Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בתמצות:

יש ברשותי A4 2003, מנוע 2000, מערכת מקורית (קומפוננט קדמי, טוויטרים מאחורה, וסאב פיר אייר במגש האחורי שנותק)

מה שקרה זה שכמה פעמים שנתתי לחיצה חזקה על הדוושה והגעתי לטורים יחסית גבוהים (לא מגיע לאדומים) המערכת שלי הייתה נחלשת\מזייפת ולעיתים אפילו מונמכת אוטומטית עד לווליום אפס, דבר שרק אחרי כמה דקות מסתדר,

עכשיו כשהוספתי רכיבים למערכת כחודש מהיום (אינפיניטי 650 דגם 611,סאב קיקר 12אל5) אני חושש עוד יותר, לפעמים קורה שהסאונד נהיה צורם או נחלש.

רציתי לשמוע חוות דעת מכם מה יכולה להיות הבעיה שקרתה לי כבר מספר פעמים (לא המון אבל קרתה) ועוד גם עם האבזור המקורי.

אשמח לקבל תשובות לעניין.

בברכה,

ארז.

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

בדוק בחברה אפשרות שמחשב הסלון מנתק את מערכת הנוחות ברכב בזמן עליה פתעומית של הסלד' למנוע עומס יתר על המנוע לצורך האצה פתעומית של הרכב. או שהאלטרנטור לא טוען בטורים גבוהים וזו תקלה.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
בדוק בחברה אפשרות שמחשב הסלון מנתק את מערכת הנוחות ברכב בזמן עליה פתעומית של הסלד' למנוע עומס יתר על המנוע לצורך האצה פתעומית של הרכב. או שהאלטרנטור לא טוען בטורים גבוהים וזו תקלה.

יש באמת אפשרות במחשב להנמיך ווליום או להקטין את כמות החשמל למערכת בזמן האצה?

הורדת אבן מליבי, הייתי בטוח שזאת תקלה ב100 אחוז

זה קרה לי רק בווליומים נורא חזקים ורק בהאצה ממש חזקה בכביש מהיר -

איכות הסאונד נהייתה זוועתית ושלוש פעמים קרה לי שפשוט הווליום הונמך לי בשניות לאפס כאילו איזה רוח סובבה לי תכפתור , ואחרי כמה דקות זה חזר..

פורסם

לא נתקלתי בתופעה כזו. ההפך, נתקלתי בכך שכאשר הרעש החיצוני מוגבר , הווליום עולה, ולהפך.

לא בלתי נמנע לחלוטין, זיהוי אופי נהיגה והנמכת ווליום מבחינת תכנות המחשבים ברכב על ידי יצרן הרכב, אני בכל אופן כאמור, לא נתקלתי בתוכנה כזו על אף שיש בה הגיון,

מה שמחשיד יותר שיש בעיה הינו שאתה מציין כי הסאונד מתעוות. זה ממש לא תקין. ווליום יורד ומונמך , מיילא, אבל צליל מתעוות וצורם, לא ולא, יש לבדוק במה דברים אמורים.

בקיצור, מחייב בדיקה מעמיקה יותר.

מומלץ לבדוק שמצב הטעינה והמתח הכללי ברכב אינו נופל בזמנים בהן הבעיה מופיעה, במיוחד שאין מצב של החלקת הרצועה.

ניתן לעשות זאת בשיטות הרגילות של חיבור מד זרם השראתי על קו המצבר ומד מתח בחיבור ישיר למצבר, כמו כן לבדוק בסורק תקלות, את מצב המתח במחשבי הרכב.

יתכן ויד זרה נגעה באי אילו מפריטי האודיו ואף המקוריים, והתקלה עלולה לנבוע משם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לא נתקלתי בתופעה כזו. ההפך, נתקלתי בכך שכאשר הרעש החיצוני מוגבר , הווליום עולה, ולהפך.

דני שלום,

זו לא תופעה או תקלה זה דבר מובנה במערכות שמותקנות ברכבי VW מסוג RSD400/500 (גם אצלי בגולף) קיימת אפשרות הנקראת GALA.

הנהג יכול לקבוע דרך לוח המקשים של המערכת האם עוצמת השמע תעלה (ובכמה dB ) בתלות הרעש הסביבתי.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון - ביררתי במוסך של אאודי לגבי נפילה של מתחים ובעיה באלטרנטור... אמרו לי שמתי שחסר מתח נדלקת לי נורה של מצבר שאומרת לי שאין מספיק מתח ברכב (מה שלא קורה אצלי), וכנראה הבעיה בכפתור הווליום - בהתקנה של רדיו מילאנו למערכות של אאודי, איך זה בדיוק מסביר את שזה קורה לי רק במאמץ יתר ולא תמיד יורד לי הווליום עד הסוף אלא לפעמים רק נחלש טיפה? לא קיבלתי בדיוק תשובה לזה מהם..

פורסם

יתכן שבמאמץ גבוה מחשב ניהול המנוע מנמיך את זרם הטעינה שהאלטרנטור מייצר - זה קיים בסיטרואן C5 ושווה לבדוק אם זה קיים גם אצלך. למותר לציין שנורת חוסר טעינה לא נדלקת במצב זה, והוא חולף עם ירידת העומס על המנוע.

הרעיון הוא להוסיף לנוע עוד סוסים בודדים בהאצה חזקה.

אם ההתחכמות הזו קיימת גם אצלך, שווה לבדוק במוסך איך היא מתפקדת - אולי היא שורש הבעיה.

יוסי

• תוכן חדש...