Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לנו במשפחה רכב מוגדש.

אני מעוניין להוסיף לו עוד קצת כוח, הדבר הראשון שחשבתי עליו זה פורק לחץ .

האם באוט' ישמעו את הרעש הנחמד הזה שיוצא ממנו, או שזה ישמע רק שהגיר מעביר הילוך\מוריד את הרגל מהגז.

תודה

פורסם

פורק חיצוני ממש לא יוסיף כוח הוא רק יוריד ויתן תגובה איטית יותר,

אם אתה רוצה בשביל הצליל אז תדע שאתה משלם רק על צליל!

יש דברים אחרים שכמע באותו מחיר שיכולים לשנות את הרכב מקצה לקצה אני הייתי ממליץ על צ'יפ בתור התחלה

פורסם
פורק חיצוני ממש לא יוסיף כוח הוא רק יוריד ויתן תגובה איטית יותר
ממש לא נכון!

יש רכבים שבאים עם פורק פנימי שמקומו בצנרת לא מאפשר החלפה שלו בחיצוני ורק בהם זה נכון, בשאר המקרים החיצוני עושה עבודה מצויינת.

מוטי

פורסם

עצתי היא להשקיע את כספך במקום אחר ולהפסיק להיות סודי בעניין הרכב - אם אתה רוצה תגובות קונקרטיות תרשום בדיוק איזה רכב זה, שנה, דגם והכל.

כאן זה פורום טכני, לא פורום חיש-גד, לא צריכים לנחש על מה אתה מדבר.

מוטי

פורסם
עצתי היא להשקיע את כספך במקום אחר ולהפסיק להיות סודי בעניין הרכב - אם אתה רוצה תגובות קונקרטיות תרשום בדיוק איזה רכב זה, שנה, דגם והכל.

כאן זה פורום טכני, לא פורום חיש-גד, לא צריכים לנחש על מה אתה מדבר.

מוטי

למה כל הזמן אתם מייעצים לאנשים איפה להשקיע את הכסף שלהם!

עם כל הכבוד לך מוטי אבל הבן אדם ביקש רעש של פריקה והוא לא שאל אותך היכן להשקיע את הכסף שלו.

ולאותו בחור, אם באמת תספר באיזה רכב מדובר אולי יוכלו לעזור לך יותר.

בוקר טוב.

פורסם

בוקר טוב מר קופיקו -

ההתרעמות שלך לא במקום לדעתי.

הפורום מורכב מאנשים שייתנו לך דעות מכל גווני הקשת, וככה גם נראות התשובות.

תחשוב מה היה קורה אם אנשים היו מקבלים אך ורק תשובות בדיוק לשאלות שהם שאלו, קח אפילו לדוגמא את ההודעה שבה נפתח השרשור - הרי פותח השרשור כתב בה משפט שיש בו סתירה לוגית בסיסית ולכן תגובתי הראשונה הייתה להצביע על כך שפורק לחץ לא מוסיף לאוטו יותר כוח.

תאר לך את מפח נפשו של הבחור שהלך והשקיע את מיטב כספו ברכישת שסתום פריקת לחץ ולא קיבל ממנו אפילו סוסון אחד למרות שאף אחד לא אמר לו.

ותחשוב על זה.

מוטי

פורסם

לפני הכל לדעתי לא כדאי להשקיע ב"שיפורי כוח" לסאאב 9000 כי הרכב כבד מאוד ואתה לא תצליח לתקוף פניות בלשון המעטה (גם לדעתי התקפוד של האי בי אס שם במצב של איבוד אחיזה לא נכון והוא כמעט סיבך אותי פעם בתאונה, והיתה לבן דודי עם רכב 9000 לא מוגדש אותו קטע )

אבל בכללי הכל אפשרי .

אם אתה מעוניין להשקיע בשיפור סאאב אז תתכונן להוציא סכומים נאים , ואם הסאאב 9000 שיש לכם היא גדם האירו הידני (שחיפשתי אחרי אחת כזו שנה שלמה) אז אולי כן , אבל הסאאב המוגדשת הרגילה לא כדאי כי אתה צריך להחליף כל כך הרבה .

במקרה ואתה כן מעוניין אז הנה לך חברות שמתמחות בשיפורי סאאב

ABBOTT RACING

hirsch-performance

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

איזה ארו, הלוואי הייתה לי את המפלצת הזאת.

בכל מקרה, בישביל לשפר את הסאאב בסדנאות האלה צריך לשלוח את הרכב לחו"ל, ואין לי יותר מ10K להוציא על האוטו...

אני מתכוון לקנות מחשב של ארו, להחליף צנרת, צ'יפ בנוסף למחשב, פילטר אוויר, ופורק.....כל זה יעלה לי בסיבובת ה9K

פורסם
איזה ארו, הלוואי הייתה לי את המפלצת הזאת.

בכל מקרה, בישביל לשפר את הסאאב בסדנאות האלה צריך לשלוח את הרכב לחו"ל, ואין לי יותר מ10K להוציא על האוטו...

אני מתכוון לקנות מחשב של ארו, להחליף צנרת, צ'יפ בנוסף למחשב, פילטר אוויר, ופורק.....כל זה יעלה לי בסיבובת ה9K

בסוף הרשימה ולמרות שהבלמים של הסאאב הם בלמים דיי טובים חוץ מפעולה מעוותת לפעמים של האי בי אס אז אם אתה מתכוון להוסיף לרכב הרבה יותר כוח אז כדאי להחליף גם בלמים

אגב באבוט רייסינג יש דברים מעניין שאתה יכול לברר אם הם יכולים לשלוח לארץ ולבצע התקנה מקומית

לדוגמא

Ecopower Upgrade for 2.0 and 2.3 models WITH an Intercooler, £460.00 Part Number: BEN016

2.0 Power and Performance Data

Specification Power Torque 0-60 Mph 50-70 Mph Top Speed

Abbott Racing 190 Bhp @ 5500 Rpm 262Nm @ 2500 Rpm (197 lb/ft) 8.1 Seconds 8.7 Seconds (5th Gear) 136 Mph

Standard 150 Bhp @ 5500 Rpm 210Nm @ 2500 Rpm (160 lb/ft) 10.0 10.5 Seconds (5th Gear) 127 Mph

החלק הזה מיועד לסאאב 9000 במיוחד, ולא ל 95 או ל900 , ולדעתי דבר ייעודי שווה ,אבל אני חוזר שאם תרצה סאאב ספורטיבית ההשקעה תהיה אסטרונומית

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

באתר יש הסבר מלא לזה, פשוט תבדוק ב

products

תבחר

9000

ותמצא את השיפורים המוצעים לרכב כמו שלך, זה אחד מהם :)

Henry Miller

• תוכן חדש...