Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעות אחדות נסעתי עם חבר בעיר רחובות ברחוב הרצל הרחוב הראשי

לאחר פניה ימינה לרחוב בילו (הרחוב של הקניון) שמתי לב שמגיעה אליי לכיוון שלי מזדה 323 לבנה המשכתי עם חבר שלי ישר בכיכר ולקחנו שוב ברמזור ימינה וישר אחריי זה היה רמזור אדום, הניידת (סמויה) ישר חסמה אותי יצא שוטר הכניס את ידו לאוטו שלי וכיבה לי את האוטו ואמר לי לצאת החוצה

ישר ביקש רשיון ממני ות.ז מחבר שלי וביקש ממני לפתוח את הבגאז'

פתח לי את הפלסטיקה שמכסה את המגברים והתחיל לצעוק עליי שיש לי נייטרו שזה היה רק הקבל של המערכת לאחר מכן התחיל להפוך לי את כל האוטו והתחיל לחפש דברים באוטו ולא מצא כלום

לאחר מכן ביקש רשיונות בשביל לבדוק אם הג'אנט רשום ברשיון אבל גם זה לא הלך לו.

הוא ביקש שניסע אחריו לתחנת משטרה והיו איתי עוד 3 ניידות כדיי שלא אברח

הגענו לתחנה התחיל לרשום לי דוח ניסה להפחיד אותי עם "לתת לו משפט או קנס" ששאל את חברו

לאחר מכן הוא שאל אותי מה יש לך להגיד ? עניתי לו שנסעתי כחוק

ואז הביא לי את הטופס ביקש ממני שאני אחתום ליד זה שהוא רשם שנסעתי כחוק וגם על זה שקיבלתי את טופס של הדוח. עניתי לו תן לי לקרוא מה שרשום ואז אני אחתום לך וענה לי אתה חותם או לא ? אמרתי שנייה תן לי רק לקרוא אז לקח ממני את הטופס ורשם "מסרב לחתום"

קיבלתי 6 נקודות + קנס של 500 ש"ח על ניגוד לתקנה 21 (ג)

בטופס רשום שהיה במשמרת ועבר ברחוב והבחין בי מגיע מכיוון מזרח לכיוון מערב ונסעתי בפראות והוא התחיל לעקוב אחריי ושסיכנתי את ה"משתמשים בדרך" ולקחתי פניה ימינה חדה ושוב סיכנתי את העוברים ותמיד היו איתי בקשר עין והרכב שלי סטה לצידי הכביש

עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו לעשות בנידון ?

אולי בגלל שרחוב הרצל זה כביש של צפון-דרום ולא מזרח-מערב

ואולי בגלל שטענתי שנסעתי כחוק או בגלל ש"סירבתי לחתום"

תודה לעוזרים ...

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

בטח שיש מה לעשות ואני שמח שאתה שואל

טוב דבר ראשון

אתה צריך לבקש להישפט !!! דבר שני במשפט אתה אומר בדיוק מה שאתה רשמת כאן באמת ובתמימות

ותאמין לי שהשופט יקבל הכל ויסכים איתך אם אלו באמת היו הדברים , אל תשכח שהשופט הוא בן אדם גם

כמובן שלהגיע למשפט זה רק אם אתה דובר אמת ולא באמת הפרעת עם האוטו !!!!

פורסם

תסלח לי, אבל רח' ביל"ו הוא כביש ממזרח לכיוון מערב.

אני יכול להבטיח לך שהנסיעה שלך אכן היתה פרועה(גם בלי לראות זאת במו עיני).

רח' ביל"ו הוא כביש עקלקל בעל שני נתיבים לכיוון נסיעתך, הרי לא שמרת על נתיב אחד(הימני) לאורך הרחוב עד לככר, "חתכת" ו"יישרת" את הדרך כי זה הכי נח לנהיגה.

בככר, לא שמרת שוב על נתיב אחד, נכנסת מימין, נצמדת אל סף הככר(אולי אף עלית עם הצמיגים השמאליים מעט על הככר) בכך סטית לשמאל ושוב סטית לימין וזאת ע"מ לצאת מהככר להמשך רח' ביל"ו.

את הפניה לרח' טשרניחובסקי לקחת רחב מדי וסטית שוב אל הנתיבים האחרים תוך חצית אי-תנועה צבוע על הכביש.

תאור נהיגה זה מתאים ל-70% ממשתמשי הדרך, וכשהדרך פנויה אף ל-99% מהם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש מה לעשות- להתחיל לנהוג כמו בנאדם

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בטח שיש מה לעשות ואני שמח שאתה שואל

טוב דבר ראשון

אתה צריך לבקש להישפט !!! דבר שני במשפט אתה אומר בדיוק מה שאתה רשמת כאן באמת ובתמימות

ותאמין לי שהשופט יקבל הכל ויסכים איתך אם אלו באמת היו הדברים , אל תשכח שהשופט הוא בן אדם גם

כמובן שלהגיע למשפט זה רק אם אתה דובר אמת ולא באמת הפרעת עם האוטו !!!!

אתה תמים אתה :wink:

הסיכוי לנצח ללא עו"ד במשפט תעבורה על עברה כזאת הוא כמו הסיכוי שמיכאל לוי יתן לי סיבוב על הפררי שלו.

פורסם

תקנה/חוק 21 זה אחד החוקים הנבזיים והמטופשים ביותר,

וזה חוק שמעניק לשוטר כח עצום !!!

לא הוגן, היום כל שוטר שיחליט שעברת מהר מידי (לטעמו),

או "שהשתוללת" פשוט רושם לך חוק 21 ואין הרבה מה לעשות נגד זה....

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
תסלח לי, אבל רח' ביל"ו הוא כביש ממזרח לכיוון מערב.

אני יכול להבטיח לך שהנסיעה שלך אכן היתה פרועה(גם בלי לראות זאת במו עיני).

רח' ביל"ו הוא כביש עקלקל בעל שני נתיבים לכיוון נסיעתך, הרי לא שמרת על נתיב אחד(הימני) לאורך הרחוב עד לככר, "חתכת" ו"יישרת" את הדרך כי זה הכי נח לנהיגה.

בככר, לא שמרת שוב על נתיב אחד, נכנסת מימין, נצמדת אל סף הככר(אולי אף עלית עם הצמיגים השמאליים מעט על הככר) בכך סטית לשמאל ושוב סטית לימין וזאת ע"מ לצאת מהככר להמשך רח' ביל"ו.

את הפניה לרח' טשרניחובסקי לקחת רחב מדי וסטית שוב אל הנתיבים האחרים תוך חצית אי-תנועה צבוע על הכביש.

תאור נהיגה זה מתאים ל-70% ממשתמשי הדרך, וכשהדרך פנויה אף ל-99% מהם.

מי אני שאני יתווכח איתך ? :roll: אתה ממש חושב שאני עושה מהכביש מסלול ג'ימיקאנה אה ?

עם האוטו שלי אני בחיים לא עולה עם הצמיגים על הכיכר וממש לא עליתי על האי תנועה.

והכי מצחיק שהשוטרים מפסוטים מהחיים מדברים בניהם "מזל שהיינו עם המזדה 1.8 אוטו חייה":lol: .

פורסם

לקחתי את הפניות טיפה מהר ועוד שראיתי מזדה נזרקת לצדדים שם מאחורה נסעתי יותר מהר אבל לא חתכתי רמזורים ושרפתי רמזורים.

אתם יודעים מה אני יכול להבטיח לכם שהם משתוללים עליי בגלל הרעש של הסוף הילוך ראשון שלי שזה רק 60 -+ תעשו לי טובה מי לא נוסע בעיר 60 ?

פורסם

מי מושך את ההילוך ראשון שלו ל 60 בתוך העיר? :?

ועכשיו תגיד לי שגם עשית את זה לאט ובסבבה ולא במהירות נכון?

בקיצור היתפרעת קצת וקיבלת בראש, כך את זה כמו גבר ותבליג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...