Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעונין להשים את שתי המגברים שלי

בתוך קופסא מעץ...

ויש לי 2 מאוורים של מחשב

רציתי לדעת איך אני יכול לחבר אותם,

כשהרדיו דיסק נדלק שהם ידלקו

וככה גם להפך...

תודה!!!

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

בעזרת ממסר.

אל הפיקוד של הממסר מחברים את ה REMOTE של הרדיו דיסק, ומתח תקח מאיפה שנוח לך.

ואז ביציאה של הממסר תקבל מתח רק כאשר יהיה 1 ברימוט.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אתה יכול קצת לפרט לי

לא הבנתי בדיוק אני לא רוצה לעשות בעיות או משהו

מזה ממסר מאיפה אני קונה

אתה יכול להסביר לי הכול בדיוק... בבקשה

תודה

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

ממסר זה מפסק חשמלי, במקום מתג יש לך "רגל" שכאשר יש בה מתח זה כאילו המפסק על ON ושאין בה מתח זה כאילו המפסק על OFF (או להפך). לך לחנות אלקטרוניה ותבקש ממסר מתאים.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני יכול רק לייעץ לך שאם אין לך ידע בחשמל אז אל תתעסק בזה קפוץ לחשמלאי רכב ותסגור את העניין ב50 שקל או כל מתקין סטריאו

חבל שתעשה קצר ותדפוק לעצמך מגבר או משהו בסגנון

כמו כן אם אתה מרכיב לא לשכוח פיוז למאוורים

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

לא צריך להיות מדען טילים לשים סוויץ' (ממסר) למאווררים.

יותר "מדאיג" זה האם אלו מאווררים גדולים דיים בכדי לקרר את המגברים, האם ההתקנה שלהם

תתאפיין ביעילות ולא ההיפך, והאם הם בכלל נחוצים?

ודבר נוסף לפותח ההודעה, אם היית עושה חיפוש על מילת המפתח ממסר או מאוורר, היית מוצא

המון, המון, המון הודעות בנושא הזה שנטחן עד דק...

פורסם

כשאני שמתי מאוורר על המגבר(היום כבר הוצאתי אותו)

אם אני זוכר נכון חיברתי + לREMOTE במגבר ו (-) למינוס במגבר ואז כל פעם שהדלקתי את המערכת המאוורר נדלק ולהפך- למה צריך ממסר?

פורסם

כי הREMOTE מעביר מתח נמוך יחסית

ואם מדובר במאוור דלתא או משהו עם הספק חזק אז לא יהיה מספיק מתח והמאוור יכבה את המגבר ועלול לגרום גם נזק לHU.

סיבה מספיק טובה? :)

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
כי הREMOTE מספק מתח שהוא בזרם נמוך יחסית

ואם מדובר במאוור דלתא או משהו עם הספק חזק אז לא יהיה מספיק זרם והמאוור יכבה את המגבר ועלול לגרום גם נזק לHU.

סיבה מספיק טובה? :)

תיקונים באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

חוץ מיזה שהרמוט נועד לתת אות להדלקה ולא להפעלת מאווררים!

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...