Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני בעל פג'יו 205 GR 95'. תמיד חלמתי לקנות פג'יו 306 3 דלתות דגם ספורט (XSI,GTI,S16), ובתקופה האחרונה אני מתעניין עוד יותר בנושא. לדעתי אוטו זה הוא אחד היפים ביותר שנוצרו בשנות ה-90'. אח שלי חיפש זמן רב 106 XSI במצב טוב, ובסוף התייאש והתפשר על 205.

חשוב לציין שלא איכפת לי כ"כ מכ"ס, כל מיני שיפורים - הדגמים הבסיסיים XSI,GTI,S16 כבר מדהימים בלי תוספות, ואני לא מחפש ואין לי זמן לדברים האלה. בהיותי סטודנט אני רוצה אוטו אמין ושיעשה את העבודה , אך אם אפשר שיהיה גם יפה ומספק מבחינת כח (שוב - לא באופן מופרז), למה לא?

אני יודע שהיו המון דיונים על נושא זה בפורום, ועשיתי בר כמה חיפושים וקראתי בנושא, גם קראתי באתר PSI , ואני פה כדי לקבל יותר חוות דעת לגבי דגמים אלו.

אחת הבעיות העיקריות ב-205 שלי היא בעיית האמינות, במיוחד בעיות חשמל. נכון שהאוטו משנת 94, והוא עשה את שלו, אבל מכיוון שהדגמים היחידים בעלי מחיר "סביר" מבחינתי הם מקס שנה 98, זה אומר שאהיה מוכרח לחפש אוטו משנים אלו, וכאן מתחילה הבעיה. אני פשוט מפחד להיתקע כל שבוע במוסך, בתיקון כל מיני דברים קטנים, וידוע שמחירי החלקים של דגמים ספורטיביים בוודאי יותר גבוה.

1) רציתי לשמוע את חוות דעתם של בעלי 306 מדגם ספורטיבי כלשהו (XSI,GTI,S16) לגבי האמינות [b/]. ידוע שבעלי אוטו כזה הם בד"כ בחורים צעירים, וככל שינסו לשמור על האוטו, המצב לא יהיה משהו . לכן, השאלה שלי היא האם אפשר למצוא 306 ספורטיבית במצב טוב כיום? או שזה כמעט בלתי אפשרי?

3) בקשר למחיר - נניח שהתקציב הוא של 30,000 ש"ל, האם ישנם דגמים ספורטיביים שאפשר להשיג במחיר כזה לשנים 97-98?? דגמים S16 ו-GTI בהחלט לא- , אבל נראה לי XSI כן.כמה אפשר לרדת מתחת למחירון מניסיונכם?? האם מחיר זה הוא ריאלי בכלל??

4) האם הדגמים האלה שך 306 מצריכים טיפולים מיוחדים, והאם קשה למצוא חלקים??

אני יודע שמדובר בהמון שאלות, אבל אני רוצה להיות בטוח על מה אני הולך, ואני בטוח שכאן יש מספיק אנשים מנוסים שיוכלו לתת את חוות דעתם.

תודה מראש :-)

פורסם

אם עניין הביצועים לא ממש חשוב לך - 306 1.6 תעשה עבורך את העבודה בצורה מסקת ומהנה. הביצועים אינם חורכי אספלט ,אבל תעמוד יפה מאוד בקצב התנועה , וה-TU הישיש אמין למדי. השילדה וההגה (בעיקר ההגה) יפצו אותך בכל פעם שהכביש מתעקל וישאירו את החיוך כמעט קבוע.

הקפד על טיפולים שוטפים ושימוש בנוזל קירור מקורי (בדוק קורוזיה ברדיאטור ובכל חיבורי הצינורות).

פורסם

ארחיב במעט את דבריו של שמר, ואומר כי הסיכויים שלך למצוא 306 שמורה ומטופלת, ובכלל מהדגם הנ"ל, תהיה בדגם הלא ספורטיבי (כמו בשאר הרכבים, לאו דווקא בדגם הנ"ל).

הסיכויים למצוא 306GTI במצב סביר+ שנמצאת למכירה מעטים מאוד, הסיכויים מתגברים מעט עם הXSI והS16, אבל גם כאן, אין רכבים בכמויות, ואין לך הרבה בחירה.

הרבה פעמים רכבים כאלה נופלים לידיים לא טובות, של ילדים מתלהבים שעושים "פתיחות", "סגירות", "רכבות", "מטוסים" ושאר נפלאות.

חפש לך 306 1.6 עפ"י המלצת מנהלינו החביב, אל תקפוץ על הרכב הראשון, מחיפוש קטן שעשיתי בעבר, יש לא מעט שמורות - חפש אחת טובה.

שיהיה בהצלחה בחיפוש ובקנייה.

פורסם

לדעתי בתקציב שלך תוכל להשיג XSI מסוף הדור הראשון (עד שנת 97 - כולל) או S16 ישנה יותר. מציאת רכב במצב טוב תלויה רק בדבר אחד - כמה סבלנות יש לך. קח את הזמן, חפש בכמה שיותר מקומות ואל תשכח לשים כסף בצד לישור קו. אם אתה מוכן להתפשר בעניין כח וקשיחות מתלים, אתה יכול להרחיב את החיפוש לדגמי 1.6 ו-1.8.

בנוסף לדגמים הספורטיבים, אני יודע על דגמי 1.8 עם 3 דלתות, לגבי המנועים הקטנים יותר אני לא יודע.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תודה על התגובות...

קודם כך - אני בכלל לא ממהר.. האווו שלי עדיין איתי, אני רק מתחיל להתעניין, ולראות אם זה כדאי לי..

עכשיו השאלה - אתם אומרים לחפש בכמה שיותר מקומות... יש איזשהו מקום עם כמה שיותר 'ישורים לאתרים, ורשימת מגזינים לחיפוש??

אני באמת אשקול את דגם 1800 XT, אם הן "יפות" כמו הדגמים הספורטיביים.. ךמישהו יש ניסיון עם דגמים אלו?

פורסם

עכשיו השאלה - אתם אומרים לחפש בכמה שיותר מקומות... יש איזשהו מקום עם כמה שיותר 'ישורים לאתרים, ורשימת מגזינים לחיפוש??

לא תמצא קישור מרוכז יותר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני פשוט מפחד להיתקע כל שבוע במוסך, בתיקון כל מיני דברים קטנים, וידוע שמחירי החלקים של דגמים ספורטיביים בוודאי יותר גבוה.

השאלה שלי היא האם אפשר למצוא 306 ספורטיבית במצב טוב כיום? או שזה כמעט בלתי אפשרי?

3) בקשר למחיר - נניח שהתקציב הוא של 30,000 ש"ל, האם ישנם דגמים ספורטיביים שאפשר להשיג במחיר כזה לשנים 97-98?? דגמים S16 ו-GTI בהחלט לא- , אבל נראה לי XSI כן.כמה אפשר לרדת מתחת למחירון מניסיונכם?? האם מחיר זה הוא ריאלי בכלל??

יש כאן כמה משפטים שלא הולכים יחדיו. XSI שגם לא תהיה כל יום במוסך וגם תעלה מתחת למחירון...פשוט לא קורה.

הרבה חלקים ב-306XSI משותפים בינה ל-306 הנחותות יותר ולדגמים נוספים מבית PSA. האחזקה של אוטו כזה לא אמורה להיות יקרה מאוד במידה ומדובר ברכב שמור (אני מדבר על XSI).

שיהיה בהצלחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני הייתי מתפשר בין שמר לגל. 306 XT 1800, יש לא מעט 3 דלתות (מעטות אפילו עם סאן רוף). לדעתי 306 3 דלתות - אחד הרכבים היפהפיים.

עוד אופציה - ZX וולקן/פוריו. אותו אוטו בפחות כסף.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אני לא הייתי מתפשר בכלל.

קנה לך XSI או S16, אם כבר אז כבר.

המכוניות הספורטיביות של פג'ו מאובזרות יותר ומהנות יותר.

נכון, התחזוקה תהיה יקרה יותר, אבל לא בהרבה מ 306 1.8.

יש לציין שזה רכב "עדין" שדורש הרבה תשומת לב.

אם אתה רוצה להיכנס להרפתקה הזו תתכנן הוצאות יותר גדולות ממה שיש לך על ה 205 .

הצד השני של זה שמבחינת שילדה והתנהגות זה רכב פשוט מדהים בכל קנה מידה , אולי השילדה הכי טובה שיוצרה להנעה קדמית (לדעתי).

פורסם

ראיתי 2 S-16 ביד 2 שנראות לא רע ...

אחת אפילו עם מנוע חדש...

תכנס לחיפוש שם ותלחץ על נפח לעבור לעמוד האחרון ותראה...

יש שם הצעות מפתות

פורסם

אם כבר דיברתם על S16 ביד שנייה

העלתי מודעה בצורת תמונה, כדי להזהיר את חברי הפורום מהרכב הנ"ל

לפני כשבועיים הרכב נלקח לבדיקה ע"י חבר (גם אני הייתי שם) ונמצא במצב מחריד מכל הבחינות

מי שירצה יותר מידע יכול לבקש בה"פ

תום

Image1.jpg

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
אם כבר דיברתם על S16 ביד שנייה

העלתי מודעה בצורת תמונה, כדי להזהיר את חברי הפורום מהרכב הנ"ל

לפני כשבועיים הרכב נלקח לבדיקה ע"י חבר (גם אני הייתי שם) ונמצא במצב מחריד מכל הבחינות

מי שירצה יותר מידע יכול לבקש בה"פ

תום

האוטו נמכר לפני כמה ימים.. הוא הוריד את המחיר הרבה כדי שיוכל לתקן את המצב..

אגב - אוטו פשוט מהמם מבחינת יופי... רק שצריך המון עבודה.

• תוכן חדש...