Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אצל איזה מקום ליד העבודה שלי אלקס בכניסה להרצליה. רציתי רק לבדוק למה

המזגן לא מקרר הם בדקו את המזגן והיה נזילה מהראדיאטור של המזגן, הם אמרו לי שדבר

כזה עולה חדש 800 שח :shock: והייתי בטוח שאני צריך למלות רק גז :x טוב כמובן

לא החלפתי ישר כי יש לי דברים יותר חשובים לעשות לאוטו(ברקסים) אבל בנתיים אני ממש מת מחום ורציתי לדעת עם מישהו ממכם מכיר מקום זול שאפשר לתקן את זה,ואולי בכלל אפשר לשפץ את החלק הזה. מישהו מכיר פה תיקון מזגנים בזול :?:

אני מת מחום בקיץ הזה :mad:

פורסם
הייתי אצל איזה מקום ליד העבודה שלי אלקס בכניסה להרצליה. רציתי רק לבדוק למה

המזגן לא מקרר הם בדקו את המזגן והיה נזילה מהראדיאטור של המזגן, הם אמרו לי שדבר

כזה עולה חדש 800 שח :shock: והייתי בטוח שאני צריך למלות רק גז :x טוב כמובן

לא החלפתי ישר כי יש לי דברים יותר חשובים לעשות לאוטו(ברקסים) אבל בנתיים אני ממש מת מחום ורציתי לדעת עם מישהו ממכם מכיר מקום זול שאפשר לתקן את זה,ואולי בכלל אפשר לשפץ את החלק הזה. מישהו מכיר פה תיקון מזגנים בזול :?:

אני מת מחום בקיץ הזה :mad:

אחי.

למה שלא תקנה מאוורר V12 לרכב לא פוגע במנוע ובצריכת הדלק. :wink:

סתם, תנסה בפתח תקווה בסגולה צמוד לטאבון יש מזגניסט, הייתי אצלו כמה פעמים עושה רושם של בן אדם טוב.

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תוכן חדש...