Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על חלון חשמלי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

יש ברושתי סופר לנסר 94 , עכשיו החלון הימני אחורי מהמתג שלו לא זז אבל מהדלת של הנהג הוא כן זז..

עכשיו אני מבין שזה בעיה רק במתג כמה יכול לעלות לתקן את זה?

תודה מראש

אה ואצל מי מתקנים דבר כזה?

פורסם

תנסה קודם לנקות מגעים, אם לא הצלחת בדוק האם בכלל מגיע זרם יתכן בחלט שהבעיה היא בחיוט ולאו דוקא במתג עצמו.

המידה ואכן יש זרם, קנה מתג והחלף.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

3 אפשרויות (ולאור שהמתגים פועלים בשיטה "טורית" אך לא רק)--

1. או שהבעיה ביחידה המרכזית בדלת הנהג, במעגל של המתג בדלת הנהג (ועל אף שמפעיל את החלון האחורי) המתג תקול, ואז במצב "ניוטרל/מנוחה" (שלא נוגעים בו) איננו מעביר 2 מינוסים למתג החלון האחורי (זהו תפקיד נוסף של המתג).

2. או שמתג החלון האחורי תקול.

3. או שלא מגיע מתח חיובי למתג האחורי (ואם לא מגיע מתח שלילי, הרי זוהי האפשרות הראשונה שציינתי)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

במקרה היום הפנו אותי למתקן חלונות מדהים בירושלים

אני לא זוכר את שמו אבל הוא ברח' הרכב פינת רח' בית היוצר

הוא פתר לי בעיה בחלון ולא ביקש אפילו תשלום

הוא מאד מקצועי ונראה מאד הגון

פורסם

אהה ואם זה אחת מהבעיות שאמרתם לי .. למי אני הולך לתקן (כי אין לי מושג במכוניות )

וכמה זה גג צריך לעלות לי?

פורסם

תנסה להחליף בין המתגים של הדלתות האחוריות תראה אם החלון מתחיל לעלות ו לרדת במידה וכן אז הבעיה במתג,תיגש לפירוקיה ותקנה אחד כזה ב 50 ש"ח,במידה והבעיה לא תיפתר תיגש לחשמלאי רכב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מנסיוני עם 3 רכבים, פירוק הכפתור לגמרי מהדלת, הוצאת הצמה שלו, והשפרצת ספריי מגעים (מומלץ סרביסול אדום , 25 לבקבוק בכל חנות אלקטרוניקה) בכמות מכובדת ולאחר מכן המתנה של דקה או שתיים תפתור את הבעיה, בכל מקרה שווה לנסות.

לרסס כמה שאפשר בתוך הקופסה של המתג , עם הקשית שבאה עם הספריי ולא להתקמצן עם החומר.

בברכה, זיו.

פורסם
מנסיוני עם 3 רכבים, פירוק הכפתור לגמרי מהדלת, הוצאת הצמה שלו, והשפרצת ספריי מגעים (מומלץ סרביסול אדום , 25 לבקבוק בכל חנות אלקטרוניקה) בכמות מכובדת ולאחר מכן המתנה של דקה או שתיים תפתור את הבעיה, בכל מקרה שווה לנסות.

לרסס כמה שאפשר בתוך הקופסה של המתג , עם הקשית שבאה עם הספריי ולא להתקמצן עם החומר.

בברכה, זיו.

מאוד מומלץ לא לעשות זאת. קרה שריפוד דלת ניזוק כתוצאה משריפה שפרצה כתוצאה מניצוץ (עת לחיצה על לחצן החלון ש"טופל") , מה שהדליק את החומר שרוסס ואשר היה אמור להיות (על פי התווית במוצר) לא דליק.

הפתרון הזה מאוד מסוכן, וגם אם יוכיח את עצמו (לכאורה), הזמן עלול להיות שאול ומוגבל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...