולוטית כזו...וזו לא הפעם הראשונה שהם ישתמשים בתרוץ "חשבתי שזה מחבל"...

חבל שמישהו לא נותן את הדין לגבי זה.

לדעתי זו תעודת עניות לכל מערכת ה"צדק" במדינה (המעוותת) הזו... והשוטר שעשה את למישפחת נעים היה אמור לשלם את המחיר!

זה לא מישפט שדה! ואף אחד לא מינה אותו (את השוטר) להיות התליין!

מעולם לא היתה התרעה על מחבל מיתאבד על אופנוע ספורט, על אחת כמה וכמה ללא תיק עליו!!! אז, מספיק עם הבולשיט והכסת"ח! כמו שלימדו אותי בצבא, על פאקים משלמים!!! לרוע המזל, כשמערכת הצדק פועלת בצורה כל כך מעוותת תומר שילם על כך בחייו ואל יותר...

אין לי מה לומר יותר חוץ מההרגשה שממלאת אותי שהיא מורכבת מאכזבה גדולה ובושה גדולה עוד יותר... אההה, וגם פחד... כי בפעם הבאה זה יכול להיות אני!!! (או את/ה!)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שמתם לב שאתם מודים בכך שהאופנוען ביצע מספר עבירות ובאו לא נהיה תמימים הוא ידע שהמשטרה רודפת אחריו. קצת קשה לעבור כמה חסימות משטרה ולא להשים לב. מעניין מה היתה התגובה שלכם כאשר אותו עבריין היה פוגע בעוברי אורח או ברכבים אחרים וגורם לפציעה או להריגה???

השוטר ניסה לעצור את האופנוען בדרך שלשיטתו תביא להפלת הרוכב מהאופנוע ולא להריגתו, אבל מה לעשות שהרוכב נהג במהירות ובפראות וגרם למותו שלו. השוטר נמנע מירי כדי למנוע פגיעה בעוברי אורח.

קל לדבר על איך , כמה ולמה , אבל תנסו להיכנס לראש של שוטר (תעזבו לרגע מה אתם חושבים עליהם) שצריך למנוע מרכב או אופנוע מלפגוע באחרים, בסך השיקולים שלו גם לשקול איום טרור, אנחנו חיים בסביבה עוינת זה ידוע.

פורסם

אה לירות באופנוען זה לא בסדר, אבל לזרוק גזע עץ לראש שלו זה בסדר לך תבין אנשים

"Some of those that wear forces

are the same that burn crosses."

"Killing in the name of!"

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חשבתם על זה שלאופנוען היו אטמי אוזניים אולי שמפחיתים את הרעש שנכנס לקסדה 0 משמעותית?

חשבתם על זה שמנוע 4 צילינדר 600 סמ"ק של אופנוע מייצר רעש - ולא מעט?

וידעתם שלפי דו"ח המשטרה (למיטב ידיעתי וזכרוני) השוטר רדף אחריו "במארב שקט" בכלל - ללא סירנות (ובספק אם השתמש במע' הכריזה)...?

ואתם יודעים מה?

נניח והוא היה רוכב בלי קסדה, על 300 קמ"ש, בועט בשוטר, אונס את אחותו, רוצח את אשתו, ודוהר לעבר השקיעה...

עדיין השוטר הוא שוטר ולא בית משפט.

לא מתפקידו לחרוץ את דינו ואין לו שום זכות לבצע "משפט שדה".

תפקידו הוא לעצור ולהביא לדין את החשוד במעשה, לא יותר מזה.

מדובר פה במקרה רצח לכל דבר ועניין, ואני מאוד מקווה שהשוטר יגיע ישלם את הדין, בעולם הזה ובעולם הבא.

-----------------------------------------

לתומר נעים ז"ל, יהי זכרך ברוך:

ת.נ.צ.ב.ה.

מ?ז?מו?ר ל?ד?ו?ד: י?הו?ה ר?ע?י, ל?א א?ח?ס?ר.

ב??נ?או?ת ד??ש??א, י?ר?ב??יצ?נ?י; ע?ל-מ?י מ?נ?חו?ת י?נ?ה?ל?נ?י.

נ?פ?ש??י י?ש?ו?ב?ב; י?נ?ח?נ?י ב?מ?ע?ג??ל?י-צ?ד?ק, ל?מ?ע?ן ש??מו?.

ג??ם כ??י-א?ל?ך? ב??ג?יא צ?ל?מ?ו?ת, ל?א-א?יר?א ר?ע-- כ??י-א?ת??ה ע?מ??ד?י;

ש??ב?ט?ך? ו?מ?ש??ע?נ?ת??ך?, ה?מ??ה י?נ?ח?מ?נ?י.

ת??ע?ר?ך? ל?פ?נ?י, ש??ל?ח?ן-- נ?ג?ד צ?ר?ר?י;

ד??ש???נ?ת?? ב?ש???מ?ן ר?אש??י, כ?ו?ס?י ר?ו?י?ה.

א?ך?, טו?ב ו?ח?ס?ד י?ר?ד??פו?נ?י-- כ??ל-י?מ?י ח?י??י;

ו?ש??ב?ת??י ב??ב?ית-י?הו?ה, ל?א?ר?ך? י?מ?ים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שמתם לב שאתם מודים בכך שהאופנוען ביצע מספר עבירות ובאו לא נהיה תמימים הוא ידע שהמשטרה רודפת אחריו.
לא... :shock:

אף אחד לא הודה כאן בכלום. בד"כ מודים על ביצוע עבירה כלשהי , או על פעולה שביצעו כלפינו ואנחנו אסירי תודה בעטייה.

במקרה הנוכחי אין לי על מה להודות -לא הייתי מעורב.

כנראה שיש לך בעייה כלשהי בהבנת הנקרא. אף אחד לא אמר שתומר נעים ז"ל עבר עבירות או לא. מה שטענו - אפילו אם הוא היה עבריין התנועה הכי כבד , אין שום הצדקה לפעולה בה נקט השוטר, ולו בגלל הסיבה שמדובר על סיכון חיי אדם שלא לצורך?

לא שוכנעת ? צפה בסרטי מרדפים של HIGHWAY PATROL בארה"ב. יש לך מספיק מקרי בריחה על 200 קמ"ש ומעלה, תוך סיכון אמיתי של חיי אדם.

ראית פעם שוטר מוציא SHOT GUN או אקדח ומנסה לעצור את הרכב העבריין ? על אחת כמה וכמה בשטח בנוי.

יודע מה?

אני אקצין את זה , בתקווה שאני לא פוגע כרגע במי ממכריו/קרוביו של תומר נעים. רק לצורך הויכוח.

נניח שלתומר נעים הגיע מה שקרה לו, כי הוא התפרע/השתולל/סיכן חיי אדם וכיו"ב.

העובדה היא שפעולתו של השוטר הזה גרמה גם למותה של אשה נוספת (שוטרת למיטב זכרוני), כלומר שזה קרה בשטח מיושב בו עברו אנשים נוספים - שיכלו להיפגע אף הם.

גם זה מוצדק? לעצור עבריינים במחיר של פגיעה באנשים נוספים ? אתה מתאר לך את המשטרה עוצרת סוחר סמים ובדרך הורגת עוד 3 עוברי אורח?

השוטר הזה סרח , ומקומו לא במשטרה. בוודאי ובוודאי אם הוא קצין ומפקד תחנה.

פורסם
שמתם לב שאתם מודים בכך שהאופנוען ביצע מספר עבירות ובאו לא נהיה תמימים הוא ידע שהמשטרה רודפת אחריו. קצת קשה לעבור כמה חסימות משטרה ולא להשים לב. מעניין מה היתה התגובה שלכם כאשר אותו עבריין היה פוגע בעוברי אורח או ברכבים אחרים וגורם לפציעה או להריגה???

השוטר ניסה לעצור את האופנוען בדרך שלשיטתו תביא להפלת הרוכב מהאופנוע ולא להריגתו, אבל מה לעשות שהרוכב נהג במהירות ובפראות וגרם למותו שלו. השוטר נמנע מירי כדי למנוע פגיעה בעוברי אורח.

קל לדבר על איך , כמה ולמה , אבל תנסו להיכנס לראש של שוטר (תעזבו לרגע מה אתם חושבים עליהם) שצריך למנוע מרכב או אופנוע מלפגוע באחרים, בסך השיקולים שלו גם לשקול איום טרור, אנחנו חיים בסביבה עוינת זה ידוע.

1. העברה היחידה שנהג האופנוע נמצא אשם בא זה שהמספר שלו היה מוסתר, אני מניח שזה לא סיבה מספקת לרצח. אני בניגוד אליך קראתי את הכתבה המלאה על המקרה, ולא זכור זכור לי מספר מחסומים.

2. האופנוען לא נסע במהירות ובפראות, הוא פשוט ראה פקק שנגרם על ידי המחסום ועבר לנתיב צדדי. דבר שכל אופנוען היה עושה. למעשה לפי כל העדויות העדות של האופנוען לא סיכנה איש, הוא לא נסע מהר, לא עשה שטויות, הדבר היחיד שהוא סיכן זה את הגאווה של המשטרה שניסתה לעצור אותו.

3. בדרך כלל אופנועים פוגעים יותר בעצמם מאשר בסביבה כאשר הם מתפרעים.

לפי שיקולך כל גנב, כל שודד וכל מישהו שבורח מהמשטרה אפשר לירות לו ברגל, הרי זה שיטה שלא הורגת נכון ? מה לעשות שלעצור אופנוען בזריקת קרש זה שיטה שבכל מקרה אמורה לפצוע, הרי האופנוען לא יקבח את הקרש בראש, יעצור בצד בחיול ויגיד לשוטר, סליחה אחי, הוא ייפול ויפגע.

תמשיכו להגן על עבריינים ותמשיכו לבכות על תאונות. רק המשטרה לא בסדר בתי המשפט לא בסדר.

לא מגינים עליו, אני לא אומר שהאופנוען היה טלה קדוש, אני פשוט אומר שעל עבירה כזאת לא מגיע לו מוות, בטח לא לפי החלטה של השוטר. לאופנוען מגיע 250 ש"ח קנס על לוחית זיהוי. לשוטר מגיעים 5 שנים בכלא :!:

פורסם

little bear אני מציע שתחזור ותקרא את התגובה הראשונה בשרשור.

כל מה שנכתב פה הוא ניסיון להעיר ולהאיר את ציבור הקוראים כאן על אוזלת ידה של מערכת המשפט

מול הכסת"ח שנקרא מח"ש והשריון הבלתי חדיר (מסתבר) של שוטר בעת מילוי תפקידו.

אף אחד כאן לא מנסה להגן על עבריינים ההפך אנחנו מנסים להגן על אזרחים מהשורה מפני

תפקוד לקוי של משטרה שבמקרה זה לא רק שלא הגנה על האזרחים אלא גרמה למות 2 אנשים

אחד מהם נניח פושע מסוכן מאין כמותו ( NOT!!) והשניה שוטרת ששילמה בחייה על החלטה מטומטמת של השותף שלה.

עם מה שאמרת על הגנת האזרחים הסובבים קצת ירית לעצמך ברגל ( לא רק לאופנוענים יורים ברגליים)

הפעולה של השוטר לא נעשתה מתוך שום מחשבה מעמיקה או שיקול דעת מוצלח .. עובדה.

אני חוזר ומדגיש את מה שנכתב בהתחלה , הוא לא ברח , לא נסע במהירות מופרזת ולא התחמק.

צריך לעקור את הגישה שכל רוכב אופנוע כבד הוא פושע מסוכן כי אחרת דמם ימשיך להיות מותר

ואנחנו רואים שאף אחד לא עושה מאמץ לעצור זאת גם לא בג"ץ.

פורסם

לפי מה שהבנתי, האופנוע היה קרוב מאוד למחסום (האופנוע המשיך ופגע בשוטרת שעמדה במחסום), כלומר, באיזה מהירות היה הרוכב כשפגע בו הקרש? מהירות זחילה לפני עצירה?

אני מודה שלא קראתי את פרטי המקרה (ואני לא מדבר על פרשנות במעמד צד אחד כפי שפורשנה כאן), אולם אני עדיין מאמין במערכת המשפט (אם לא אז אנחנו צריכים לארוז ולעוף מכאן).

המקרה נדון בבית משפט, השופטים החליטו מה שהחליטו, על סמך כל הנתונים שעמדו לפניהם.

אז איפה הבעיה?כמה שטויות אפשר לפלוט בשירשור אחד?

אפשר ללין במקרים של קולת העונש, אבל להאשים את בתי המשפט ואת העומדים בראשם בשחיתות?

ומי שמשחק באש צריך לקחת בחשבון שהוא עלול לקבל כוויה, גם אם היא נגרמת ע"י אידיוט.

• תוכן חדש...