Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התחדשתי ב HU פיוניר 6850 המכשיר מעולה לדעתי אבל כשאני לוחץ על OFF או פשוט שולף פנל יש מין קול מכיוון רמקולים של ניתוק כמו למשל כשמוציאים חיבור לרמקול כשהוא מנגן בווליום.התופעה לא קיימת אצל חבר שלי שלו אותו מכשיר מה יכולה להיות סיבה? תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אין מה לעשות, זה המכשיר.

לי ולחבר, יש גם את אותו מכשיר, ואותם רעשים מעצבנים מתי שמכבים את המערכת, זה הרעשים של המגברים מתכבים.

חשבנו שזה בעיה במכשירים, הלכנו לעוזי רדיו, הכניסו למעבדה ואמרו שהכל בסדר, והכל תקין, אבל הם עשו שם איזה משהו, הגדילו מינוס או משהו, בכל מקרה זה לא עזר, בעוזי רדיו הוציאו לנו עוד מכשיר, חדש מהקופסא, וגם במכשיר השלישי היה את אותן רעשים, הסתובבנו אצל הרבה מתקינים, חלק אמרו שהבעיה בהתקנה לא איכותית, וחלק אמרו שזה בגלל שאין לנו מגברים של פיוניר ואין סנכרון בין הרדיו דיסק למגברים, ולוקח למערכת להתכבות לגמרי בערך 2 שניות ולמגברים קצת פחות אז שומעים את הכיבוי של המגברים.

בסוף, ויתרנו, לא נראה לי שיש פיתרון.

כשהיה לי מכשיר פיוניר מדגם 4700, לא היה את הרעש, אז לא חושב שזה בעיה בהתקנה.

כנראה זה משהו בדגם המכשיר הספציפי הזה.

אבל עכשיו קראתי שוב את ההודעה שלך שרשמת שלחבר שלך יש אותו מכשיר ואין לו רעש, אז לא יודע.

לפי השם משתמש שלך אני מבין שיש לך הונדה, גם לי וגם לחבר שלי יש הונדה, אולי זה קשור, למרות שאני לא ממש מבין למה...

פורסם
בשעה טובה התחדשתי ב HU פיוניר 6850 המכשיר מעולה לדעתי אבל כשאני לוחץ על OFF או פשוט שולף פנל יש מין קול מכיוון רמקולים של ניתוק כמו למשל כשמוציאים חיבור לרמקול כשהוא מנגן בווליום.התופעה לא קיימת אצל חבר שלי שלו אותו מכשיר מה יכולה להיות סיבה? תודה
יש לך בכלל מגברים ברכב ?

פורסם

יש לי מגבר ואני לא חושב שהבעיה במגבר או חיווט כי כשבאתי להתקין מכשיר חדש הגעתי עם מכשיר ישן של קנווד שאיתו לא היתה אותה תופעה ,מה שמתקין עשה לי זה פשוט העביר את כל החוטים מצמה ישנה לצמה חדש.היתכן שהוא לא חיבר בסדר את כבל של רימוט או כל כבל אחר? תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ידידי, להפטר מהבעיה - לא תוכל.

זה במכשיר ולא בר תיקון.

אני יכול להציע לך פתרון חלופי?

שים מתג/סוויץ' על כבל הרמוט, תמקם אותו יפה ליד מתד האורות/חלונות או

מה שזה לא יהיה, וכך תוכל לנתק את המגבר/ים ולהפעילם ע"י המתג, וללא רעש.

פורסם
אין מה לעשות, זה המכשיר.

לי ולחבר, יש גם את אותו מכשיר, ואותם רעשים מעצבנים מתי שמכבים את המערכת, זה הרעשים של המגברים מתכבים.

חשבנו שזה בעיה במכשירים, הלכנו לעוזי רדיו, הכניסו למעבדה ואמרו שהכל בסדר, והכל תקין, אבל הם עשו שם איזה משהו, הגדילו מינוס או משהו, בכל מקרה זה לא עזר, בעוזי רדיו הוציאו לנו עוד מכשיר, חדש מהקופסא, וגם במכשיר השלישי היה את אותן רעשים, הסתובבנו אצל הרבה מתקינים, חלק אמרו שהבעיה בהתקנה לא איכותית, וחלק אמרו שזה בגלל שאין לנו מגברים של פיוניר ואין סנכרון בין הרדיו דיסק למגברים, ולוקח למערכת להתכבות לגמרי בערך 2 שניות ולמגברים קצת פחות אז שומעים את הכיבוי של המגברים.

בסוף, ויתרנו, לא נראה לי שיש פיתרון.

כשהיה לי מכשיר פיוניר מדגם 4700, לא היה את הרעש, אז לא חושב שזה בעיה בהתקנה.

כנראה זה משהו בדגם המכשיר הספציפי הזה.

אבל עכשיו קראתי שוב את ההודעה שלך שרשמת שלחבר שלך יש אותו מכשיר ואין לו רעש, אז לא יודע.

לפי השם משתמש שלך אני מבין שיש לך הונדה, גם לי וגם לחבר שלי יש הונדה, אולי זה קשור, למרות שאני לא ממש מבין למה...

גם לי אין רעשים

לדעתי זה יותר מגיע מכיוון המגברים (אם יש)

או התקנה לקויה

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

טוב חברים אז הבנתי שהבעיה היא של מכשיר ,השאלה היא האם בעיה במכשיר שלי או שבכללי בדגם הנ"ל והאם זה גורם לאיזה שהוא נזק. תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תעשה אולי משהו פשוט יותר , נתק את כבל הרימוט שמגיע מהרדיו וחבר למגבר מתח אחר ותראה עם אתה מנתק אותו גם יש את הרעש הזה , אם אין זאת אומרת שהמכשיר הוא הגורם לבעיה או שהכבל רימוט לא תקין שזו סבירות נמוכה יותר ,

אם זה עושה נזק כלשהו ? עלול לגרום נזק לרמקולים כי לפי מה שאתה אומר שאתה שומע פיקים כאלו

יכול להיות שאותם פיקים יגרמו נזק עתידי לרמקולים

• תוכן חדש...