Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול ל306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הייתי רוצה לבצע בקרוב טיפול לרכבי בפעם הראשונה לבד. הרכב ברשותי כחצי שנה בערך.

הדברים שהייתי מעוניין לקנות :

1. שמן + פילטר שמן

2. פילטר אוויר

3. פילטר דלק

4. פלאגים

2. בנוסף הייתי רוצה גם לשים תוסף (עוד לא שמתי אף פעם) K-44 למיכל הדלק. האם מומלץ לעשות זאת בזמן הטיפול, או לפני? או שבכלל מומלץ לא קרוב לטווח הטיפול בגלל שזה מוציא פיח וכאלה מהצינורות..

3. ברצוני לבקש את עזרתכם, אני גר בפ"ת- אולי מישהו מכיר מקום אמין וזול באיזור בו אוכל לרכוש את האביזרים הנ"ל?

4. האם מישהו יכול להמליץ לי על שמן איכותי שיתאים לרכב שלי? (חברה+צמיגות) פשוט פעם ראשונה שאני מבצע זאת, אני רוצה שזה יתבצע על הצד הטוב ביותר.

כמו כן, הנתונים של הרכב- 306 1.6 שנת 99' ידנית.

לגבי העבודה, אני אבצע אותה עם חבר+ עם ספר היינס שרכשתי לאחרונה.

תודה לעונים.

פורסם

יש 3 חנויות חלפים בפ"ת צמודות אחת לשניה, ליד הפלאפל הפינתי עם הגגון הצהוב.

החנות האמצעית היא לדעתי הכי זולה אבל הבחור לא מקצועי תשים לב שהוא נותן לך מה שאתה צריך , למשל פלאגים, לא מעניין אותו בכלל הדגם שיתאים לרכב שלך הוא פשוט יזרוק לך את מה שהכי קרוב לו ליד.

גם אם תראה לו בקטלוג שלו שהוא טועה, הוא יתווכח איתך ויעלב שאתה לא מאמין לו.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שלום.

אענה לך חלקית.לגבי טיפול ב44K מומלץ שתערוך חיפוש בנושא כאן בפורום-דובר הרבה בנושא.

הדעות חלוקות לגבי שיטת הפעולה: הוספת התוסף לתוך מיכל הדלק,או לחילופין ביצוע אינפוזיה.

לגבי סוג השמן המומלץ לריכבך-אני מניח שישנם חברי פורום שיוכלו לענות לך על שאלה זו,וכן על חלפים נוספים המומלצים בריכבך בעת טיפול שיגרתי.

גם בנושא חנות לחלקי חילוף תוכל לערוך חיפוש בנושא.בגדול שמו של "הפרסי" בת"א עולה הרבה כאן בפורום ותוכל להשיג אצלו מחירים טובים לאחר התמקחות.

שיהיה בהצלחה.:-)

פורסם

אין לך צורך בבוקים עבור טיפול של החלפת שמנים

תעלה עם האוטו עם הגלגלים הקדמיים על מדרכה

זה יתן לך מספיק גובה. מעל ומעבר אפילו.

פורסם
אין לך צורך בבוקים עבור טיפול של החלפת שמנים

תעלה עם האוטו עם הגלגלים הקדמיים על מדרכה

זה יתן לך מספיק גובה. מעל ומעבר אפילו.

אבל לדוגמה לצורך החלפת פילטר דלק? לא יותר נוח (ובטוח) עם כאלה?

פורסם

אם אתה מתכוון לעבוד מתחת לג'ק , אז גם שני קיסמי שיניים יהיו בטוחים יותר.

אם אתה לא מוריד גלגלים - לא אמור להיות הבדל.

פורסם
אתה מדבר על פלאפל 4 טעמים שם, ליד התחנה מרכזית כן?

אתה חושב שיש מצב להשיג שם גם זוג בוקים ?

כן, שכחתי לרשום שהפינה מול התחנה המרכזית...

בכל מקרה , אני לא יודע אם יש לו בוקים למרות שנראה לי שכן , יש לו שם גם ציריות וכל מה שאתה צריך.

אם אתה שואל אותי ,אתה לא זקוק לבוקים בשביל טיפול, וגם לא להעלות את הרכב על מדרכה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אל תשכח להשאיר את השמן המשומש לפיית השמן המשומש במוסך

ועכשיו ברצינות תקפיד לרוקן את השמן באגן שמנים של מוסך זה חומר באמת לא סימפטי

דגשים פשוטים

-אל תשכח לקחת קצת שמן עם האצבע ולשמן את הגומייה של המסנן שמן לפני שאתה מרכיב

-פלאגים- תיזהר לא להגזים בחיזוק

-שאתה מפרק פילטר אויר תדאג שהפלסטיק יחזור לאיפה שהוא היה בדיוק - בלי הנחות של "נו זה כמעט"

-תזכור-יש לך (ולי)רכב שלא סולח.

כל בוקסה שלא בדיוק מתאימה ,כל רכיב שנותק ואז חובר שוב לא במקום בדיוק, וכל הברגה לא מדוייקת ואתה תשלם על הטיפול הזה אלפי שקלים

• תוכן חדש...