Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

04:19 בבוקר. קרוב ל-24 שעות על הרגליים.

ועוד שעתיים אני אמור לקום, בשביל ללכת לעשות את השירות הצבאי שלי, שהוא ב-מ-ק-ר-ה, במשטרת ישראל.

שמעו, באמת ובתמים. נמאס לי. ידעתי שהרגע הזה יגיע, והנה הוא הגיע.

נמאס לי לשמוע את אותם המתחסדים, שאומרים שהשוטרים במדינה לא עושים כלום, שהם יושבים על התחת כל היום בניידת, שותים קפה ואוכלים דונאטס. אלוהים. אם אין לכם משהו טוב להגיד, או אם אתם בכלל לא יודעים, אל תגידו. זה עדיף בהרבה על להוציא שטויות מהפה.

ההודעה פונה לאותם מתחסדים עובדי אלילים שמכפישים את אלה שמגינים עליהם.

סתם שאלה רטורית:

זרקו לכם רימון בחצר/שרפו לכם את האוטו/ירו על הבית שלכם/לידו/בסביבה/גנבו לכם את הרכב/פרצו לכם לבית/ירו בכם/אכלתם מכות מכמה בני מיעוטים שסתם היה להם משעמם/דקרו אתכם ערסים/חתכו לכם את הז*ן. למי תפנו? נכון מאוד, למשטרת ישראל.

אולי אם לא היה מעורב ביטוח בכל הסיפורים לא הייתם מגישים תלונה בחלק מועט מן המקרים, אבל ברוב המקרים - כן. נכון?

למה? כי אתם רוצים שיתפסו את הבני ז***ת שעשו לכם את זה. נכון?

אין לכם פשוט שמץ של מושג מה קורה במדינה הזאת. באמת. אין לכם מושג כמה זבל יש במדינה הזאת, בכמויות חסרות כל פרופורציה למציאות, ואתם בשלכם, מזבלים את המוח. דיי, נמאס.

הגיעו מים עד נפש!

אין לכם מושג עד לאיזה רמות מגוחכות הפשיעה בארץ הגיעה. למשטרת ישראל, כולל שח"ם ומתנדבים, יש באיזור ה-70 אלף שוטרים. וזה כלום. אין כוח אדם לטפל בחצי מהמקרים שדורשים חקירה.

אז כן, יש כזה דבר שנקרא סדרי עדיפויות, מילה נפוצה בקרב משטרת ישראל. אז כן, יטפלו בחקירה של תיק רצח, בו נרצחה ילדה בת חמש ובת דודתה עקב זיהוי שגוי, מאשר שיתעסקו בגניבת ג'אנט ברזל שכבר איכשהו נמצא בדרכו בצורה אחרת לאולימפיאדת בייג'ינג ההולכת וקרבה.

באמת סליחה, אבל זה בלתי נסבל.

המשטרה תעדיף לטפל בכנופיות גנבים, שגונבות בשיטות מיוחדות, מאשר בכמה נרקומנים שגנבו 200 שקל מהבית שלכם, כן, אין ספק בכך, אבל מכאן ועד לקטרנות בלתי נסבלת על תפקוד המשטרה - הדרך ארוכה. כשאני רואה את רמות הפשיעה באיזור מגורי, פשוט אני לא יודע איפה לקבור את עצמי. קן צרעות זה כבר מזמן לא, בור נחשים זה מחמאה.

נמאס לי כבר לשמוע את הדברים האלה, נמאס לי לראות את הישראלי המכוער, שמקטר ומקטר, ושתמיד לא טוב לו, ושתמיד דופקים אותו, ושתמיד שותים לו ואוכלים לו.

כל כך רע לכם? קדימה, לכו, תתנדבו, תשמרו על החוק, על הסדר במדינה האנארכיסטית הזאת, תנו שעתיים, שלוש בשבוע, אתם תראו שאתם אפילו רחמנא ליצלן - ליהנות מזה, לקבל סיפוק כלשהו, לא פעם ולא פעמיים סיפרו לי שוטרים על מתנדבים שהתחלקו על השכל מאז שהתחילו להתנדב, והם באים כל יום אחרי העבודה, מתנדבים עד שעות הלילה הקטנות, ולמחרת אותו סיפור.

אבל לא, אתם בטח תעדיפו לשבת בבית, על התחת השמן שלכם, לאכול גלידה טעימה ולקטר, ולקטר, ולקטר ולקטר על אוזלת היד של משטרת ישראל, על חוסר תפקוד השוטרים, על יחס מזלזל, ועל כהנה וכהנה טיעונים מוזרים, שלעיתים יהיו נכונים, אבל אל תשכחו: יחס גורר יחס.

הכבוד למשטרה בארץ שואף לאפס, וזה מתחיל בכם, וזה נגמר בכם.

תתיחסו לחוק, ולשוטר בזלזול, ותקבלו יחס הוגן בהחלט, אפילו אם תזכו - באקדחים שלופים, ויאמרו אמן שתקבלו כדור בתחת.

נו קדימה, קראתם? יופי.

הזיז לכם? לכו לתחנת המשטרה, תתנדבו, תנסו, תראו מה זה עבודת משטרה. תעשו את השינוי במקום לבלבל את הביצים, חבורת משטינים קטרנים שכמותכם. לכו, תשנו את התדמית, תעשו את המדינה הזאת למקום יותר טוב לחיות בו. תתנדבו לבילוש, לסיור, לתנועה, תעשו משהו, תשנו, במקום ללכלך וללכלך, כי נמאס כבר לראות את זה. באמת שנמאס.

אם קראתם עד לכאן, וממש לא הזיז לכם, אל תטרחו להגיב, זה לא מעניין אף אחד. את התגובות הילדותיות והסטיגמות תשמרו לעצמכם ולהורים שלכם.

יאללה עופו לי מהשרשור.

שלד

(שעל סף קריסה נפשית)

נ.ב.: נראה למי תתקשרו קודם, כשחס וחלילה יאנסו את הבת הקטנה שלכם, או חס וחלילה אמא שלכם, או חס וחלילה ידקרו את הבן שלכם, ואני יכול לחשוב על עוד מיליון תרחישים. ותחשבו על זה.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלעד, אני מצטער לומר לך, אבל מהנסיון שלי, יש בעיה כשאזרח צריך שהמשטרה תטפל במשהו.

לא מעט נתקלתי בזה, והנושא האחרון הוא השדה שיש למשפחה שלי, שבחור אחד החליט שהוא מכניס את הבקר שלו פנימה והשחית את כל עצי הפואולוניה, מה המשטרה אמרה לאחר הגשת התלונה? שהיא דוחה כרגע את החקירה, משטרת קצרין.

לי אישית אין נסיון טוב איתם, מצטער.

פורסם

ארזארז,

תקרא שוב את כל ההודעה שלי.

וסתם עוד משהו רציתי להוסיף.

בדיוק ראיתי לפני כמה ימים תוכנית בטלוויזיה על הולנד ועל הסכרים שלהם ועל שטפונות שפקדו אותם בעבר.

שם כשאנשים חווים שיטפון בילדות זה מדרבן אותם והיום הם מומחים לבניית סכרים ולגיאוגרפיה ימית.

כאן זה גורם לאנשים לברוח ממים.

ותחשבו על זה.

אלעד

פורסם

מה לעזעזל רצית להגיד עכשיו בזה?!

ואם אתה על סף התמוטטות נפשית, תצא על קב"ן.....אנשים כמוך לא צריכים במשטרה...

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
כל כך רע לכם? קדימה, לכו, תתנדבו, תשמרו על החוק,
אני משלם כמה אלפי שקלים כל חודש למס הכנסה בשביל שיספקו לי שירותים, ביניהם שירותי שיטור. המשטרה לא עושה לי טובה, אני באופן עקיף משלם להם את המשכורות. לבקש ממני להתנדב במקביל זו חוצפה. התנדבות לא צריכה להחליף את השירותים שהמדינה מחוייבת לספק אלא להוסיף עליהם בעיקר לטובת מיעוטי יכולת שאינם יכולים לעזור לעצמם.

לגבי המשטרה, אני מכיר לפחות שני מתנדבים במשטרת התנועה ויודע לפחות איך חלקם מנהלים ומתנהגים. לא בדיוק אור לגויים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רוב התלונות והמענות פה בפורום הם על משטרת התנועה.

ומה לעשות - בכלליות - ברגע שלגוף יש כח כזה בכל מדינה - תפוחים רקובים מוציאים לו שם רע.

ומה שנשאר בסוף היום - זה השם הרע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כל כך בא לי לנעול את השרשור מחוסר עניין לציבור...

תראה, נכון שהמשטרה כן עובדת. עובדה - בתי המשפט עמוסי עבודה.

אבל האם המשטרה נותנת מענה לאזרח? האם היא נותנת לו תחושה שהוא מוגן, שאם נעשה לו עוול מישהו יטפל בו? לא. היא לא.

המשטרה משדרת זלזול באזרח הקטן ובמצוקותיו, והיחס של האזרח חזרה למשטרה הוא בהתאם.

פורסם

כל כך רע לכם? קדימה, לכו, תתנדבו

מה אתה מציע ? שבכל מקום שמדינה לא מצליחה לעמוד במילוי המשימות שלה היא תסמוך על האזרח, שמשלם מיסים, אבל אחרי יום העבודה ביום א' יתנדב למשטרה כדי לעזור ?

ואחרי יום ב' יתנדב בבית חולים - כי גם שם יש סדרי עדיפויות ?

וביום שלישי יתנדב במעון לנשים מוכות ?

וביום רביעי יתנדב באגודת צער בעלי חיים ?

וביום חמישי יתנדב באגודת אלו"ט ?

וביום שישי יתנדב באגודה למען החייל ?

וביום שבת יתנדב בהוסטל לחסרי בית ?

פתאום הוא יגלה שנגמרו לו הימים בשבוע, ועדיין רשימת הגופים שצריכים מתנדבים רק בתחילתה.

ההתנדבות היא פעולה מבורכת, אבל אסור למדינה לא לספק צרכים חיוניים לקהילה, תוך הסתמכות על ההתנדבות של אזרחיה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מה אתה מציע ? שבכל מקום שמדינה לא מצליחה לעמוד במילוי המשימות שלה היא תסמוך על האזרח, שמשלם מיסים, אבל אחרי יום העבודה ביום א' יתנדב למשטרה כדי לעזור ?

ואחרי יום ב' יתנדב בבית חולים - כי גם שם יש סדרי עדיפויות ?

וביום שלישי יתנדב במעון לנשים מוכות ?

וביום רביעי יתנדב באגודת צער בעלי חיים ?

וביום חמישי יתנדב באגודת אלו"ט ?

וביום שישי יתנדב באגודה למען החייל ?

וביום שבת יתנדב בהוסטל לחסרי בית ?

פתאום הוא יגלה שנגמרו לו הימים בשבוע, ועדיין רשימת הגופים שצריכים מתנדבים רק בתחילתה.

ההתנדבות היא פעולה מבורכת, אבל אסור למדינה לא לספק צרכים חיוניים לקהילה, תוך הסתמכות על ההתנדבות של אזרחיה.

:mm_yeah:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

שלד, עם יד על הלב, בכמה אבטלה סמויה נתקלת במשטרה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כמו שאני אומר תמיד, למדינה יש אינטרס ברור שהמצב ישאר כמו שהוא, בבלאגן...

אחרת פיתאום 120 ח"כים ועוזריהם ימצאו את עצמם מחוסרי תעסוקה...

פיתאום יהיו צריכים לטפל בחינוך, במקומות עבודה, בבעיות של זבל ומיחזורו או בשחיתויות רחמנא ליצלן...

ועוד משהו, אם היתה יד יותר קשה מול עבריני רכוש, היתה פחות עבודה למישטרה.. שוב, תעודת עניות לממשלה (הזו והקודמות לה שמעודדות פשיעה!)

המישטרה היא הזרועה המבצעת בשטח, היא כפופה לאותו גוף מדיני שמבחינתי, ב 20 שנים האחרונות, ניכשל שוב ושוב...

באמת לא קל להיות שוטר, אם תחשבו על זה, ההיתמודדות עם אוכלוסיה שתמיד באה בתלונות, ולרוב היתמודדות עם אנשים לא הכי "תרבותיים"...

אגב, האם למישהו יצא ה"עונג" להזמין שוטר אחרי פריצה? מישהו הציע לו מים, קפה או משהו לאכול?

כשפרצו לאמא של אישתי הגיעו שוטרים, והיא כיבדה אותם בקפה ועוגות תוצרת בית...

אחד מהשוטרים פלט ש"כבר הרבה זמן לא קיבלו אותנו ככה"....

תחשבו על זה... עבודה כפוית טובה, עם אנשים שלרוב גם אם תעזור להם לא יקירו לך תודה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני אענה לך בדוגמא טרייה מהבוקר.

כביש 444 , בקטע שבין צומת בית נחמיה לצומת הכניסה המזרחית לשוהם.

בירידה מכיוון שוהם לצומת בית נחמיה , בכביש פתוח לחלוטין בו לא יצא לי לראות אף לא תאונה אחת בשבע השנים האחרונות (נסיעה יומ-יומית) , אוקטביה סמוייה ובה שוטר עם ממל"ז , ולפניה סובארו B4 של מתנ"א. שניהם נראים ממש , אבל ממש ממש עסוקים. כמובן שהפרנסה מובטחת. כביש פתוח עם ירידה לא ממש מתונה - המהירות של האיטיים שם היא כ-110 במקום 90 המותרים.

כמעט ממול , הונדה אקורד ומסביבה 3 שוטרים מבודחים מסתובבים באפס מעש.

7-8 שוטרים , לפי הספירה שלי - יושבים ועושים אפס ,ברוב המקרים , או לוכדים נהגים בשביל למלא את הקופה הציבורית ללא שום תרומה לביטחון הנהגים.

רוצה סוד קטן ? התנדבתי ליח' תנועה. שנה וחצי בערך. חוץ מלהסתובב ברחובות סיבובי דאווין - התרומה הייתה אפס , וזאת עקב אי הגדרת יעדים על ידי מפקדי היחידה וארגון ברמה שילד בן 3 יכול לעשות עם יד קשורה מאחור.

כל עוד למשטרת תנועה יש את היכולת והאפשרות לבזבז כ"כ הרבה משאבים על אפס מעש במקרה הטוב , והצקה לאזרחים במקרה הגרוע - תדמיתם תהיה בעיניי אפסית ואף פחות מכך.

לגבי שאר יח' המשטרה - אני בהחלט מבין לליבך , וזה נכון ברובו - אבל בעיניי צמרת המשטרה היא זו האחראית למחדל בו חלק מכוחותיה נמצאים באפיסת כוחות , וחלק אחר מתבטל או לא עושה את עבודתו נאמנה.

שים לב שרוב התלונות בפורום הם נגד שוטרי תנועה ולא נגד המשטרה בכללותה.

פורסם

אני אעלה את התמונות עוד היום, שוטר(ניידת משטרת התנועה) הלך לעשות סידורים קניות וכ..

והוא חנה בחניית נכים למעלה משעתיים.

פורסם

הדוגמאות רבות.

השוטרים תופסים אזרחים על דברים שהם בעצמם עושים. אם היה לי כאבל לפלאפון הייתי מעביר תמונות שצילמתי.

אני נוסע ברח' (אפשר לקרוא לזה שדרה) אורי צבי גרינברג בבאר שבע, ישנה צומת מרומזרת ולאחרייה עלייה עם 3 נתיבים, בצומת 4 נתיבים 2 שמאלה 2 ישר. שוטר מהמשטרה הירוקה עומד בנתיב השמאלי ביותר, חותך לנתיב הימני וכמעט גורם לתאונת שרשרת. זה לא ניגמר בזה. המהירות המותרת היא 60. הוא נסע בעלייה לפחות על 100 קמ"ש ולאחר מכן יש רחוב נוסף שהמהירות היא 50 הוא נסע שם מעל 100 כי זה רחוב ארוך. שלא נדבר על זה שהכל בלי איתות!.

החלטתי שאני לא מוותר כי זיהיתי אותו וזה מישהו מהשכונה. נסעתי אחריו, הגעתי למקום שהוא גר

ואתם יודעים איזו משימה מאוד חשובה הייתה לו לעבור את כל העבירות הנ"ל?!

להגיע לבית, להעמיס את הילדים הכלב ואת האישה על הניידת (עוד עבירה) ולהמשיך לנסוע בפראות. צימלתי אותו עושה זאת.

ועוד משהו:

אני מתנדב במשמר האזרחי בעיירות.

יש איזה שוטר בעיירות שהתפקיד שלו זה לעשות יומן לילה. כמובן שזה מתחלף בין השוטרים אבל יש שוטר אחד שתמיד אבל תמיד צריך להתחנן אליו שיפתח לך את השער של התחנה שאתה מגיע עם ניידת (למרות שזה התפקיד שלו, סה"כ ללחוץ על כפתור, עבודה מאוד מאוד קשה) ואתם יודעים למה צריך להתחנן?!

כי הוא תופס 3 כיסאות, לוקח כרית ושמיכה והולך לישון! הטלפונים יכולים לצלצל עד מחר וניידות שרוצות לצאת לפעילות גם יכולות לחכות, יש זמן.

משטרת ישראל כמובן לא כולם היא לא חבורה של צדיקים הנלחמים בפשע. יש כאלה שמנצלים את הסמכות לרעה.

• תוכן חדש...