Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פוקוס 2004 2 ליטר אוטומטית. צריכת הדלק עומדת על 1:7 ואף יורדת למתחת ל7 מדי פעם.

רוב הנסיעות הן בעיר, אך נסיעות בין עירוניות הניבו צריכת דלק של 1:8-9 בלבד.

יש לציין שהאוטו עבר טיפול 75,000 ממש לא מזמן, ומוסך מורשה ("רכב דוד") התבקש לבדוק את עניין צריכת הדלק, ולאחר הטיפול במוסך נאמר לנו שהם לא רואים שום בעיה יוצאת דופן עם הרכב שגורמת לצריכת הדלק הגבוהה. תכלס - הם זיבלו לנו את השכל...

מה הבעיה לדעתכם, כיצד ניתן לאתר אותה ואצל איזה בעלי מקצוע ?

תודה רבה,

בר

פורסם

בדיקת צריכת דלק על-ידי הנהג מתבצעת בצורה הבאה

1. מלא מיכל דלק מלא עד אשר המשאבה מפסיקה באופן אוטומטי את פעולת המילוי.

תרשום על דף נייר

* את מספר המשאבה ותחנת הדלק שבא מילאת.

* תרשום את קריאת הקילומטרא'ז.

2. כשאר תצטרך למלא שוב פעם דלק מלא עד הסוף ותרשום שוב פעם את קריאת הקילומטרא'ז וכמות הדלק שמילאת.

3. חשב את המרחק שנסעת על-ידי חיסור הקילומטרא'ז בהתחלה והקילומטרא'ז בסעיף 2.

4. חלק את המרחק שקיבלת בסעיף 3 בכמות הדלק שהוספת בסעיף 2, התוצאה מספר קילומטרים שהרכב נסע לליטר.

חשוב למלא דלק באותה משאבה ולתת למשאבה להפסיק לבד את פעולת המילוי.

איזה כייף לי :)

פורסם

ככה חישבתי, כמובן.

אולי לא באותה משאבה - אבל אני לא חושב שהתוצאה היתה משתנה באופן תמידי ל1:7. בדקתי את צריכת הדלק כבר עשרות פעמים, והיא תמיד סובבת סביב 1:7, לפעמים טיפה פחות, לפעמים טיפה יותר.

כמובן שזוהי לא צריכה נורמלית לרכב כזה...

פורסם
שלום,

רוב הנסיעות הן בעיר, אך נסיעות בין עירוניות הניבו צריכת דלק של 1:8-9 בלבד.

נסיעות בין עירוניות - נסעת מיכל שלם רק בינעירוני? (לאילת למשל) 50% בינעירוני? באיזו מהירות אתה משייט?

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

כן, הרכב מליסינג.

עשה טיפול 75,000 אצלנו לפני כמה שבועות טובים והמוסך המורשה בדק אותו ואמר שהמנוע במצב מצוין.

הבדיקה של הבינעירוני התבצעה בנסיעה מתל אביב לים המלח וחזרה.

אני חושב שכדאי שנפסיק להתייחס לנושא בדיקת צריכת הדלק ותקינות הבדיקה. בואו נניח שהתוצאות נכונות. מה עושים ?

תודה ושנה טובה,

בר

פורסם

אם הרכב מליסינג,אז כנראה לא אתה משלם על הדלק,אז למה אתה בודק?כמו כן מה אמורה להיות הצריכה הנורמאלית לרכב כזה?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני חושב שכדאי שנפסיק להתייחס לנושא בדיקת צריכת הדלק ותקינות הבדיקה. בואו נניח שהתוצאות נכונות. מה עושים ?

אם הרכב שלך - קח אותו למכון דיאגנוסטיקה טוב שיבדוק את הרכב במכשיר ארבע גזים ויתחבר עם מחשב - ואז יוכל לקבל לקבל יותר פרטים.

אם הרכב לא שלך - תמשיך לנדנד לבעליו החוקיים או שתעבור לאחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נסה לשנות סגנון נהיגה. בדר"כ נסיעה שמרובה בלחיצות מרובות על דוושת הגז (בדומה לנסיעה על אוטובוס) מגבירה את תצרוכת הדלק, נסיעה בגז רצוף מקטינה את תצרוכת הדלק. כמובן שאם אתה לוחץ ונוהג אגרסיבי - אז תצרוכת הדלק הזו נורמלית.

אלו ההשערות היחידות שעולה לי בראש בהנחה שהרכב תקין.

אם היית גר באיזור חיפה היית מפנה אותך למוסך שבו אני מטפל בו ולקבל חוות דעת מקצועית ורצינית מבעל המוסך שהוא במקרה חבר טוב שלי. (אני והוא מחזיקים ברכב דומה)

אם זה כל כך מטריד אותך, תמכור את האוטו וקנה רכב אחר.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יש לי בעיה דומה באופטרה 2006 .

1:6-7

מיכל של 60 ליטר מספיק ל -פחות מ 400 קילומטר

ניבדק כבר 250 מכלים

פורסם

כשאתה ממלא - תמלא לקראת הסוף עם הדרגה האיטית של ידית התדלוק (כי הדרגה האמצעית זורקת דלק בלי פרופורציות למיכל שלך) כמו כן אל תמלא יותר ברגע שהידית קופצת.תמלא ביום שבת בבוקר - סע בכביש מהיר ריק לבד 90 קמש בלי מזגן 50קמ עם חלונות סגורים ובלי מטען מאחורה רכב ריק ובלי עצירות יותר מדי ותמלא שוב באותה תחנה בשיטה שהסבירו לך למעלה ואז נראה.

פורסם

דרך מים המלח לתל אביב היא דרך קשה מאוד ורבת עליות אני לא הייתי מודד שם צריכת דלק כי הרגל חיבת להיות שם כבדה על הדושה ובטח הייתה גם עם מזגן ורכב עמוס...תבדוק מתל אביב לירושלים טיפה יותר הגיוני

• תוכן חדש...