Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מי שזוכר,התייעצתי איתכם בעבר על הבאת אלפיין מניו יורק.

בסופו של דבר קניתי את המכשיר .

השבוע,ראיתי בשירשור של המפגש בצפון שמישהו החליף את צבע האורות בפאנל.

שאלתי אם אפשר אצלי,וענו בחיוב.

ששאלתי איך, ענו תשובות אבל לא של המכשיר שלי.(שאלתי על 53,כי אמרו לי ששלי זהה ל53)

כל התשובות שענו לי,לא התאימו.

מישהו יכול לומר לי בוודאות האם אפשרי להחליף את הצבעים בפאנל הנ''ל?

אם כן,איך?

נ.ב

לא יודע אם זה חשוב ,אבל הסיומת של המכשיר שלי היא:L ולא R .

בתודה מראש,

זה המכשיר:

http://www.hookedontronicsbuys.com/show_product_details.jsp?cid=24203&c=0609Froogle&b=Alpine_CDA-9854L

לירון

פורסם

תשמע , בתכל'ס ? הדגם שקנית אמור להיות אחיו\קודמו של ה9853 האירופאי ולכן אמרו לך מה שאמרו .

אם נכנסת לMENU ואין לך את התפריט של הMULTICOLOR אז זה לא ממש יעזור , לפחות זה מה שאומר קובץ הPDF של ה9853 .:shock:

בכל אופן פישפשתי באתר של אלפיין ומצאתי את הקובץ של ה9854R שאמור להיות דיי דומה .

תלחץ כאן על מנת להוריד את המדריך באנגלית מאתר אלפיין האירופי .

עמודים 17-18 הם העמודים שבהם מוסבר על הSETUP תעקוב שם , אני מצאתי את החלק שאתה אמור לבצע שם .

בהצלחה אחי .:neutral:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

latin america :)

עוד מעט הם יוציאו

alpine cda-9855G

g stands for GAZA!

מה נסגר :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם עברת על כל הפונקציות במכשיר, ועברת על חוברת ההפעלה ולא מצאת את הפונקציה שנותנת לשנות את הצבע - כנראה שהיא לא קיימת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...