Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאבא שלי יש גרוטאה שעונה לשם סובארו טנדר 91' ידני,

העניין הוא שלאבא שלי יש מחלה שהוא לא יודע לשמור על רכבים (סוג של קמצנות), רק מה הסובארו עדיין נוסעת, כיסויי הדלתות הפנימיים מפורקים, אין מזגן, אין רדיו, כל הדשבורד בחוץ קרוע, חוטי חשמל בכל מקום מקומבנים מאיפה שהוא, כיסאות קרועים וכו' שלא נודע, וזה רק בחלק האסטטי.

בחלק המכני, יש נזילות שמן, הקלאץ' גמור וכל חודשיים הוא מותח אותו, קיצור שלא נדע.

הרגלי הטיפולים שלו זה כל עוד האוטו נוסע לא נוגעים, לא מחליפים שמן אף פעם רק מוסיפים, וכאשר האוטו נתקע הוא הולך לרשות הפלסטינית ושם מארגנים איזה אילתור בכמה זוזים וממשיכים לסוע.

חשוב לציין שעם כל זה הרכב עשה כבר 350KM על המנוע המקורי(פעמיים ראש מנוע), וסה"כ ההוצאות שלו על תחזוקת רכב בשנה הם נמוכות ביותר,(אלפיים על טיפולים).

החלטנו בישיבה המשפחתית שככה אי אפשר להמשיך, ובן אדם שעובד כל כך קשה מגיע לסוע ברכב קצת יותר טוב, אבא שלי כמובן לא מוכן לשמוע על זה והוא מעוניין להמשיך את הרומן שלו עם הגרוטאה.

שאלתי בקיצור היא מה עדיף, לקחת לו את הרכב בכוח ולעשות עליו שיפוץ יסודי של הכל כולל הכל, לסדר מזגן רדיו אססטיקה מכניקה, או לקנות משהו כמו קנגו 2003 או משהו כזה?

תודה ויום טוב.

:agrue:
פורסם

מה הטעם ברכב חדש אם

1. אבא שלך מרגיש בנוח עם מה שיש לו.
  2. אבא שלך ממילא לא ישמור עליו ולא ירחק היום שבו הוא יראה במקרה הטוב כמו הסובארו שיש לו עכשיו.

בקיצור, שישאר עם הסובארו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם הוא ייקח משהו בסיגנון הקנגו ויזניח אותו כמו שהוא מזניח את הסובארו,אזי התחזוקה השנתית שלו תהיה הרבה מעבר ל 2000 ש"ח, הרבה מעבר.

לגבי הסובארו טנדר,היא תמשיך לנסוע גם עם הזנחה פושעת.

אני ממליץ לאביך, ללכת למגרש פירוקייה ,או לרפד רכב, עניין האינטריור זה שטויות בסובארו.

בחלק המכאני,קלאצ חדש,טיפול 10 מקיף כמו שצריך לעשות,לבדוק ברקסים(גם זה צריך לעשות לפעמים אפילו שזה סובארו),לבדוק תקינות\תאריך על הצמיגים,אולי להחליפם אם יש צורך(שיפור אחיזה\נוחות בין השאר),רדיו נורמאלי ישפר את אווירת הנהיגה ברכב,כמו כן אולי מזגן מפירוק...

כל זה יכול להגיע לך ל 3000 -4000 ש"ח ותוכל לנסוע עוד שנים ארוכות עם הטנדר הזה,זה באמת סוס עבודה שאין כמותו.

אל תשכח שמדובר ברכב עבודה ולא רכב "פנאי" כמו שאומרים .

למרות שהטנדר יכול לשמש גם כרכב פנאי מעולה, תראה את הדבר הזה למשל:

פשוט סופני:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170016087766&fromMakeTrack=true

פורסם

אתה שואל אותנו? אתה יציר חלציו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אבא שלך מזניח את הרכבים זה מראה שהוא קורע אותם משמע לעבודה קשה(לפי מה שאני מבין) והוא מזכיר לי את אבא שלי בכל מה שקשור לרכבי עבודה ולכן יש רק אופציה אחת להציע לך:

לך על היילקס 4 על 2 משנתונים טובים

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...