Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אתמול קיבלתי את הקומפוננט הנל מארצות הברית ואני מחפש מגבר טוב שיוכל להרים אותו בכבוד

המגבר יחובר לקופוננט הנל בלבד בלי סאב וופר ואובלים שיש לי כבר מגבר בשבילם

התקציב הוא עד 1500שקל לקנייה בארץ

תודה רבה מראש

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

זה לא ייאמן עכשיו כל פעם שתבוא המילה מגבר תמיד יוצמד לו המילה z4200 כמו שהיה עם ה jbl75.4, למה לעזעזל z4200 למה הוא צריך מגבר 4 ערוצים למה?! וזה לא שאני אומר שהוא מגבר לא טוב, אבל הוא מסביר במפורשות שהוא רוצה מגבר רק בשביל הקומפוננט, אבל העדר חוזר z4200 קיצר אחי כל מגבר 2 ערוצים יספק אותך אני יודע של soundstream וגם ל strom יש מגברי 2 ערוצים בתקציב הנ"ל שיכולים לספק אותך, יש גם את הרוקפורד 2002 שנראה לי נכנס בתקציב שלך ה 3002 נדמה לי בכמה מאות שקלים עובר את התקציב.

פורסם

בינתיים לא התקנתי כי היה חסר לי הקומפוננט הקדמי אבל אני בכל זאת יפרט את החלקים שנמצאים ברשותי כרגע

פיוניר 8600

אינפינטי קאפה פרפקט 6.1 שקיבלתי אתמול

סאבוופר גי אל אודיו 10W6

מגבר מונו גי בי אל 1201

התכנון לעשות את ההתקנה עוד השבוע בתקווה שאני ימצא מגבר

בקשר לאטימה בינתיים המקורית של האוטו (שהיא טובה מאוד)מספיקה לי

תודה שוב,אלי

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
זה לא ייאמן עכשיו כל פעם שתבוא המילה מגבר תמיד יוצמד לו המילה z4200 כמו שהיה עם ה jbl75.4, למה לעזעזל z4200 למה הוא צריך מגבר 4 ערוצים למה?! וזה לא שאני אומר שהוא מגבר לא טוב, אבל הוא מסביר במפורשות שהוא רוצה מגבר רק בשביל הקומפוננט, אבל העדר חוזר z4200 קיצר אחי כל מגבר 2 ערוצים יספק אותך אני יודע של soundstream וגם ל strom יש מגברי 2 ערוצים בתקציב הנ"ל שיכולים לספק אותך, יש גם את הרוקפורד 2002 שנראה לי נכנס בתקציב שלך ה 3002 נדמה לי בכמה מאות שקלים עובר את התקציב.

אתה זכאי לדעה משלך ואני זכאי לדעה משלי.

הבחור רשם שיש לו הגברה ל- "אובליים" (6*9) ולסאב שלו, הסקתי מכך שהכל מחובר על מגבר 4 ערוצים אחד.

מסיבה זו המלצתי לו על מגבר 4 ערוצים והייתי ממליץ על רכישת מונו.

כמו כן, אם תשים לב בעריכה ביקשתי פירוט של הרכיבים.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללכת על מגבר של זאפקו הוא יעשה לך פלאים לסט, הדגם אם אני לא טועה reference 200.2 www.zapco.com המחיר אם אני לא טועה בסביבות 1600 ש"חTREO

פורסם
אני הייתי ממליץ לך ללכת על מגבר של זאפקו הוא יעשה לך פלאים לסט, הדגם אם אני לא טועה reference 200.2 www.zapco.com המחיר אם אני לא טועה בסביבות 1600 ש"חTREO
אני הייתי ממליץ לך להפסיק לפרסם את זפקו, והכל מתוך התממות והתיימרות לעזור.

יש לך אינטרס כלכלי תצהיר עליו בגלוי.

מתוך 13 הודעות 3 לפחות מפרסמות את זפקו.

חצוף.

פורסם

3 מתוך 13 זה לא כל כך הרבה ומעניין אותי מה כואב לך שאני מעריץ את zapco יש בעיה מסויימת שאני צריך לדעת

פורסם
3 מתוך 13 זה לא כל כך הרבה ומעניין אותי מה כואב לך שאני מעריץ את zapco יש בעיה מסויימת שאני צריך לדעת

תעריץ את זפקו עד מחרתיים. אתה נראה מתאמץ יתר על המידה לשווק מוצרים שלהם. יחסית למספר ההודועות הזעום שלך בפורום 3 זה המון. כמעט רבע.

פורסם

אין לי שום אינטרס כלכלי פשוט חזרתי מארה"ב וראיתי ושמעתי המון זאפקו ואני פשוט מתלהב מהחברה אני לא מרוויח מזה כלום אז אסור לי להמליץ.

אני רואה פה חברה שממליצים על אותו מוצר 100 פעם למה לי אסור אני לא מוכר אני ממליץ.

פורסם

אתה מוזמן אני לא מוצא שום דבר פסול אלא אם כן זה הורס לך מכירות אני לא יודע אבל יש פה משהו שמפריע לך, יש לך כנראה בעיה, אבל תדבר אם המנהלים ותודיע לי, כי גם בכללים כרגע לא ראיתי שום דבר פסול בזה, כי אני לא חנות לא יבואן בעצם אני כלום בתחום חוץ מאוהב סאונד ומושבע למוצרים טובים ואם תרצה לראות את המערכת שלי כשאני יסיים אותה אתה מוזמן רוב הסיכוי שיהיה בא זאפקו אני מחכה להצעת מחיר אז יום טוב שיקה.וקח את החיים בקלות כי נראה לי שאתה כבד..

פורסם

יש פגמים בסיפור שלך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1037330#post1037330

11/8/06

יש לי המלצה טובה בשבלך יש ל www.zapco.com מגבר שנקרא i-250 זה מגבר שנותן 250w rms במונו זה מגבר שיפעיל לך את הסאב שחבל על הזמן לי אישית יש zapco סוף הדרך של מגברים אם אני לא טועה המחיר נא בסביבות ה-1000 ש"ח treo.............o.k
לפי הההודעה שלך היום 16/8/06 אתה מתכנן לקנות ומחכה להצעת מחיר.

אז יש לך או שאתה מתכנן לקנות ו- "מחכה להצעת מחיר" ?

חוץ מזה אם לעבור על ההודעות שלך אתה לא צריך הצעת מחיר כי אתה בקיא מאוד במחירים שלהם.

תראה מבחינתי את לא דובר אמת כי-

א. אתה לא מזדהה בשם שלך.

ב. רוב ההודעות שלך משבחות את זפקו, מתאמץ יתר על המידה.

ג. יש פגמים בגרסא שלך.

במידה ואני טועה אני אתנצל וייקח חזרה את כל מה שאמרתי. אבל קשה לי להאמין שדבר כזה ייקרה.

בברכה,שי.

• תוכן חדש...