Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שאגזוז לחץ וספוילרים וחלונים כהים וכל השטויות האלה לא חוקיים. מישהו יכול להסביר לי מה חוקי ומה לא? וגם אם אתם יכולים איזה קנסות מקבלים על זה וכו...

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

בקשר לקנסות לא יודע אבל על אגזוז אתה יכול לקבל הורדה וכו..........

אגזוז של ראמוס הוא עם תו תקן ישראלי

POWERD BY C....

פורסם

הבעיה היא כאשר הספויילר בולט מרוחב הרכב, ואז יכולים לקנוס אותך.

לא יודע בכמה.

חצאיות, כונסים ושאר שטויות מותרים ( למעט גבות ).

כל שיפור מכני אסור עפ"י חוק. לצערי הרב. כמו מדינות עולם 3.

תקנו אותי אם אני טועה. :shock:

רון

פורסם

כאדם שמשווק את אגזוזי "רמוס" לא מורידים רכב עם אגזוזים מקצועיים היות והם שקטים מאוד ביחס לפשוטים והזולים יותר ויש אישור יבוא ממשרד התחבורה.

חלונות כהים לא עוברים טסט.

חצאיות ספוילרים גבות וכו' חוקיים אך מושכים שוטרים (חזות הרכב)

אבל קח בחשבון שמבחינת חוקי מדינת ישראל (המפגרת מוטורית) אין לשנות/להוסיף שום פריט/רכיב ברכב .

פורסם
הבעיה היא כאשר הספויילר בולט מרוחב הרכב, ואז יכולים לקנוס אותך.

לא יודע בכמה.

חצאיות, כונסים ושאר שטויות מותרים ( למעט גבות ).

כל שיפור מכני אסור עפ"י חוק. לצערי הרב. כמו מדינות עולם 3.

תקנו אותי אם אני טועה. :shock:

אחי, תרשה לי להגיד שיש בזה הגיון... הרי שיפור רכב מבחינה מכאנית זה לא לדחוף לו את כל הקיטים האפשריים או להחליף מנוע ליותר גדול וכו'. כל רכב צריך יחס אחר מבחינת שיפור - אחד צריך חיזוקים בשילדה, שני צריך כוח וכו'. מעטים האנשים שיודעים בוודאות מה הרכב דורש כדי לתת את הביצועים המרביים. ופשוט דוחפים לו אגזוזים, ציפים, הנמכות, ג'נטים, צמיגים בלי לחשוב או להתחשב הרבה.

כמובן לא כולם כך ויש אנשים שיודעים טוב מאוד מה ואיך צריך לעשות, אבל כשמתעסקים עם שיפורים בלי ידע - רכב הופך להיות מסוכן גם לנהג וגם לכל מי שנוסע באותו כביש.

כן, גם אני מקנא בבריטים שיכולים לעשות מה שהם רוצים במכוניות שלהם - ואני אחרי החלפת מנוע צריך לבקש אישור וחותמת של מוסך - זה אומר שאי אפשר להחליף לבד...

טוב, בכל זאת נקווה לטוב!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אני לא יודע מה חוקי ומה לא אבל רוב בקוסמיטיקה חוץ מהחלונות חוקיים ..

אבל יש לי שאלה אחת בקשר לעניין זה אחרי שקראתי את התגובות ..

אמרתם שהשיפורים המכניים אסורים בישראל !

אני לא חושב שזה נכון ... לשים TURBO זה חוקי CAMSHAFTS ...צ'יפ למנוע אפשר להחליף (למרות שזה מבטל את האחריות על הרכב ) וכל מיני ...

שמעתי שהSUPERCHARGER אסור להתקין לבד בישראל .. אך אני לא בטוח ולא יודע למה .. ?

אם מישהו כן יודע תשובות מדוייקות בעניין זה . אשמח לקבל כמה הערות

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מה זאת אומרת שכל אחד יתעסק בשיפורים?!

אני ממש לא רוצה שכל אחד יתעסק בשיפורים, אבל אני מאוד רוצה שיהיו

סדנאות שיפורים מורשות ע"י משרד התחבורה, ומאושרות ע"י היבואנים,

ושלא תפגע האחריות של הרכב.

מוגזם? :shock:

רון

פורסם
כאדם שמשווק את אגזוזי "רמוס" לא מורידים רכב עם אגזוזים מקצועיים היות והם שקטים מאוד ביחס לפשוטים והזולים יותר ויש אישור יבוא ממשרד התחבורה.

חלונות כהים לא עוברים טסט.

חצאיות ספוילרים גבות וכו' חוקיים אך מושכים שוטרים (חזות הרכב)

אבל קח בחשבון שמבחינת חוקי מדינת ישראל (המפגרת מוטורית) אין לשנות/להוסיף שום פריט/רכיב ברכב .

נו אז מה אם יש אישור יבוא? :roll: יש גם אישור יצור של דרגון, אגזוז זול ורעש. מה הקשר? ואת הדרגון מייצרים בבת ים.

יש אישורי תקן לאגזוזים, שזה אומר שהייצור!!! היה לפי כל הנהלים ( בטיחות בעבודה, עבודה לפי הספר ובלה בלה בלה..)

פורסם

אסור לעשות שינויים במנוע המעלים את כוחו ביותר מ-10% מהכח שהוצהר על ידי היצרן.

אבל ת'כלס בטסט לא מעלים את הרכב על דיינו, אז אין דרך לבדוק את זה.

על חלונות אחוריים צידיים כהים אני חטפתי סעיף בטסט. הייתי צריך להלחם ולקמבן בשביל להעביר את האוטו עם כל השטויות הקטנות האלו.

הייתי מוריד את הטפט המכהה המכוער הזה אם זה לא היה מתקלף מכוער.

פורסם

אין שיפורים מאושרים, אלא אם קבל בעל הרכב היתר מאת רשות הרישוי.

תקנה 380

(א)לא ישנה אדם מבנהו של רכב אלא לפי היתר בכתב מאת רשות הרישוי.

(ג)בתקנה זו "שינוי מבנה רכב"-לרבות החלפת המנוע במנוע מתוצרת או דגם אחר...והתקנת מכשירים מיוחדים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...