Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
את זה כבר אמרתי שלא.

אל תכניס לי מילים לפה

סליחה אבל ככה הבנתי...

איך הם יודעים בדיוק איזה רעש האגזוז שלך עושה בסוף הילוך ראשון שהם ניטפלים אליך בגלל זה? :wink:

איגור- אני כמעט תמיד צודק :-P

פורסם

צודקים נכון וגם אני מצדיק אותו.

אבל לא באתי לדון איתכם על זה, שאלתי אם יש משהו לעשות בנידון אז בבקשה אם אתם יכולים לייעץ לי...?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אופק,

בהתחלה היית "תמיד צודק", עכשיו גרמתי לך להיות "כמעט תמיד צודק", תן לי עוד כמה חודשים, ואתה תהפוך להיות "מידי פעם צודק".

:roflmao::roflmao:

ולפותח השרשור, לדעתי לא כדאי לך לעשות כלום.

אין הרבה מה לעשות נגד הסעיף הזה.

ואני ממש לא מייעץ לך להתחיל עם כל העניינים הבירוקרטיים שקשורים במשפט, אתה בכל מקרה תיצא מופסד.

פורסם

אתה טועה חביבי, מאז ומעולם אמרתי רק שאתה תמיד צודק, לא אני.

(אבל אם אני ממשיך לא לישון אני יהפוך ליהיות "אופק שתמיד טועה") :?

למיקיייי- העצה הכי טובה לפני ששמר נועל את השירשור (אני כבר מרגיש אותו מיתקרב :-P ) היא שבמידה ואתה הולך למישפט תיתיעץ קודם כל עם עו"ד ויותר מיזה- תישכור אותו שייצג אותך במישפט.

פורסם

קומפי לא התכוון שעשית שם ג'מייקנה.

הוא התכוון שככה 99 אחוז מהאנשים נוהגים בכביש הזה כי ככה הכי נוח לנסוע בו.

הזמן היחידי שנוסעים שם כמו שצריך זה אחרי צהריים כשיש פקקים בכיכר של הקניון.

ובלי שום קשר האיזור הזה מאוד מעצבן, אין זמן שלא חונות שם מכוניות בתוך הכיכר בכניסה של הקניון (מול מוניות גורדון אבל בתוך הכיכר) וזה מתסכל מאוד שזה המצב ואף אחד לא עושה כלום בנידון ובמיוחד שזה אחד הגורמים לפקקים בכניסה לכיכר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן אני גם חושב שזה הולך להגיע בגלל הוויכוחים שלהם על מי צודק.

אבל רציתי לדעת האם שווה לי בכלל לנסות להיכנס למשפט ? נגיד עם עו"ד או שעדיף לי לשלם ולשתוק פשוט הבעיה שזה 6 נקודות :(

פורסם

תומר-אז תיזרוק עליהם את הצינור המוזר שמצאת בסעפת יניקה שלך :-P

לא חסר מקומות שבהם רואים את תרבות הנהיגה ודרך הארץ שיש לנו, אולי יפתחו על זה שירשור דביק?

כבר יש לי כותרת- "גם לי קרה מיקרה מעצבן על הכביש/ראיתי הרבה חארות היום בפקק בבוקר בדרך לעבודה ואני רוצה לשפוך את הלב"

מיקייי- לפי דעתי תישתוק,תשלם ותישכח מזה, עשית שטות, קיבלת בראש ותפנים לקחים.

חבל להיתעסק אם שטויות (אלא עם יש לך זמן, כסף ועצבים מיותרים)

אופק.

פורסם

קודם כל - פנה לעו"ד.

שנית, לא כתבת אם השוטר ציין בדו"ח את העדים שהיו איתו בניידת (ובניידות המלוות). אם הוא לא ציין בדו"ח פרטים של שוטרים שהיו איתו באירוע - יש לך קייס טוב.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אופק,אתה צודק. טעיתי(לא מאמין שאמרתי את זה).

:smile:

מיקי, כמו שכתבתי לך לפני, לדעתי לא כדאי לך להיכנס למשפט.

יהיה לך מאוד קשה להוכיח את צדקתך, במיוחד לאור העובדה שנסעת קצת מהר,פנית קצת וכד'.

תקבל את הנקודות, ותלמד לחיות איתם.

פורסם
קודם כל - פנה לעו"ד.

שנית, לא כתבת אם השוטר ציין בדו"ח את העדים שהיו איתו בניידת (ובניידות המלוות). אם הוא לא ציין בדו"ח פרטים של שוטרים שהיו איתו באירוע - יש לך קייס טוב.

כן רשום שם עד שהיה באוטו עם השוטר אבל גם איתי היה מישהו באוטו זה גם נקרא עד לא ?

פורסם

מיקי, אני לא מבין אותך.

כתבת לבד שלקחת פניות מהר מידי. העובדה הזאת בלבד מקנה לשוטר את הזכות לעצור אותך על סעיף 21.

אני לא אומר שזה אסור, כולם עושים את זה מידי פעם, אבל לצערך אותך תפסו.

למה לך להתחיל עם משפטים?

אתה תפסיד, ותאבד הרבה יותר ממה שאתה מאבד עכשיו.

פורסם

נכון תפסו אותי, אבל הרבה פעמים יש אפשרות של לצאת מזה רציתי לדעת האם יש לי גם את האפשרות.

זה מה שרציתי לדעת אם יש לי סיכוי או לא ?

כולם בדעה של יגור שאני אפסיד או שיש איזשהו סיכוי ?

פורסם

אני מניח שהתכוונת לכתוב את זה:

לפני שעות אחדות נסעתי עם חבר בעיר רחובות ברחוב הרצל הרחוב הראשי.

לאחר פניה ימינה לרחוב בילו (הרחוב של הקניון) שמתי לב למזדה 323 לבנה שמגיעה לכיוון שלי המשכתי ישר בכיכר, ברמזור ימינה, ולאחר מכן היה רמזור אדום.

ניידת (סמויה) חסמה אותי, יצא שוטר שהכניס את ידו לאוטו שלי, כיבה לי את האוטו ואמר לי לצאת החוצה.

מיד לאחר מכן ביקש ממני השוטר רישיון ממני, ות"ז מחבר שלי וביקש ממני לפתוח את הבגאז'.

השוטר פירק לי את הפלסטיקה שמכסה את המגברים והתחיל לצעוק עליי שיש לי נייטרו, בעוד שזה היה רק הקבל של המערכת. לאחר מכן התחיל להפוך לי את כל האוטו והתחיל לחפש דברים באוטו ולא מצא כלום.

לאחר מכן ביקש רשיונות בשביל לבדוק אם הג'אנט רשום ברשיון אבל גם זה לא הלך לו.

הוא ביקש שניסע אחריו לתחנת משטרה והיו איתי עוד 3 ניידות כדיי שלא אברח.

כשהגענו לתחנה, הוא רשם לי דו"ח וניסה להפחיד אותי כש"התייעץ" עם חבר שלו האם "לתת לו משפט או קנס".

לאחר מכן הוא שאל אותי מה יש לך להגיד, ועניתי לו שנסעתי כחוק.

ואז הביא לי את הטופס ביקש ממני שאני אחתום ליד זה שהוא רשם שנסעתי כחוק ועל זה שקיבלתי את טופס של הדוח.

עניתי לו: "תן לי לקרוא מה שרשום ואז אני אחתום לך"

השוטר ענה לי: "אתה חותם או לא?"

אמרתי: "שנייה, תן לי רק לקרוא"

אז הוא לקח ממני את הטופס ורשם "מסרב לחתום"

קיבלתי 6 נקודות + קנס של 500 ש"ח על ניגוד לתקנה 21 (ג)

בטופס רשום שהוא היה במשמרת, עבר ברחוב, הבחין בי מגיע מכיוון מזרח לכיוון מערב, שנסעתי בפראות, שהוא התחיל לעקוב אחרי, שסיכנתי את ה"משתמשים בדרך", שלקחתי פניה ימינה חדה ושוב סיכנתי את העוברים, ותמיד היו איתי בקשר עין והרכב שלי סטה לצידי הכביש.

עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו לעשות בנידון ?

אולי בגלל שרחוב הרצל זה כביש של צפון-דרום ולא מזרח-מערב, אולי בגלל שטענתי שנסעתי כחוק או בגלל ש"סירבתי לחתום"?

תודה לעוזרים ...

אתה טוען שאתה חף מפשע?

תעמוד בתור, יש לפניך רבים וטובים שקיבלו דו"ח מונפץ מכלום על לא עוול בכפם.

מה לעשות? אם בא לך להתמודד עם זה משפטית- תתחיל בבקשה לביטול דו"ח, תמשיך לבקשה להישפט, ואל תשכח עורך דין...

6 נקודות הם לא הרבה בשיטה החדשה, אם הן 6 בלבד.

dirty old man

need love too

פורסם

יש סיכוי אבל לא שווה לקחת אותו בשביל 500 שח ו 6 נקודות. לא שללו לך את הרשיון, לכן כדי לספוג את הקנס (עו"ד יהיה יקר הרבה יותר). ולנהוג לפי החוק ולא לעצבן שוטרים -אם לא תתן להם סיבה הם לא יטפלו אלייך.

...Our necessities are few but our wants are endless

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...