Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזו תהייה השאלה האחרונה שלי, ושהכל יילך מעכשיו בסדר. לפני שלושה ימים קיבלתי את הרכב (FRסיאט איביזה ) והיום שמתי לב שהרפידות (נראה לי שקוראים לזה ככה, הדיסק הראשון שרואים אחרי הג'נט) מלא מלא מלא בחלודה, לא רואים דיסק בכלל הכל חלודה, גם על החלק העליון וגם על החלק המאונך שפונה לכיוון הג'נט. עברתי בין מכוניות בסביבה (מאזדה 3) שניתן לראות את 'הדיסק' הזה אחרי הג'נט ואצל כל הרכבים הללו הדיסק היה נקי לחלוטין ואפילו נראה מעט משומן, בקיצור מבריק. קיצור, האם זה משהו לא בסדר? האם החלודה צריכה לרדת אחרי מס' ימים של נסיעה, האם צריך ללכת למוסך? ומה לבקש מהם שם? כי בשיחה עם הפקידה, שסביר להניח שגם לא יודעת כלום, היא אמרה שלדעתה "זה טבעי". מה להגיד במוסך כדי שלא "יערבבו" אותי? ממש ממש תודה לכל העונים, זה דיי דחוף!

פורסם

נשמע לי מאוד מוכר :roll: "נורמלי", "טיבעי", "תקין" זה מה שנאמר לנו גם כן...

רק חבל שאחרי זמן מה - התחילו רעידות בבלימה (ובכלל) והוחלפו הדיסקים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן כבר כמה הציעו לי את זה, רק חבל שנסעתי מרעננה עד תל-אביב, נסיעה בערך,עם כל העיקופים שלי, של 100 ק"מ עם לא מעט בלמים, ואם בהתחלה היה חלודה רק על החלק העליון של הדיסק, עכשיו אחרי הנסיעה עם כל הבלמים, נראה כאילו החלודה "נשפכה" או 'התפזרה' על כל הדיסק. והסידק ייבש לגמרי. איך הוא ייתנקה בדיוק ע"י בלימה? ואיך הוא ייהפוך להיות מבריק ומשומן כמו ברכבים אחרים???

• אחראי פורום
פורסם

מה שאתה רואה זה לא רפידות אלא הדיסקים , בלמי דיסק.

לדעתי בגלל שהרכב עמד כמה זמן בלי תזוזה עד שקיבלת אותו,

הוא פיתח שכבה דקה של חלודה על הדיסק.

זה קרה לי ברכב שהיה לי אחרי שטיפה וירד די מהר.

אם לא יורד - גש למוסך!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה!!! אבל איך זה אמור לרדת? לנגב? לשטוף? יורד מעצמו? ואם לא תוך כמה זמן לגשת למוסך???

פורסם

הבלימה האמת נראית לי בסדר...אין רעידות אין או שום דבר בסגנון. הרכב בארץ עמד אולי שבוע. זה מספיק זמן שייצטבר חלודה? אין צורך לשמן את זה אחרי זה?

פורסם

אתה נורמלי?! :shock:

לשמן את צלחות הבילום?

אם רצונך להתאבד - גש לבצע זאת, לא יהיו לך בלמים בוודאות לאחר ביצוע מעשה חלם שכזה.

***בנוסף לכל אתה חצוף! עכשו רק הבחנתי ששמר נעל לך את הנושא הקודם, ברוב חוצפתך פתחת נושא חדש בפורום אחר. זוהי אזהרה אחרונה, פעם הבאה ינקטו צעדים משמעתיים!***

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...