Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע אז אתה אומר שכל דבר שהוא מעבר לאילייט שעולה בין פי 2 לפי 4 לא שווה לקנות אותו,אז איך תסביר את הקיום של הסטים הבאים:ג'נסיס אפסולוט,אלפיין F1 סטאטוס ,רווליטור שלושתם הם בבסיס של וויפה, או כל דבר שדומה לזה,קח דוגמא מהמגברים למה לקנות בקראקס גרפיק ב 3K $ אם אפשר לקנות 15 מגברי ג'יביאל או למה לקנות שאודיסון ת'סיס אם אפשר לקנות 2 מגברי בראקס פרו, אין במחירים האלה הצדקה של עלות, פשוט יש מוצרים שעולים יותר ושווים יותר ויש מוצרים ששוים פחות, קח דוגמא אחרת האם שווה לך לשם על מייבך או ששווה לך לקנות 7 מכוניות S קלאס חדשות או 7 בימרים 750 חדשות, אם לך מתאים אילייט תיקנה אילייט אם משהו חושב ששווה לו 6 פולסים במקום אילייט שיקנה,אין כזה דבר לא שווה לקנות, אחרת החברות האלו שמוכרים את זה מזמן היו פושטות רגל, זאת הדיעה שלי לפחות ולא אין לי אף סט מהסטים המדוברים פשוט זה נראה לי לא נכון להגיד על משהו "לא שווה לקנות"

פורסם
רגע אז אתה אומר שכל דבר שהוא מעבר לאילייט שעולה בין פי 2 לפי 4 לא שווה לקנות אותו,אז איך תסביר את הקיום של הסטים הבאים:ג'נסיס אפסולוט,אלפיין F1 סטאטוס ,רווליטור שלושתם הם בבסיס של וויפה, או כל דבר שדומה לזה,קח דוגמא מהמגברים למה לקנות בקראקס גרפיק ב 3K $ אם אפשר לקנות 15 מגברי ג'יביאל או למה לקנות שאודיסון ת'סיס אם אפשר לקנות 2 מגברי בראקס פרו, אין במחירים האלה הצדקה של עלות, פשוט יש מוצרים שעולים יותר ושווים יותר ויש מוצרים ששוים פחות, קח דוגמא אחרת האם שווה לך לשם על מייבך או ששווה לך לקנות 7 מכוניות S קלאס חדשות או 7 בימרים 750 חדשות, אם לך מתאים אילייט תיקנה אילייט אם משהו חושב ששווה לו 6 פולסים במקום אילייט שיקנה,אין כזה דבר לא שווה לקנות, אחרת החברות האלו שמוכרים את זה מזמן היו פושטות רגל, זאת הדיעה שלי לפחות ולא אין לי אף סט מהסטים המדוברים פשוט זה נראה לי לא נכון להגיד על משהו "לא שווה לקנות"
מסכים אם כל מילה.

תראה במחיר של הBRAX ניתן להביא 3 סטים של MOREL ELATE 3WAY אני תוהה עד כמה שווה לקנות סט אחד כזה מאשר שלושה ELATE .

העוצמה תהיה בטוח יותר חזקה עם 3 ELATE.

לגבי האיכות? אני חושב שהELATE מספיק איכותיים כדי לא לזרוק 17 אלף על סט אחד.

לא מתאים לך , על תקנה. אבל גם על תתן חוו"ד שליליות על מוצרים שההיכרות שלך איתם מאד שטחית.
פורסם

אני עם גיא .

תסלחו לי על השפה אבל מזה השטות הזו???

גם לקנות מים של פרייה עולה כמו 3 בקבוקי מי עדן , ועדיין קונים אותם , ולמה???

אולי כי יש אנשים שחושבים שהם יותר טובים!!!

הELATE עם כל הכבוד אליו (ואין כבוד אגב) הוא סט עם יכולות מוגבלות בסה"כ , להשוות אותו ל BRAX לדוגמא זו ההשואה הבאה:

גם פאסאט היא אוטו נהדר, מעולה, מתאים לכולם עד ביצועים ונוח , ועדיין יש אנשים שמעדיפים מרצדס C ו E CLASS ויותר, שתיהן מכוניות , שתיהן נוסעות ואפשר להביא 2-3 פאסאטים במחיר של מרצדס אחת.

אני חושב שאתה מבין את הכוונה פה.

בברכה,

קורווין.

פורסם

קומפוננטים יוקרתיים זה כמו מכוניות על...הריי בנאדם שמחפש ריגושים בנהיגה סך הכל צריך איזו הונדה S2000 משופרת בכמה אלפי דולרים כך שתוכל לספק וליישם על הכביש 350-400 כ"ס...(לא נהיה מוגזמים מדיי) וסה"כ העזק לא אמור לעלות יותר מ- 60,000$ בהתחשב שהרכב בארה"ב עולה רק 30,000$ (350,000 ש"ח בארצנו היפה) והנה אפשר לצאת לכביש/מסלול ולהנות....אבל לא יש אנשים שמסוגלים ורוצים לקבל את הטופ שבטופ ואת כל הריגושים שבעולם...ולכן הם קונים למבורג'יני בלפחות 160,000$ ואפילו פגאני זונדה F האיכותית מכולם ועשוייה כולה מקרבון פייבר משופר ..ולכן עולה באיזור ה- 700,000-800,000$...ואולי גם יותר.. ולנשכח גם את האנזו שמחירם התחיל ב- 650,000$..והגיעה ל- 1,800,000$...ולמה? כי רק 399 יוצרו...

ולכן יש גם את הסטים המדהים של BRAX ושל FOCAL האא וגם של rainbow שהסט הכי יקר שלהם עולה כמה?? 8,000 יורו!! ממש מתאים לפגאני זונדה שלי... 8-)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
רגע אז אתה אומר שכל דבר שהוא מעבר לאילייט שעולה בין פי 2 לפי 4 לא שווה לקנות אותו,אז איך תסביר את הקיום של הסטים הבאים:ג'נסיס אפסולוט,אלפיין F1 סטאטוס ,רווליטור שלושתם הם בבסיס של וויפה

סקאן ספיק, נא לדייק :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שפה קבור הכלב.

אני הייתי קונה S200,STI,EVO8 ולא BMW640 או MERCEDES SLK 350

נראה לי הרבה יותר אטרקציה מאשר אוטו אחד.

נסעתי על הרבה מכוניות על בחיים שלי (ברמות של הארץ) וזאת מכיוון שנפלה בחלקי ההזדמנות להיות חבר של מישהו בעל ממון רב (כזה שרושמים עליו בעיתוני כלכלה).

וריגשה אותי הרבבבבבבבההההההההההה יותר הנסיעה שSTI מאשר בMERCEDES CLS 500AMG

על הנייר 280 אלף ש"ח לעומת מיליון ומשו, וכמובן שהמרצדס הייתה נראית מיליון דולר הכל עור ובכל מקום פנוי עץ כהה כזה- אבל הנסיעה תאכלס עצמה -כשהבאתי קיק במרצדס והורדתי לשני בSTI

אווווווווווווווו כמה שזה היה שונה.

אז יכול להיות שהבראקס הוא איכותי יותר ויש לו קבלי אוויר והוא נראה מדהים והקרוס שלו מורכב מלוחות זכוכית והוא עשוי מחומרים שמשתמשים בהם בטיסות של נאסא לחלל- אבל תאכלס 17אלף שקל על סט?

סליחה עם כל הכבוד גם אם חבר שלי היה קונה מערכת לאוטו שלו ויש לו המון כסף- לא הייתי ממליץ לו לקנות את הסט הזה, רק בגלל הבזבוז האסטרונומי על מוצר אחד, ולא בגלל קמצנות חלילה כי זה הרי לא הכסף שלי אלא בגלל שאני יודע בוודאות שאני יכול לקבל הרבה יותר טוב במחיר הזה מקניית רכיבים לא פחות טובים.

פורסם
מסכים אם כל מילה.

לא מתאים לך , על תקנה. אבל גם על תתן חוו"ד שליליות על מוצרים שההיכרות שלך איתם מאד שטחית.

אני לא רואה פה שום חוות דעת שלילית, לא אמרתי שהסט לא טוב, לא אמרתי שהטוויטר צורם, לא אמרתי שהמיד חלול וריק.

אמרתי שאני לא חושב שיש סט ששווה לשלם עליו סכום אסטרונומי שכזה בעוד שהשוק של היום מציע סטים לא פחות טובים במחירים הרבה יותר הגיוניים.

מי שרוצה לקנות סט ב17 אלף שקל תאמין לי שלא אני זה שימנע ממנו לעשות זאת, הבחור כנראה יודע מה הוא רוצה מעצמו.

פורסם

אז שוב אני שואל האם שמעת את הסט ואמרת כן הוא לא שווה את הכסף,או שאתה פשוט מסתכל ורואה את המחיר ולעומת זאת אומר יש לי אילייט ברבע מחיר,הרי רק בשביל הידע הכללי שלך את הסט הזה קונים אנשים שהתקציב שלהם הוא מעל ה 100 אלף שקל כי יש להם 10% סט 8% סאב 20% הגברה 10% יחידת ראש פרוססור 10% חיווט וכל מה שנשאר התקנה ואיטום,משהו בסגנון אל תתפוס אותי במילה, אז איך אתה יכול לקבוע שהשוק מציע סטים לא פחות טובים במחיר הרבה יותר נמוך , שמעת את הגראפיק מול האילייט? אם לא אז אפילו אם הסט היה עולה 17 אלף דולר, כן כן 17,000$ , עדיין היית טועה בכך שאתה אומר שזה לא שווה את הכסף לפני ששמעת אותו, אבל אם תגיד לי שכן שמעת והוא נשמע לך יבש מדי אז סבבה זאת זכותך אתה יכול להגיד שבשבילך זה לא נשמע טוב

שהשוק של היום מציע סטים לא פחות טובים במחירים הרבה יותר הגיוניים.

מי שרוצה לקנות סט ב17.

פורסם

יודעים מה..

יש לי סט 3 חלקים של רינבו.

הוא למכירה. רק לקוראים של השרשור הזה במחיר מצחיק של 1K

טוב. אני מבקש 1,000 יורו על הסט. (זה לא שווה)?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

העץ הפך להיות מושא דיבור על מכוניות...

לפנים..

אם מדברים על העדפות אז ברור שהייתי הולך על המיצובארו אסטיאבולושן...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
אני חושב שפה קבור הכלב.

אני הייתי קונה S200,STI,EVO8 ולא BMW640 או MERCEDES SLK 350

נראה לי הרבה יותר אטרקציה מאשר אוטו אחד.

נסעתי על הרבה מכוניות על בחיים שלי (ברמות של הארץ) וזאת מכיוון שנפלה בחלקי ההזדמנות להיות חבר של מישהו בעל ממון רב (כזה שרושמים עליו בעיתוני כלכלה).

וריגשה אותי הרבבבבבבבההההההההההה יותר הנסיעה שSTI מאשר בMERCEDES CLS 500AMG

על הנייר 280 אלף ש"ח לעומת מיליון ומשו, וכמובן שהמרצדס הייתה נראית מיליון דולר הכל עור ובכל מקום פנוי עץ כהה כזה- אבל הנסיעה תאכלס עצמה -כשהבאתי קיק במרצדס והורדתי לשני בSTI

אווווווווווווווו כמה שזה היה שונה.

אז יכול להיות שהבראקס הוא איכותי יותר ויש לו קבלי אוויר והוא נראה מדהים והקרוס שלו מורכב מלוחות זכוכית והוא עשוי מחומרים שמשתמשים בהם בטיסות של נאסא לחלל- אבל תאכלס 17אלף שקל על סט?

סליחה עם כל הכבוד גם אם חבר שלי היה קונה מערכת לאוטו שלו ויש לו המון כסף- לא הייתי ממליץ לו לקנות את הסט הזה, רק בגלל הבזבוז האסטרונומי על מוצר אחד, ולא בגלל קמצנות חלילה כי זה הרי לא הכסף שלי אלא בגלל שאני יודע בוודאות שאני יכול לקבל הרבה יותר טוב במחיר הזה מקניית רכיבים לא פחות טובים.

טעות בפייך... אתה חיפשת כייף במרצדס??? איפה אתה חיי...? זה רכב שבנוי להסיעה בנוחות ובמהירות מנהלים...ולא כמו ה- STI שתגרום להם להגיעה מזיעים לפגישה חשובה עם מנכ"ל YES....תחשוב בהגיון...אפילו ה- SLR נבנתה בשיטה המפגרת (לדעתי) של לתת מקסימום נוחות ותוספות ברכב שאמור להיות רכב שיקשר את הקונה המאושר עם עולם המרוצים...ולא עם פאקיינג עולם הביזנס ושל כל הבוסים השמנ**ם...

ה- SLR עולה בדיוק כמו הפורשה CARRERA GT...וכל מי שנהג על שנייהם יעיד שהפורשה נבנתה לתת ריגוש למרות שהיה צורך להתפשר בנוחות...ועדיין היא נחשבת האא מכונית על עד ימינו ולא המקלרן SLR שנבנתה רק לנסוע מהרר...

את כל זאת אמרתי בכדי שאנשים יפסיקו לחפש הנאה מנהיגה ספורטיבית על מרצדס...

אלא על מכוניות איטלקיות יותר או לפחות כאלו שנבנו עם תשוקה לעולם הספורט המוטורי...

ודווקא בגלל שהסטים של בראקס מורכבים מרכיבים שנאסא משמשת בהם זוהי סיבה מעולה לקנות איכות וחומרים שכאלו במחיר כו גבוהים...הריי לא כל המערכות בעולם מרכבות במאזדה 3 או בפורד פוקס 4/5 דלתות מודל 07....יש גם מכוניות קצת יותר יקרות ...ששוות את המערכות של הטופ אוף דה ליין...

באמת בלי להעליב אף אחד כאן...לפעמים צריך לחשוב בגדול למרות שהמצב הכלכלי בארץ על הפנים...וחבל לי כאן על כל אזרח ואזרח (אפילו קצת ממש קצת גם על העשירים שחייבים לשלם מסים גבוהים למדיי) שרוב הסיכויים לא יזכה לראות רכב מפואר בחנייתו (מקסימום איזה מאזדה 6)או איזה מערכת מהחלומות שלו...אבל חבר'ה נתגבר על זה...

לילה טוב לכולם...:type:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

א. בקשר לטוויטרים של פוקל - יש להם צליל מדהים! הם מפורטים בטירוף, הם מלאי חיים והם מדוייקים ברמות שלא פוגשים אצל הרבה יצרנים אחרים - אבל!!!!!! הם כואבים לי - כואבים לי מאוד.

זה שהטוויטרים שלהם עוצמתיים מידי עבורי זה ממש לא אומר שאין להם צליל טוב.

ב. אין שום דבר בלהרוויח הרבה כסף ובגלל זה להיות מסוגל להרשות לעצמי לקנות משהו טוב יותר שבתכלס יש מוצרים מאוד דומים לו בשליש מחיר שעושים כמעט את אותה העבודה אם בכלל אני ארגיש הבדל.

תבינו - אין פסול בלקנות את ה"דה בסט" - זה עניין של יכולת ועניין של טעם. זה שה"דה בסט" הוא לא בהכרח שווה את המאמץ זה עניין אחר לגמרי.

ההשוואה בין בראקס למוראל או בין פאסאט למרצדס היא טיפשית בעיניי, כי אם אני אוכל להרשות לעצמי מצרדס אני אקנה מרצדס (בהנחה שכל ההבדל הוא במותג וכל שאר הדברים זניחים)

ג. אם הייתי מסוגל להרשות לעצמי רמקולים בסדר גודל המחיר של בראקס - קודם הייתי שומע אותם ואחרי זה הייתי מחליט אם לקנות אותם או משהו אחר בתקציב דומה שכן "עושה לי את זה" ואם מה שהיה עושה לי את זה זה סט של אילייט שלושה חלקים - הייתי קונה אילייט שלושה חלקים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...