Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון רודפים אחרי כמה עיריות לגבי דוחות חניה, עם עיקולים לרכב ולחשבון בנק, ללא התראה.

אני לא ממש מבין איך פקיד עיריה יכול לעקל לי את חשבון הבנק?

אחרי שאני מקבל הודעה על העיקול הם מסרבים לדבר איתי, ועם עורך הדין שלי.

לא ניתן להשיג אותם, וכשאפשר להשיג אותם הם לא מעבירים עותקים של דוחות החניה והאישורי דואר רשום או אומרים תקבל אותם עןד חודשיים.

למישהו יש רעיון בנושא?

האים לא ניתן להגיש בג"ץ נגד שיטות הגביה של העיריות?

עמית

פורסם

אין הרבה ברירות.

המדינה נותנת לעירייה אפשרות לעקל את חשבון הבנק שלך גם מבלי להוכיח לבית משפט שמגיע לה. הדבר הזה כלכך אבסורדי שאפילו מדינות עולם שלישי לא יכולות להתגאות בכזה חוק.

לי פעם עיקלו חשבון בנק על רכב לא שלי שהם עשו טעות ברישום, לקח לי שלושה שבועות לשכנע אותם שהם טועים. ובסוף הם ביטלו את העיקול.

הקטע המטורף הוא שאם אתה משלם אז כאילו הודת באשמה ואין לך "זכות" לבקש מהם את הפרטים אחרי שאתה משלם.

מה שכן אתה יכול לעשות זה לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות אם באמת לא קיבלת במשך שלוש שנים הודעה לתשלום בדואר רשום.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ישנו תקדים בנוגע לגבייה של דוחות חנייה.

אין הרשות העירונית מוסמכת לגבות דוחות חנייה על ידי פקודת המיסים-עיקולים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3742621,00.html

אבל אני הייתי מחכה כדי שיעקלו לי כדי לתבוע ייצוגית-מרוויחים הרבה כסף בתביעה כזאת ועורך הדין ללא תשלום.

בהצלחה לכולם.

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

• תוכן חדש...