Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח ראיתם את הקומפוננט הזה של BRAX באתר צ'יפר.

הקומפוננט הזה עולה 17אלף שקל, מישו פעם שמע אותו?

האם הוא באמת שווה את המחיר האסטרונומי הזה?

אם ניקח קומפוננטים כמו FOCAL UTOPIA

MOREL ELATE

MB QUART Q LINE

ההבדל יהיה כל כך משמעותי שבשבילו יהיו כאלה הבדלים במחיר?

מאוד מעניין אותי לשמוע חוות דעת.

708661.jpg

פורסם

החברה הנ"ל מייצרת מוצרי היי אנד בלבד....

לכן ניתן להבין שהם לא מייצרים מוצרים "פשוטים"...מכאן ההבנה שהסט הנ"ל ממש מיוחד...מאם ניתן לישמוע הבדלים בינו לבין סטים אחרים ב- 10000 אני לא בטוח... אבל מה זה עוד כמה אלפי שקלים לאודיופיל מושבע...:wink:

והסט של אוטופיה החדש עולה באיזור ה- 16000 ש"ח... אני לא יודע מה באמת יותר רציני...

אוטופיה 3 חלקים אם קרוס פסיבי אחד ענק... או גרפיק של בראקס...שהוא סט שני חלקים ובעל 4 קרוסים... קרוס מיוחד עבור כל דריבר...

חייב לשמוע כדי לדעת מה האוזן שלנו מעדיפה...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מחיר שפוי? בגרמניה הוא עולה 2,300 אירו...ובארה"ב קרוב ל - 3,000$...מממ דווקא זה נשמע הרבה יותר טוב מ- 17,000 ש"ח...:grin:

מעניין איך זה שהאוטופיה בירליום 3 חלקים בארץ עולה גם באיזור ה- 16,000+ ש"ח...ובארה"ב...הוא עולה 4,100$...!! כבר עדיף לקנות בארץ...לפחות יש אחריות..

אגב שמתי לב שהמחירים של פוקל הוגנים בכל רחבי העולם...:lol: השם שווים בכל מקום...אם ברץ לדוגמא סט שלהם עולה 1500 ש"ח..אז כך גם הוא עולה בארה"ב וכך ברוב רחבי אירופה...כלומר אין מקום שבו ניתן לקנות את הפוקל במחיר זול באמת...לכן פשוט אין לי על מה לבכות..:smilecolr כולם שווים...איזה כייף...:multi:

העצה היומית שלי היא: סט שלוש חלקים של BRAX מסידרת ה- MATRIX...ושיהיה עם שני מידבאסים לכל דלת...מידרנג' וטוויטר לכל צד...ושני קרוסים אשר מורכבים מחומרים שהעולם תרם ראה.. כל הסיפור הנ"ל אמור לעלות 4000$ ולדעתי האישית זה יתן תמורה הרבה יותר טובה מהגרפיק 2 חלקים ומהאוטופיה 3 חלקים..

בהצלחה לכל המליונרים.. ממנואל..

פורסם

מה הקשר בין העלות של הסט לבין התמורה שהוא נותן? זה שהוא או אחרים עולים אלפי שקלים אומר שכולם חייבים לאהוב אותם? הסט הנ"ל משוכנעני שהוא נשמע מפורט ובנוי הכי טוב שאפשר, אבל שמיעה זה עניין אישי ואני בטוח שיהיו כאלה שלא יאהבו אותו ולא יבינו על מה כל המהומה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני עד היום נגנב בכל פעם שאני רואה מישהו יושב בתוך רכב עם מערכת של פוקל ויש לו פרצוף של אחרי סקס עם שתי מלכות פורנו ואני לא מסוגל לשבת בתוך הרכב הזה יותר מחמש דקות בגלל שהטוויטרים מטגנים לי את המוח...

אם יצא לי לשמוע את הסט הזה ואני אגיע להבנה שהצליל שלו לא נעים לי - אני לא אשלם עליו שקל אחד.

בנוסף לכך הטוויטרים של הברקס עשויים בחלקם מסיבי זכוכית - משהו בזה גורם לי לחשוב על המילה "כואב" אפילו "כואב מאוד"... יכול להיות שאני טועה בגדול כמובן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נחמד לא? אני בטוח שרובינו לא יחושו בהבדל בצליל !

לדעתי זה יותר קטע של פוזה! אומנם זה יראה יפה ברוב המכוניות אבל זה לא שווה בשביל למשכן את הבית בשבילם, יש רמקולים זולים יותר שינגנו גם מצויין ובגללם לא צריך לקחת משכאנתות.

DROZD

פורסם

בין כל רמקול יש הבדל והוא שמיע, הוא פשוט נשמע אחרת וזה מנסיון לא ספציפי עם הסט הזה אלה עם סט או 2 באותו סדר גודל של מחיר, ואין כזה דבר שיש רמקולים שינגנו אותו דבר מצויין, אם יש רמקולים שינגנו אותו דבר מצויין אז למה אנשים קונים פולס ומצד שני אילייט, יש כאלה שבשבילם אילייט זה כמו למשכן בית, ויש כאלה שבשבילם בראקס גראפיק פרו הוא יותר מדי קריספי ולא מנגן טוב את הקצה העליון של צלילי המיד אז הוא צריך משהו אחר(בצחוק כמובן אבל הבנתם את הכוונה)

פורסם
אני עד היום נגנב בכל פעם שאני רואה מישהו יושב בתוך רכב עם מערכת של פוקל ויש לו פרצוף של אחרי סקס עם שתי מלכות פורנו ואני לא מסוגל לשבת בתוך הרכב הזה יותר מחמש דקות בגלל שהטוויטרים מטגנים לי את המוח...

אם יצא לי לשמוע את הסט הזה ואני אגיע להבנה שהצליל שלו לא נעים לי - אני לא אשלם עליו שקל אחד.

בנוסף לכך הטוויטרים של הברקס עשויים בחלקם מסיבי זכוכית - משהו בזה גורם לי לחשוב על המילה "כואב" אפילו "כואב מאוד"... יכול להיות שאני טועה בגדול כמובן...

גם אני שונא (מאוד) את הטוויטרים של פוקל... פשוט הורסים את כל החוויה...

פורסם

ממש לא יודע מה יש לאנשים כאן נגד הטוויטרים של פוקל...כנראה אלוהים בירך את רוב בני האנוש כאן באוזניים רגישות (מידיי!)...אבל ממש אהבתי את התיאור "אני עד היום נגנב בכל פעם שאני רואה מישהו יושב בתוך רכב עם מערכת של פוקל ויש לו פרצוף של אחרי סקס עם שתי מלכות פורנו"

זה תיאור טוב מעוד להרגשה שלי כשאר אני שומע צליל כמו של פוקל...במיוחד הבירליום..אווו מאמא...אני מאמין שגם את ה- BRAX אני אמור לאהוב...נשאר רק להתחיל להרוויח יותר כסף...:twisted:

פורסם

אני מצטרף למי שכתב על הטוויטרים של פוקאל.

אמנם מדוייקים מאוד, אבל לצערי גם במערכות הביתיות(אותו טוויטר) וגם לרכב הם צועקים מדיי ולרמקולים שלהם אין שום נשמה ויש להם הרגשה ריקה.

כנראה אלו הקרוסאוברים שלהם.

כי למשל ווילסון אודיו משתמשים ברמקולים היקרים שלהם בטוויטר של פוקאל(וזה רמקולים שמתחילים ב 60000$) וכששעתי אותם הם נשמעו הרבה יותר מאוזנים מאשר ב GRAND UTOPIA BE ששמעתי.

וזה כי ווילסון משתמשים בקרוסים שלהם.

לגבי פותח השרשור , הסטים MOREL ELATE ,MB QUART Q LINE אינם סטים ברמתו של הסט של BRAX . כמו כן אתה צריך מערכת מאוד מאוד מאוד איכותית (מגבר מאוד טוב וHU מאוד איכותית ) כדי לשים לב להבדלים בינהם.

בברכה,

קורווין.

פורסם

תראה במחיר של הBRAX ניתן להביא 3 סטים של MOREL ELATE 3WAY אני תוהה עד כמה שווה לקנות סט אחד כזה מאשר שלושה ELATE .

העוצמה תהיה בטוח יותר חזקה עם 3 ELATE.

לגבי האיכות? אני חושב שהELATE מספיק איכותיים כדי לא לזרוק 17 אלף על סט אחד.

• תוכן חדש...