Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bi-Amping לדוטק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כזאת..

שלב לפני קניית מגבר נוסף וקרוס חיצוני אני רוצה לחבר את סט הדוטק שלי בבי אמפינג עם קרוס פסיבי בשביל שתהיה אפשרות להשתמש בטיים קורקשן ולווסת ווליומים על הוופר וטוויטר בנפרד.

את הטוויטר אני אגביר בעזרת הHU בנתיים ואחבר אותו לערוץ אחר כמובן.

חשבתי לחפש איזה קרוס פסיבי שנותן אפשרות בי-אמפינג.

הבעיה היא שהקרוס של ההייבריד, למשל חתוך ב1.8K שזה המינימום של הטווח תדירויות שהטוויטר נותן אז כנראה זה לא המקום הטוב לחתוך אותו.

הקרוס של הדוטק חותך ב3.2K

יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות?

פורסם

אגב לקנות טוויטרים בנתיים זה לא אופציה.. השאלה אם יש למישהו רעיון מה לעשות? או קרוס פסיבי אחר שיכול לעזור לי?

או שמישהו פעם התנסה עם קרוס של הייבריד על סט של דוטק?

-ניסיתי לערוך את ההודעה הקודמת אבל לא היה כפתור עריכה

פורסם

איך אתה רוצה לעשות בי-אמפינג עם קרוס פאסיבי? כל הרעיון של בי-אמפינג הוא הוצאת הקרוס הפאסיבי מהעסק...

בשביל בי אמפינג צריך קרוס אקטיבי או הד-יוניט בעל אפשרויות חיתוך ושליטה על כל אחד מתחומי התדרים, באס מיד וטרבל.

אם אתה מפחד על הטוויטרים אין בעייה לחבר את המידבאסים ישירות לערוצי הגברה מהמגבר ואת הטוויטרים לחבר דרך הקרוס הפאסיבי שיגן עליהם ויחתוך אותם גבוה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מדבר על הגברה נפרדת ולא על הגברה אקטיבית.

בנתיים אני מעוניין לעשות זאת ע"י קרוס פסיבי. אומנם לא תהיה לי שליטה על נקודת החיתוך אבל תהיה לי שליטת גיינים בין הטוויטר לוופר, טיימינג (וEQ).

אז.. יש למישהו רעיון בשבילי?

:עריכה: חשבתי על רעיון - להשתמש בקרוס של הדוטק על הוופר ולהוסיף עוד אחד לטוויטרים (הקרוס שבא עם הMT11).

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...