Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** עריכה - קרא את כללי הפורום. בפעם הבאה שתכתוב גבר גבר / חחחחח / ... / אחי / תמערכת (במקום את המערכת) - תמחק ההודעה שלך ***

צטט:

על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לשמור על מספר כללים בסיסיים:

1. אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.
    שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם
    על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ. שימו לב שהודעות
    בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה
    שהיה בו משהו שהביא למחיקתה. לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ.
  2. אין מקום לגזענות בפורום, וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום.
    זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים
    ורעיוניים בין המשתמשים.
  3. כבדו את חברי הפורום האחרים!
  4. אם אין לכם רשיון (ולא בגלל שהוא נשלל), לא באמת מעניין אותנו לשמוע מה יש לכם להגיד בענייני מכוניות,
    אופנועים, או כל כלי רכב אחר. תחסכו מאיתנו ואל תייעצו לאף אחד. תקראו, תשכילו, תתקנו אפילו בנושאים טכניים.
    זה עלול להשמע נוקשה, אך נסיון העבר מוכיח שזה דרוש.
  5. לא להעלות תצפיות בהודעה חדשה, למעט כאלו שיעניינו את כ-ל חברי הפורום - ובמילים אחרות, דברים מיוחדים מאוד בלבד.
  6. גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים. על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב. לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר.
  7. חברים חדשים שמעוניינים להציג את עצמם, מתבקשים להעלות הודעות ברכה, שלום והגעה בשרשור (הארוך...) שבפורום הכללי:
    http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1498
    טוב לדעת שאתם איתנו, אבל לא צריך להפוך את הפורום לצ'אט.
  8. במקרה שטעיתם בתוכן ההודעה, ניתן לערוך את ההודעה המקורית ולתקן את תוכנה. אין
    לפרסם הודעת תיקון נוספת!
  9. אין טעם להגיב להודעות שכבר עבר התוקף שלהן (יצאו מהדף הראשי של הפורום שבו
    פורסמו) אלא אם ממש יש לכם מה לחדש. תגובות בסגנון "כל הכבוד על ההשקעה" לא ממש תורמות לדיון אשר גם ככה עבר זמנו. נא להמנע באופן כללי מהקפצת הודעות שלא לצורך.
    בפורום קנייה ומכירה חל איסור מוחלט להקפיץ (עיינו בכללי פורום קנייה ומכירה לפרטים נוספים).
  10. הפורום אינו מיועד לפרסומות מסחריות אשר נושאות איתן כוונת רווח. במקרה שיש לכם
    משהו מיוחד להציע לחברי הפורום, אנא פנו בדואר אלקטרוני אל [email protected].
    כנ"ל לגבי פרסומות לאתרים: אין לפרסם ללא אישור של הנהלת הפורום.
  11. גולשים אשר לא יצליחו להשתלב ברוח הפורום, ויתעקשו לפרסם הודעות
    שמקומן אינו בפורום - יועפו מהר מאוד. כל נסיון לגרום להפרעות מכוונות עלול לחשוף
    את המזיק לפעולה משפטית. לכן, חישבו פעמיים (או יותר) לפני שאתם מפרסמים הודעה.
  12. פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. כמו כן,
    זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם!!!!!!!!!!!!!! כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה
    כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".
  13. בכל בעייה ושאלה הנוגעת לתוכן פורום כללי יש לפנות לאחד מהמנהלים בהודעה פרטית.
    במקרים קיצוניים ניתן לפנות אל החתום על הודעה זאת דרך הודעה פרטית (לחצו על כפתור ה"פ אשר מופיע מתחת להודעה זאת).
  14. תנו כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו
    מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "כנסו לכאן עכשיו" וכיוצ"ב לא
    יתקבלו בהבנה. כנ"ל לגבי כותרת "ייעוץ בבחירת רכב" בפורום ייעוץ בבחירת רכב. במידה ומנהל ערך לכם את הכותרת, אל תשנו אותה ללא בירור אצל אחד מהמנהלים.
    שינוי הכותרת לאחר עריכת הנהלה עלול להביא למחיקת השרשור או נעילתו.
  15. אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את
    תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון - אך
    במקרים אחרים, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים ובד"כ גורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.
  16. אין לקשר (בפורומים ואתרים אחרים) אל קבצים או סמלונים שמאוחסנים על שרת הפורום
    של CF, אתם גוזלים רוחב פס שעולה לנו כסף לתחזק.מי שיקשר אל הסמלון שמאוכסן על
    שרת CF יאבד את היכולת לשים סמלון. כנ"ל לגבי קבצים.
  17. אנא המנעו מתמונות בחתימה. אם ברצונכם ליצור הבדלה ויזואלית בינכם לבין משתמשים
    אחרים, השתמשו בסמלון. תמונות בחתימה מסיחות את העיניים ושוברות את רצף ההודעות של השרשור.
  18. במידה ונערכה לכם הודעה על ידי אחד המנהלים, אין לשנות אותה שנית ללא אישור בהודעה פרטית מאחד המנהלים, על אחת כמה וכמה אם ההודעה נמחקה ע"י מנהל - אין להעלות את ההודעה מחדש ללא אישור מפורש!
  19. אין להקפיץ הודעות אלא לאחר מעבר יום מתאריך הפרסום המקורי (מינימום של 24 שעות, למי שלא הבין), אנא המתינו לתשובה בסבלנות. במקרה שההודעה המקורית עדיין מופיעה בדף הראשי של הפורום, אנא המנעו מהקפצה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקטע של הכפר הבדואי... שמע - אצלך המציאות הזאת קצת יותר חזקה...

אבל כן - זה חור! ואני עובד ביפו - חוץ מהאוכל שהוא סבבה - זה חור!!!

תנסה אולי לפנות לbombass ותשאל אותם איפה יש ספקים קרובים ביפו... וגם אם לא למה שלא תעשה לעצמך "יום כיף" באזור התעשיה ב"ש???

לאנוס באמת נראה לך שהם יגידו לו?
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

האמת לא נראה לי - אבל אולי הוא יחליט להזמין אצלם עבודה והם יבנו לו פודים מקצועיים ברמה טובה

במקום שהוא יבנה לעצמו פודים בנוסח "מיי פירסט סוני" (כמוני למשל) אם אתה מבין למה אני מתכוון... ורק אם הזמן אחרי כמה נסיונות ותהליך למידה נכון של בניה בפיבר הוא יבנו לעצמו פוד אמיתי משלו.

מקסימום יהיה לו יום ארוך באזור תעשיה ב"ש - לך תדע איזה דברים מעניינים הוא ימצא שם :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סוף שבוע מצוין לכולם!

נסעתי היום לסיבוב קטן אחרי מוצרים.

לקחתי שתי מספרים של יבואנים, יום ראשון אני כבר ידבר איתם. משום מה הם לא עובדים היום:)

אספתי כמה חתיכות MDF שכנראה יספיקו לי לכמה טבעות יפות..

יש לי כמה שאלות:

1. הMDF הוא בצד אחד בציפוי וצד אחד לא..זה בסדר? לפי מה שחשבתי באותו רגע שהפוליאסטר וכל הפיבר וכל זה אמור להדבק לצד אחד והצד השני לא כל כך חשוב..האם זה בסדר?

2. ראיתי בחנות אחת הם מוכרים פוליאסטר מואץ+מקשה

חצי קילו(קילו=ליטר?) 47 שקל (פוליאסטר פולי קראפט) האם קילו אחד יספיק לי או לנסות ולהשיג מחיר יותר טוב?

3. הוא הציע לי סיבי פיבר אבל הוא לא יודע איזה מספר הם..34 שקל צדקתי שלא לקחתי נכון?

פורסם

אישית אני לא ממליץ לרכוש חומר מואץ כי יש לו חיי מדף קצרים מאוד.

ביום רביעי קניתי חצי ליטר באייס בראשון (נתקעתי בלי חומר)במחיר מופקע של 49 ש"ח וכשפתחתי את האריזה התברר שהוא קוטג' (גבשושי)!-->נזרק לפח.

לגבי הסיבי זכוכית 300 גרם.

ולגבי השאלה ששאלת אותי בפרטי-הלך לי כ-3 ליטר חומר מפני שעשיתי את הבנייה מאוד חזקה ועבה,היא הייתה אמורה להחזיק זוג מידבאסים של סקאנספיק:lol:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

1. הMDF הוא בצד אחד בציפוי וצד אחד לא..זה בסדר? לפי מה שחשבתי באותו רגע שהפוליאסטר וכל הפיבר וכל זה אמור להדבק לצד אחד והצד השני לא כל כך חשוב..האם זה בסדר?

לגבי הפוליאסטר נראה לי שיספיק לי 2 ליטר בערך 2.5 אולי, אני צודק אני כולה צריך אותם בשביל קומפוננט של מורל?

לגבי הבונדו כמה צריך ממנו? בשתי חנויות שהייתי בהם היום לא יודעים מזה בכלל

יש לזה שם אחר אולי?

כמה מאיץ צריך לקנות בשביל נגיד 2 ליטר?

וכמה מקשה צריך לכמות כזאת?

תודה על העזרה!!

פורסם

אני חייב להקפיץ את האשכול הזה בגלל שאני צריך תשובה לשאלות האחרונות שלי.

תענו לי בבקשה!

תודה:)

אני מוסיף עוד רעיון שחשבתי עליו עכשיו..

אם מישהו מתחיל לעשות בנייה לרכב שלו והוא מאזור באר שבע, אני מציע שנקנה את המוצרים שצריך ביחד וככה זה יצא יותר זול, נגיד 5 ליטרים של פוליאסטר נחלק לשתיים ויצא הרבה יותר זול.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את הנושא הזה כי התקדמתי מאז, היום סוף סוף נגמר לי הפסיכומטרי ועכשיו יהיה לי יותר זמן לבניה:)

(לפני שאני מתחיל אישרו לי להקפיץ את הנושא הישן הזה)

שלב ראשון:

טבעות עץ

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/2005.jpg

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/2001.jpg

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/5.jpg

זהו פה נגמרים השלבים, פה מתחילים השאלות (כדי לא לעשות טעויות)

הרעיון הוא כזה, בגלל שיש לי קצת מקום בעייתי לבניה אז הייתי צריך קצת להפעיל את הראש

ולמצוא דרך כדי שזה יצא טוב

תגידו לי אם לעשות ככה או לא, תיקונים הערות כל מה שאתם חושבים תגידו כדי למנוע ממני לעשות טעויות.

הרעיון:

לחתוך את כל החלק המקווקו האדום

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/1.jpg

לחתוך עוד קצת את התא חפצים כדי שהעיגול עץ יכנס טוב ושלא יפריע לשום דבר

שיהיה משהו בסגנון הזה

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/3.jpg

זה סתם המצב שבו הרמקול יהיה.

אחר כך לשים זוויות והכול כן, ולעטוף את כל החלק הכחול כמו בתמונה הזאת

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/4.jpg

וגם שהעיטוף יכנס לחלק הפנימי של התא חפצים, אני מתכוון להתחלה שלו, כך שזה יצור מין המשכיות של הצורה החדשה אל תוך תא החפצים משהו דומה לתמונה הזאת, זה מה שקיים עכשיו באוטו

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/2003.jpg

מקווה שהבנתם את הרעיון שלי, אם לא אני בכיף יסביר עוד פעם.

תודה לכל העוזרים.

(ושקצב הבניות החדשות בפורום רק יגדל- מאוד אהבתי את כל הבניות החדשות שנעשו בפורום)

פורסם

כל הרעיון בבניות זה שלא תחתוך את כל הרכב...

אבל שיהיה - רכב שלך כמובן. 8)

אני חושב שיש פה בפורום ובכלל בגוגל/והעולם מספיק רעיונות לבניות.

פורסם

אתה קודם כל צריך לבנות תחתית טובה לפוד.

אתה יכול ללכת בשתי גישות

א. לחתוך את האזור שבו אתה רוצה שהרמקול ישב - זה קורה שאתה צריך שהרמקול יתפוס פחות מקום - בד"כ בניה מסוג זה עדיפה בדלת של הנהג כאשר הרכב הוא עם גיר ידני וזה בגלל שאסור להפריע לרגל שלוחצת על המצמד (קלאצ').

במקרה כזה אחרי שאתה חותך אתה סותם לרגע את החור בקרטון ועל זה אתה דוגם את צורת הבסיס של הפוד ואחרי זה מסלק את הקרטון.

ב. - לא לחתוך את הדלת ולבנות פוד שיתלבש על הצורה המקורית של הדיפון של הדלת.

במקרה שלך הייתי בוחר באופציה א' - הבעיה - אתה חסר נסיון והייתי מציע שתקנה מראש שני דיפונים מפירוק לפני שאתה הורס את שלך ואז זה ממש לא נעים.

- כשאתה עושה את הבסיס - תעשה מראש את החורים שאמורים לחבר בין הבסיס לדיפון הדלת וכבר תחשוב על פתרון הברגה הולם כמו שימוש באום או באום צפה שיודבקו לתחתית הפוד (תודה ענקית לגל על אחד המדריכים שלו)

ואחרי זה כשאתה מגיע ליצירת הזווית של הטבעות - את הזווית אתה לא לוקח לפי העין! - אתה מחבר את הטבעות לשדרת ברזל כלשהיא - מחבר מצד אחד לטבעת ומצד שני לבסיס הפוד - מרכיב את הרמקול - מחבר את המערכת - ובוחר זווית לפי שמיעה.

מצאת את הזווית הרצויה - תקבע את שדרת הברזל עם פלסטלינה פלדה ורק אח"כ תמשיך ביצירת הפוד על גבי הבסיס שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתה קודם כל צריך לבנות תחתית טובה לפוד. אפשר לעשות מפיברגלאס, אבל יהיה יותר חסכוני לעשות מעץ? אפשר לעשות דבר כזה? עץ דק

אתה יכול ללכת בשתי גישות

א. לחתוך את האזור שבו אתה רוצה שהרמקול ישב - זה קורה שאתה צריך שהרמקול יתפוס פחות מקום - בד"כ בניה מסוג זה עדיפה בדלת של הנהג כאשר הרכב הוא עם גיר ידני התכוונת אוטומט? וזה בגלל שאסור להפריע לרגל שלוחצת על המצמד (קלאצ'). אצלי הרכב הוא ידני, אני לא מתכוון לעשות זווית ממש גדולה, משהו קטן שישפר את השמיעה ואת הבמה הקדמית יספיק לי.

במקרה כזה אחרי שאתה חותך אתה סותם לרגע את החור בקרטון ועל זה אתה דוגם את צורת הבסיס של הפוד ואחרי זה מסלק את הקרטון. אתה יכול להסביר בבקשה עוד פעם בשביל מה לעשות שלב זה?

ב. - לא לחתוך את הדלת ולבנות פוד שיתלבש על הצורה המקורית של הדיפון של הדלת. זה באמת יפריע לרגל של הקלאץ', או שיש לך רעיון כלשהו שזה לא יבלוט כל כך

במקרה שלך הייתי בוחר באופציה א' - הבעיה - אתה חסר נסיון והייתי מציע שתקנה מראש שני דיפונים מפירוק לפני שאתה הורס את שלך ואז זה ממש לא נעים. רעיון טוב תודה רבה!

- כשאתה עושה את הבסיס - תעשה מראש את החורים שאמורים לחבר בין הבסיס לדיפון הדלת וכבר תחשוב על פתרון הברגה הולם כמו שימוש באום או באום צפה שיודבקו לתחתית הפוד (תודה ענקית לגל על אחד המדריכים שלו) יש לי כמה שאלות לגבי החלק הזה בבניה אני ישאל את זה בהמשך בנתיים נעזוב את זה.

ואחרי זה כשאתה מגיע ליצירת הזווית של הטבעות - את הזווית אתה לא לוקח לפי העין! - אתה מחבר את הטבעות לשדרת ברזל כלשהיא - מחבר מצד אחד לטבעת ומצד שני לבסיס הפוד - מרכיב את הרמקול - מחבר את המערכת - ובוחר זווית לפי שמיעה.

מצאת את הזווית הרצויה - תקבע את שדרת הברזל עם פלסטלינה פלדה ורק אח"כ תמשיך ביצירת הפוד על גבי הבסיס שלו. זהו גם פה יש לי בעיה קטנה, הקומפוננט בא עם קרוס אני אמור לחבר את הכולל ורק אז לחפש זווית טובה?

לנופורס תודה ענקית שאתה עוזר לי במשך כל הבניה!

גל אתה מוזמן לעזור גם, חיפשתי הרבה בגוגל וגם דיברתי עם אנשים מחול, ובעזרתם הגעתי לתוכנית שהצגתי למעלה. אני לא חותך את כל הרכב אני רוצה רק לחתוך את הפלסטיק הזה של התא חפצים וזהו.

פורסם

אם השטח של הדלת היה ישר - היית יכול לעשות את התחתית מעץ בלי בעיה, אבל אצלך זה לא הסיפור

אתה צריך לדגום בפיבר את המשטח של הדלת כדי לקבל תחתית שתתאים בול.

- התכוונתי שברכב ידני יותר טוב לחתוך את הדיפון - כי ככה הרמקול פחות בולט ופחות מפריע לרגל - זה בטיחותי - חבל שתעשה תאונה כי לא יכלת ללחוץ על הקלאץ' בגלל שהרגל נתקעה ברמקול...

- לגבי הדגימה עם הקרטון - אתה לקוח לוח קרטון ומתחיל כל פעם לגזור ממנו חלק קטן עד שתקבל צורה שתכסה את החור בדיפון של הדלת בדיוק - ואז לפי הקרטון - אם הוא מתאים בול - אתה יכול לעשות תחתית מעץ - ואם הוא לא מתאים בול אז לפחות הוא יעזור בזה שתדביק אותו עם מסקינטייפ לדיפון של הדלת ואז יהיה לך משטח חדש לדגום ממנו בסיס - משטח שיתאים בול!

לגבי הקרוס - כרגע זה ממש לא משנה איפה אתה מחבר אותו - אתה יכול להניח אותו על הגג של הרכב - העיקר שהמערכת תהיה מחוברת בכדי שתוכל לכוון לפי השמיעה שלך.

וגם אחרי שתעשה את הפוד - אתה יכול לחבר את הקרוס איפה שבא לך - אפילו בתא המטען.

אלא אם כן אתה רוצה לבנות פוד שגם יראה את הקרוס כחלק מהרמקול - אבל זאת סיבה לפריצה לרכב...

Pioneer TS-X150

פורסם

נראה לי שלא ממש הבנת את התוכנית שלי.

אני ינסה להסביר עוד פעם.

אני רוצה לחתוך את כל החלק של הרמקול שיש עכשיו ברמקול לפי הסימון בתמונה הזאת:

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/1.jpg

אחרי זה נוצר משטח חלק! אני מתאים שם לפי שיטת הקרטון (או דף זה לא משנה) צורה שבה אני רוצה שהצורה הסופית תראה.

עליו מוצא זווית מדביק את הזווית ואת הטבעות עץ, עוטף את הכול עד לחלק הזה:

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/4.jpg

ולמרוח את התערובת על כל החלק הזה, ככה שבין הטבעת עץ והתא חפצים הזה לא יהיה מרווח או משהו אלא יהיה מתוח על זה בד שבסוף יהפוך לחתיכה אחת.

ואת כל התא חפצים ואת כל הטבעות עץ אני עוטף אחר כך בסוג בד כלשהו שעוד לא החלטתי.

פורסם

קודם כל - אתה חותך את החלק החיצוני של הכיס חפצים בדלת - קצת חבל שלא יהיה לך מקום לאחסון של דברים חשובים. אבל אם זה מה שאתה רוצה לעשות לך על זה.

אם ישאר לך חלק רופף של הכיס - רוב הסיכויים שזה יראה מכוער מאוד אחרי שתסיים לבנות את הפוד - זה פשוט לא יתחבר יפה. הפוד צריך להתחבר על הכיס, או להחליף את כולו כדי שהמראה ישאר אסטטי.

אלא אם כן אתה מתכוון לעשות חור - להדביק את הטבעת בזווית ישירות לדיפון של הדלת ועל כל זה למרוח פיברגלאס - מאוד מסוכן מבחינת זה שאתה הלול להרוס את המראה האחיד של הדיפון - אתה תצטרך סביר להניח למרוח פיבר על כל הדלת בצורה כזו או להשתמש בחומרים בכלל אחרים שקשורים לפלסטיקה ולכאן אני לא נכנס.

אתה יכול או להקשיח את כל הדיפון בפיבר ולקבל דלת שלמה - מאוד בזבזני בחומר ובזמן - לא ממליץ בכלל - גם יעלה לך הון!

או שאתה יכול להבין שאין לך ברירה ואתה צריך להשקיע גם זמן וסבלנות בבניית בסיס לפוד ורק אח"כ לעשות את שאר השלבים.

זה נשמע כאילו שאתה רוצה "זבנג וגמרנו" תשכח מזה - לא יילך.

אם אין לך סבלנות - אל תעשה את זה.

עבודה עם החומר הזה מתוך קוצר סבלנות יכולה להוביל אותך לתוצאות נוראיות - ואני מתכוון לבריאות שלך.

תפקיד לעבוד לפי כללי בטיחות מאוד נוקשים ומתוך ידיעה שנסיון לקצר בשלבים יוביל אותך לבזבוז של כל המשאבים שעומדים לרשותך: זמן, בריאות, כסף.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...