Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בעיה מוזרה שהמחוג של המהירות מתנדנד בתאוצות כאילו רוטט.

בגלל מה זה נגרם ומה צריך לבדוק .

ובבקשה הצעות שאפשר לעשות לבד ובלי ללכת למוסך.

ועוד שאלה על הדרך.

לפני כמה שנים היית לי בעיה עם מד חום שלא עבד בכלל, החילפו נראה לי תרמוסטט והמחוג התחיל לעבוד אבל המיקום הנורמלי שלו הוא בערך 1/6 מהסקלה במקום בחצי. שמעתי צריך אולי להחליף יוניט חום או משהו כזה, השאלה שלי האם אפשר לעשות את זה לבד איזה יוניט לקנות איפה בערך הוא נמצא כדי להחליף ומה בערך מחירו?

תודה

פורסם
בקשר למחוג תבדוק / תחזק את הכבל .

שלום.

מכיר את הפתגם סייג לחכמה שתיקה!!! כלומר אם אתה לא יודע שתוק!!! ותן לאלה שיודעים לענות וכך גם תלמד משהוא ואז בפעם הבעה תוכל לעזור :shock: .

כאשר המחוג בשעון הספידומטר רוטט יכולות להיות מיספר סיבות.

1] שים לב בחור "כבל מד אוץ מחוזק מידי"

2] כבל פגום היתכלפות הציפוי הפנימי [ציפוי טפלון].

3 ] הכבל עובר בפיתול לא נכון ועובד קשה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לגבי הכבל ספידומטר: אני מציע לך להחליף אותו לכבל חדש מכיוון שכרגע הוא בשלבי גסיסה וזו שאלה של זמן עד שלא יהיה לך ספידומטר בכלל.

אפשר לעשות לבד אך צריך לפרק את הלוח שעונים,לא חייבים להוציא אותו לגמרי,רק שתהיה גישה לפרק את הקונקטור מאחורי לוח השעונים ולחבר את החדש, כבל עולה כמדומני סביב ה 100 ש"ח .

לגבי היוניט חום ושעון החום, במצב נורמאלי המחוג צריך להראות לך חצי\שלושת רבעי חום, לכן רוב הסיכויים שהיוניט של השעון חום לא מתאים ויש להחליפו.

יש לאתר את היוניט חום שיושב על הבלוק מנוע בחלק התחתון שלו,לפרק את ההברגה של היוניט ולהבריג יוניט מתאים.

פורסם

גם לי השבוע בDL היתה בעיה כזו עד שהכבל הפנימי נשבר והפסיק את פעולת הספידומטר.ומד המהירות. החלפתי לכבל אחר והבעיה נפתרה .

פורסם

פעם פתחתי את לוח השועונים להחליף נורה, אבל היית לי בעייה להוציא את כבל הספידומטר, איך בידיוק מוציאים אותו? ואיפה הוא מחובר בתא במנוע?

בקשר ליוניט חום, האם אפשר לחבר את היוניט הזה לבד בלי מוסך? ואיך אני יודע איזה חלק לקנות בחנות החלפים? מה יהיה בערך מחירו?

פורסם

כדי להגיע לכבל ספידומטר תפתח מכסה מנוע תעקוב אחרי הכניסה שלו לתוך הרכב בקיר אש יש שם אטם גומי בגודל מטבע חצי שקל . בתוך הרכב מעל הדוושות תפרק את הכיסוי פלסטיק שבא מתחת הבירכיים כשאתה נוהג ואז תכניס יד ותמשיך עם הכבל עד שתרגיש את החיבור שלו ללוח שעונים . כדי להוציא אותו תמשוך אותו חזק החוצה מהחלק הצמוד ללוח שעונים.בקצה השני המחובר לגיר

תשים לב כשאתה מפרק עם מפתח 17 את הכבל-ישנה שן שיושבת בהרכבה ממש באמצע.אם יש בעיה תפנה אליי בפרטי. לגבי יוניט חום כמה שזכור לי מקורי עולה בערך 180 ש"ח.

פורסם
גם לי השבוע בDL היתה בעיה כזו עד שהכבל הפנימי נשבר והפסיק את פעולת הספידומטר.ומד המהירות. החלפתי לכבל אחר והבעיה נפתרה .
ספיד=מהירות

מטר=מד

ספידומטר=מד מהירות

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...