Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הפך לוויכוח ביניכם - למה שלא תעברו להודעות פרטיות?

לפי מה ששמתי לב - יש לך מונו שמגביר את הסאב

לפי מה שאני מבין... אתה מגביר את האובליים על הHU עצמו ואתה רוצה רק להגביר את הקדמיים

למען האמת - זה רעיון חכם.

דווקא כן הייתי ממליץ לך לקנות מגבר 4 ערוצים ולא 2

בצורה כזאת אם אתה תראה שאתה רוצה להגביר יותר את האובליים - יש לך ערוץ פנוי

וגם יש לך אופציה עתידית להגביר את הסט הקדמי שלך בבי-אמפינג.

אני בעצמי רוצה לקנות מגבר בקרוב, ההעדפה שלי היא למגבר חדש אבל יש גם הצעות נהדרות עכשיו של יד שניה בפורום... בכל מקרה המחירים בארץ של מגבר חדש, לדעתי - אסטרונומיים

אני מעדיף לייבא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר בבקשה הצעות ספיצפיות למגברים מתאימים בלי ויכוחים מפגרים כולל שם חברה+דגם ואם אפשר

תודה שוב,אלי

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

מצתרף להוא שמעלי בתור בעליו הגאים של אחד כזה והוא מרים אצלי בכבוד סט חזק יותר מהקאפה

ואני עוד לא הבחנתי בעיווט צליל כמו שכולם אומרים ואני הבאתי אותו מהדיוטי

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...