Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שהוא יחשוב שאתה מזלזל בו?

ודרך אגב לא התכוונתי לשום עבודה שלו..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

אני התכוונתי לעבודה של בחור שיש לו בחתימה בצד שחכתי כבר איך קוראים לדבר הזה נראה לי אווטר קיצר יש בו תמונה של גבר אולי זה הוא מחזיק סאב ענק...אתם בטח יודעים על מי אני מדבר אני פשוט לא זוכר איך קוראים לו..אני ראיתי עבודה שלו וממש אהבתי אבל ההורים לא מסכימים..עדיין זה גם האוטו שלהם..והם רוצים שהתא כפפות ישאר..בעבודה שלו הוא עשה פשוט ציפוי ענק לכל החלק הזה של תא הכפפות נראה כמו חצי חבית כזאת מודבקת על הדלת חחח אבל נראה ממש סבבה..ודרך אגב הוא אמר שסלבה עזר לו..אז כנראה אתהיודע בדוק על מי אני מדבר

מה שעופר הראה לי נראה לי דרך חכמה ביותר לעשות..עופר אם אתה יכול בבקשה תעלה תמונה של התוצאה הסופית אם יש לך תמונה כזאת..וגם עוד שאלה חתכת את כל החור הזה עם דיסק? אהבתי בכל מקרה..תסביר לי רק איך עושים את זה..זה באמת יחסוך לי הרבה זמן..

עוד שאלה חשובה תענו לי בבקשה כדי שאני יוכל להתקדם עם הרכיבים שאני צריך להתקנה

ה-א-ם אפשר להשתמש בפלטת סנדביץ' במקום בMFD והיא בעובי 17 מ"מ זה בסדר נכון?

אהה והיא גם עם ציפוי מאוד דק בצבע לבן משתי הצדדים..

ה-א-ם זה בסדר?? בבקשה תענו שאני לא ישאל עוד פעם

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להשתמש בפלטת סנדוויץ לבניות רק שזה לא יהיה כל כך נוח לעבודה כמו עם MDF,כמו כן הפלטה מאוד עווה 17 מ"מ אתה צריך משהו יותר דק לבניית פוד.

הציפוי ממש ממש לא מועיל לך בבניה כי פיבר גלס לא ידבק אליו ולא יוכל להיספג בעץ דרך הציפוי הזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אוקיי סבבה אני ינסה להשיג MDF..

אבל אתה בטוח שצריך יותר דק? זה לא היה אמור להיות 19 מ"מ?

שאלה שתחשבו שהיא ממש מפגרת..מזה פוד? זה החלק שמחזיק את הרמקול? או החלק שמחזיק את הטוויטר?

פורסם

אתה לא בונה תיבה לסאב שאתה צריך שם 19 מ"מ אתה כולה עושה מבנה(שלד) מה MDF ועליו אתה מותח את הבד ואז מספיג את זה בפיבר ושם על זה יריעות ומה שמתקבל אצלך בסוף זה פוד לרמקול(בנייה מפיבר לרמקול).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נמו ידידי הכוונה ברכיבים איכותיים לא היתה הכוונה לחומרי פיבר למניהם הכוונה היתה לרמקולים טובים למגבר טוב ורדיו דיסק טוב אחרי זה כבלים RCA טובים חיווט 4 גייג' .

ולפני פודים הייתי מעדיף להשקיע באטימה זה יתן לך סאונד הרבה יותר טוב.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אם המחיר של האטימה היה הגיוני בכיף הייתי שם את כל שאר הדברים בצד ומתחיל מזה..אבל המחירים ממש בשמיים ואין מצב בעולם שאני יעשה את זה..אולי אחרי צבא כשיהיה לי עבודה עם הכנסה קבועה..

למה אתה חושב שאין רכיבים טובים מספיק בשביל לעשות בנייה?

המגבר הוא עוד שלוש שבועות מגיע מחול 100 ארמס ומעלה עוד לא סגור על הדגם..רדיו דיסק גם יכול להיות מחול..משו ברמה אלפין החדשים או פיוניר סדרות גבוהות אם לא אז רדיו דיסק קלריון 646 ומורל פולס שאפילו שהם הסדרה החלשה ביותר אם כוון טוב הם באמת שיספיקו לי..

אין מה לעשות גבר זה התקציב וזה מה שיש!

מיצובישי תודה על התיקון..כנראה שהבחור שעשה פה את העבודה הטעה אותי?? או שלסוג בניה שלו צריך 19מ"מ?

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/22-10-2002-DIY-Dash-Podiums.html

כמה מ"מ צריך בשביל עבודה כמו שלי?

פורסם

לא אמרתי שאין לך רכיבים טובים אמרתי שאין לך רכיבים . ואת הכסף שתשקיע בבנית פוד עדיף לך לשדרג את המורל פולס למשהו רציני יותר באחריות התוצאה תיהיה טובה יותר.

פורסם

אין כסף גבר גבר..

זה הבדל של 500 שקל..! נו מאני חאני..no money נייט דיינגי בראטוחה!!

פעם שלישית כבר נראה לי שאתה אומר לי דברים לגבי כסף..כסף לא זורם אצלי..יש לי תקציב מאוד דל!

ואני מנסה לעשות משו יפה לאוטו אז בבקשה ממך תפסיק להגיד דברים על איכות הרכיבים אתה מוזמן לעזור לי בבנייה אם יש לך ניסיון.

תודה

דרך אגב ראיתי עכשיו את הבנייה שלך...ונראה ממש נחמד..אז אתה באמת יכול לעזור לי פה בכמה עצות טובות..

אין סיבה שלא תעזור לי נכון?:biggrin2:

פורסם

אין לי בעיה לעזור לך אני יעשה את זה בשמחה אפילו.

למרות שאני עדיין חושב שאת הכסף של רכיבי הבניה היה עדיף לך להשקיע במשהו אחר אבל זאת דעתי ואתה תעשה מה שאתה רואה לנכון.

ראיתי את התמונות של הדלת וכמה שאלות לי אליך.

כמה איץ הוופר שנכנס בדלת?

הקומפלקס הזה של הרמקול המקורי מתפרק?(וישאיר משטח עבודה ישר פחות או יותר)

אתה רוצה שהפוד יעבוד על הנפח של הדלת או על תיבה אטומה שתבנה לו? (במקרה כזה אתה צריך לבטל את המקום לחפצים)

תענה לי על שאלות אלו ואז אני יוכל לדעת איך לעזור לך

והדבר שהכי הייתי ממליץ לך שיהיה לך שאתה עושה בניה זה סבלנות. זה העצה הכי שימושית שיש

תחכה עד שכל שכבה תתייבש ורק אז תעשה שכבה חדשה .

פורסם

שורה אחרונה בקשר לרכיבים:בעתיד אולי אני ישדרג בנתים אני רוצה שתהיה זווית ובמה קדמית טובה אפילו עם פולס

עכשיו נכנס בדלת 5.25 אינצ'...אני רוצה לשים 6.5

הקומפלקס הזה בנוי מרשת של הרמקול כמו שרואים בתמונה חריצים כאלה..שאר הפלסטיקה הזאת זה יחידה אחת..שאפשר להוריד אותה אם אני לא טועה..מחר בבוקר אני יוודא את זה..אבל רוב הסיכויים שכן והיא מוחזקת על בורג אחד או שתיים..

אני רוצה שהפוד יעבוד על הנפח של הדלת ולא על תיבה אטומה בגלל שגם אני חייב את המקום לחפצים בגלל תנאים של ההורים.

פורסם

אם אתה רוצה לבנות על המקום המקורי מבחינת נוחות זה אחלה ורק צריך לחתוך ולהגביה .

אבל יש בעיה אחת והיא גדולה והיא בגימור. לדעתי את הצביעה או במידה ותרצה לטעוף את הקומפלקס בסקיי תיהיה חייב ללכת למקצוען כי יש לך שם זוויות קשות מאוד.

אם תנסה בלבד זה יהיה זול וקל יותר וגם תוכל לעשות את זה עצמאית אבל זה לא יצא יפה.

פורסם

לחתוך ולהגביה אתה מתכוון לעשות כמו עוופר באשכול הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89151&page=1&pp=15&highlight=%F4%F8%E5%E9%E9%F7%E8+%F4%E5%EC%E5

איך אני בדיוק חותך ככה? אם איזה כלי?

זה פלסטיק...

השלב הסופי עם הסקיי אז נראה לי שאני ילךלשכנה שלי היא תופרת ווילונות בבית לחברה אז אולי היא תוכל לעזור לי...בתקווה שהיא לא תהרוס הכול חח

*** עריכה - קרא את כללי הפורום. בפעם הבאה שתכתוב גבר גבר / חחחחח / ... / אחי תמחק ההודעה שלך ***

על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לשמור על מספר כללים בסיסיים:

1. אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.
    שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם
    על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ. שימו לב שהודעות
    בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה
    שהיה בו משהו שהביא למחיקתה. לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ.
  2. אין מקום לגזענות בפורום, וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום.
    זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים
    ורעיוניים בין המשתמשים.
  3. כבדו את חברי הפורום האחרים!
  4. אם אין לכם רשיון (ולא בגלל שהוא נשלל), לא באמת מעניין אותנו לשמוע מה יש לכם להגיד בענייני מכוניות,
    אופנועים, או כל כלי רכב אחר. תחסכו מאיתנו ואל תייעצו לאף אחד. תקראו, תשכילו, תתקנו אפילו בנושאים טכניים.
    זה עלול להשמע נוקשה, אך נסיון העבר מוכיח שזה דרוש.
  5. לא להעלות תצפיות בהודעה חדשה, למעט כאלו שיעניינו את כ-ל חברי הפורום - ובמילים אחרות, דברים מיוחדים מאוד בלבד.
  6. גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים. על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב. לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר.
  7. חברים חדשים שמעוניינים להציג את עצמם, מתבקשים להעלות הודעות ברכה, שלום והגעה בשרשור (הארוך...) שבפורום הכללי:
    http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1498
    טוב לדעת שאתם איתנו, אבל לא צריך להפוך את הפורום לצ'אט.
  8. במקרה שטעיתם בתוכן ההודעה, ניתן לערוך את ההודעה המקורית ולתקן את תוכנה. אין
    לפרסם הודעת תיקון נוספת!
  9. אין טעם להגיב להודעות שכבר עבר התוקף שלהן (יצאו מהדף הראשי של הפורום שבו
    פורסמו) אלא אם ממש יש לכם מה לחדש. תגובות בסגנון "כל הכבוד על ההשקעה" לא ממש תורמות לדיון אשר גם ככה עבר זמנו. נא להמנע באופן כללי מהקפצת הודעות שלא לצורך.
    בפורום קנייה ומכירה חל איסור מוחלט להקפיץ (עיינו בכללי פורום קנייה ומכירה לפרטים נוספים).
  10. הפורום אינו מיועד לפרסומות מסחריות אשר נושאות איתן כוונת רווח. במקרה שיש לכם
    משהו מיוחד להציע לחברי הפורום, אנא פנו בדואר אלקטרוני אל [email protected].
    כנ"ל לגבי פרסומות לאתרים: אין לפרסם ללא אישור של הנהלת הפורום.
  11. גולשים אשר לא יצליחו להשתלב ברוח הפורום, ויתעקשו לפרסם הודעות
    שמקומן אינו בפורום - יועפו מהר מאוד. כל נסיון לגרום להפרעות מכוונות עלול לחשוף
    את המזיק לפעולה משפטית. לכן, חישבו פעמיים (או יותר) לפני שאתם מפרסמים הודעה.
  12. פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. כמו כן,
    זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם!!!!!!!!!!!!!! כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה
    כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".
  13. בכל בעייה ושאלה הנוגעת לתוכן פורום כללי יש לפנות לאחד מהמנהלים בהודעה פרטית.
    במקרים קיצוניים ניתן לפנות אל החתום על הודעה זאת דרך הודעה פרטית (לחצו על כפתור ה"פ אשר מופיע מתחת להודעה זאת).
  14. תנו כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו
    מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "כנסו לכאן עכשיו" וכיוצ"ב לא
    יתקבלו בהבנה. כנ"ל לגבי כותרת "ייעוץ בבחירת רכב" בפורום ייעוץ בבחירת רכב. במידה ומנהל ערך לכם את הכותרת, אל תשנו אותה ללא בירור אצל אחד מהמנהלים.
    שינוי הכותרת לאחר עריכת הנהלה עלול להביא למחיקת השרשור או נעילתו.
  15. אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את
    תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון - אך
    במקרים אחרים, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים ובד"כ גורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.
  16. אין לקשר (בפורומים ואתרים אחרים) אל קבצים או סמלונים שמאוחסנים על שרת הפורום
    של CF, אתם גוזלים רוחב פס שעולה לנו כסף לתחזק.מי שיקשר אל הסמלון שמאוכסן על
    שרת CF יאבד את היכולת לשים סמלון. כנ"ל לגבי קבצים.
  17. אנא המנעו מתמונות בחתימה. אם ברצונכם ליצור הבדלה ויזואלית בינכם לבין משתמשים
    אחרים, השתמשו בסמלון. תמונות בחתימה מסיחות את העיניים ושוברות את רצף ההודעות של השרשור.
  18. במידה ונערכה לכם הודעה על ידי אחד המנהלים, אין לשנות אותה שנית ללא אישור בהודעה פרטית מאחד המנהלים, על אחת כמה וכמה אם ההודעה נמחקה ע"י מנהל - אין להעלות את ההודעה מחדש ללא אישור מפורש!
  19. אין להקפיץ הודעות אלא לאחר מעבר יום מתאריך הפרסום המקורי (מינימום של 24 שעות, למי שלא הבין), אנא המתינו לתשובה בסבלנות. במקרה שההודעה המקורית עדיין מופיעה בדף הראשי של הפורום, אנא המנעו מהקפצה.

פורסם

אוקיי נראה לי שהבנתי..אני יעשה חורים בבנייה עצמה..ואנ ייעשה שהחורים יהיו די קרובים לרמקול ואני פשוט יכניס בורג מהצד של הדלת ואז מהצד של הבניה מאיפה שרואים לפני שאני יכניס את הרמקול אני יבריג את האום על הבורג

נשמע טוב?:)

מצטער על כל האחי וכל זה..זה בא לי בריפלקס כבר

פורסם
אוקיי נראה לי שהבנתי..אני יעשה חורים בבנייה עצמה..ואנ ייעשה שהחורים יהיו די קרובים לרמקול ואני פשוט יכניס בורג מהצד של הדלת ואז מהצד של הבניה מאיפה שרואים לפני שאני יכניס את הרמקול אני יבריג את האום על הבורג

נשמע טוב?:)

מצטער על כל האחי וכל זה..זה בא לי בריפלקס כבר

בדיוק כך.

• תוכן חדש...