Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התאורה בלוח המכוונים ברכב סיויק 94 עושה רושם שהיא חלשה יותר. מה יכולה להיות הבעיה

אולי פיוז ,דרך אגב גם נורית אזהרה על מפלס דלק נמוך לא נדלקת -האם יש קשר בין הדברים?

תודה

פורסם

אם אין לך ראוסטט (נגד משתנה) לעמעום האורות , כנראה שמדובר בנוריות שרופות. בצע/י חיפוש לגבי מכוני ספידומטרים בהם ניתן לבצע את ההחלפה.

פורסם
אם אין לך ראוסטט (נגד משתנה) לעמעום האורות , כנראה שמדובר בנוריות שרופות. בצע/י חיפוש לגבי מכוני ספידומטרים בהם ניתן לבצע את ההחלפה.

יש ראוסטט ברכב.

כלומר, הוא אמור לעבוד אם הבעלים הקודם לא התקין פרוז'קטור כחול כדי להאיר את הלוח-שעונים. (כמו בסיוויק שהייתה לי :) )

אביעד

פורסם

יש גלגלת להגברת והנמחת עוצמת האור בלוח שעונים הוא נמצא לייד כיוון המראות החשמלי,ועם זה לא עוזר אז כנראה שנשרפו לך כמה נורות יש כ-6 נורות בערך בלוח השעונים שמפיקים אור ללוח ובקשר לנורת מד דלק לא קיים נורת דלק בהונדות 92 -95 !!!

פורסם

תודה על התשובה באמת יש גלגלת שלא ידעתי מה תפקידה ושיחקתי בה לאחרונה...

בנוגע לנורית אזהרה של מד הדלק שלא עובדת לי לאחרונה האם זה פיוז שצריך להחליף או נורית

ואם זו נורית כמה עולה הסיפור

תודה

פורסם

יששששששששש

אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל מד הדלק בצורת משאבת דלק (כמו כמו בתחנת דלק )

שהיתה דולקת כבר לא .....

• תוכן חדש...