Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחיל "לגרד" לי שוב לקנות איזה פאן-קאר. אז אאודי "מכובד" יש, מרצדס אספנות יש, ומה עם איזה רכב פתוח לכיף?

מכיוון שאני בתחיל פרוייקט בניה יקר מאוד, אין לי חשק להוציא יותר מ-15,000 ש"ח. בדקתי ומצאתי ביד-2 כמה גולפים מהשנים 1988-1992, מהדגם הראשון, קבריו 1600 יפים מאוד חיצונית. מה דעתכם על הדגם? כדאי? או שלוותר ולהקדיש את הכסף לטובת עוד תכשיט לאישה (או לחלופין פינוק לאאודי - התקנת ריפודי עור והעלאת הספק ל-190 כ"ס..)?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
לאחרונה התחיל "לגרד" לי שוב לקנות איזה פאן-קאר. אז אאודי "מכובד" יש, מרצדס אספנות יש, ומה עם איזה רכב פתוח לכיף?

מכיוון שאני בתחיל פרוייקט בניה יקר מאוד, אין לי חשק להוציא יותר מ-15,000 ש"ח. בדקתי ומצאתי ביד-2 כמה גולפים מהשנים 1988-1992, מהדגם הראשון, קבריו 1600 יפים מאוד חיצונית. מה דעתכם על הדגם? כדאי? או שלוותר ולהקדיש את הכסף לטובת עוד תכשיט לאישה (או לחלופין פינוק לאאודי - התקנת ריפודי עור והעלאת הספק ל-190 כ"ס..)?

אהלן, על איזו אודי מדובר?

לדעתי תמיד כדאי שיהיה בבית איזה ממתק לשחק איתו.

השאלה עם אתה יכול להרשות לעצמך את הממתק כלכלית? (אני הייתי מעדיף להשקיע בממתק מאשר ברכב אחד)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לאחר כמה וכמה שנים בחברתה של גולף קבריו שנת 89, עם קיט של כרמן, גיר אוטומטי ומנוע 1800 אני יכול לומר בוודאות שמלבד מראה מצודד [שיש רק לגולף-כרמן] אין על האוטו הזה מאום.

צפוף, מיושן, חסר כל יכולת אמיתית מלבד הגג הפתוח.

מצד שני - כשהגג פתוח והאוטו נראה כמו מליון ושלוש דולר, המערכת מנגנת מוסיקה טובה ואתה גולש לאיטך בטיילת של תל אביב אתה יכול להרגיש לכמה רגעים לא רע בכלל [בתנאי שלידך יש כמובן, אישה בשר ודם ולא אחת שמחוברת לקומפרסור מהמצית של האוטו...]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...